"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-39

• 42 746
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Мичоно Heart Eyes Hug даже пак легнахме  hahaha hahaha hahaha

Ох бее Joy Joy Joy

Ама и аз като неспала цяла нощ заради тез ученически кахъри днешните, като нищо мога да се прекатуря за един сън tooth

# 106
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мичоно Heart Eyes Hug даже пак легнахме  hahaha hahaha hahaha

Ох бее Joy Joy Joy

Ама и аз като неспала цяла нощ заради тез ученически кахъри днешните, като нищо мога да се прекатуря за един сън tooth

Бел  Hug моЙм си правим компания   Joy

# 107
  • Варненска клюкарка
Коте, точно ей така ще се тръшна tooth

# 108
  • Пришълец
Хич недейте ляга Naughty, че ще ви стане навик. Пък и човек от следобеден сън е мноУ крив Mr. Green, поне аз.
Тържествената част след матурите е когат' излязат отговорите традиционно в 15:30 всяка година и се мъчиш да си спомниш това ли оградих, па онова ли Crazy Joy

# 109
Въй!Аз вече забрайх какво е туй матура  ooooh! Следобед ни лягам аз иначе ще кукувам цяла нощ  1countingsheep

# 110
  • Варненска клюкарка
Марги, няма опасност да ми стане навик, защото обикновено по това време на деня съм на работа, понастоящем съм малко в болнични Mr. Green Опитах да подремна, но въпреки че съм отпусната сън не идва ooooh!
Малкия не иска да гледаме отговорите, искал спокойствие до излизане на резултатите, каза че така или иначе нищо не може да се направи ако има грешки....

# 111
  • Пришълец
ШинзУ, следобедния ама хич не би ми попречил на нощния сън Mr. Green, но ми е криво като стана, та по-добре да не лягам. Аз не съм била на НВО, ама матурите в 12-ти ме хванаха, та още са ми пресни. Човек се притеснява.... още повече, че и отговорите да видиш, няма какво да се направи. Бел, право е момчето. Laughing Сега като се прибере хубаво ще го поразпиташ.....

# 112
Коте, точно ей така ще се тръшна tooth

и аз, и аз   Laughing Бел, бързо се оправяй  Peace Wink

охх добре, че още съм далече от ниво матури  Whistling па да не говоря, че тези матури дето ги измислиха след 4-ти клас за мен са си пълна глупост  Crossing Arms ooooh! хич не ви завиждам просто  Naughty

# 113
 След 4 - ти клас ли имало матури ? Shocked Кунева ли го измисли тва  #2gunfire

Котелинка Hug Heart Eyes

# 114
  • Пришълец
Я, хубава тема им се паднала на зрелостниците Laughing
Пък и нямало нарушения чета, нарушения hahaha, та те като престъпници ги дебнат.....

# 115
След 4 - ти клас ли имало матури ? Shocked Кунева ли го измисли тва  #2gunfire

Котелинка Hug Heart Eyes

Фемче  Hug Heart Eyes да бе представи си  Whistling те горките хайвани на тази възраст още не могат да говорят и да пишат както трябва, ама иначе на матури ще се явяват  ooooh! ooooh!. Тези дни яко съм яхнала метлата на тема образование  #Cussing out. Да не говоря, че зрелостниците които би следвало вече да са се научили на гореспоменатите завършват училище, масово от които са неграмотни  Tired. Нищо личнпо към никой  Peace, Слава Богу все още се намират и грамотни деца  Whistling, но всичко това е благодарение на малоумщината в Образователната ни система  #2gunfire - целяща да затъпи децата ни още до 4-ти клас  newsm61 newsm61. Оххх не ми се мисли щерката като стане първи клас и се срещна лице в лице с училищната идиотия

# 116
 Раниците им пълни с ненужни неща . Товарат ги като магарета #Crazy и се изгърбват

# 117
Раниците им пълни с ненужни неща . Товарат ги като магарета #Crazy и се изгърбват

абе остаИ  Mr. Green Mr. Green

# 118
 Коте , Мехмет Акиф  разделиха ли са с оная малката  Лолита ли  се казваше ? 

# 119
Коте , Мехмет Акиф  разделиха ли са с оная малката  Лолита ли  се казваше ? 

по последни данни  Thinking доколко знам май да  Rolling Eyes ама напоследък не ги следя много развитията там  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт