Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 839
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Мани Кристи, май само с хубоста ще си останем  Whistling Ама който ги вземе рахат ша тегли, такива са чешити и двамата. Започнаха як отпор да ми правят от сега, като станат тийнове сигурно ще спя с пръчката под леглото ooooh!

Бамби, и моите понякога когато разказват, защото бързат да кажат много думи за кратко време, правят леки засечки. Но не мисля, че е толкова притеснително, все пак тепърва им предстои да изгладим речта. Постоянно ги поправям, особенно с родовете имаме проблем. Все едно мангали ми говорят, - дай ми един кифла, не виждам една чехъл, и други ама в момента не се сещам  Whistling

# 331
Зази, благодаря за споделения опит  Hug
Никой не каза нищо за буквичките. Майките на близнаци, при наличието на еднакви неща как разбирате кое на кой е?

# 332
Амини, не те разбрах, я дай пак  newsm78

# 333
Търся да купя някакви буквички, за пришиване където се налага, че от мисълта да бродирам инициали ме втриса  Mr. Green

# 334
За яслата ли искаш да ги маркираш? Ми лично аз пера, гладя и обличам. Няма мое, няма твое, всичко е общо. В ДГ един ден малкия си беше тръгнал с друг потник и чорапи, изпрах ги и върнах на другия ден. Познай дали нашите ги върнаха, и още един потник ми завлякоха и не го върнаха. Е може ли да имаш едно дете и да не го видиш че е с други дрехи. Аз две следя, още когато ги вземам ги оглеждам.
Има фирми които на машина бродират всичко, носиш половината дрехи, после другата половина и си готова. Имам няколко панталона на малкия, с перманентен маркер съм му написала буквата на етикета за информацията, те са предимно сатенени и се пише лесно върху тях. Той е с по-тясна талия, та затова е маркиран.

# 335
Фели, чувалчетата за спане за начало, че сме купили еднакви.

# 336
Ми нали ти казах, пиши буквите на етикетите и си ти   Laughing

# 337
  • Пловдив
Фели, тук съм, разни битовизми са ни налегнали, не, че и юнаците не ми спират тока де Hug
И аз като Фели действам, напоследък през просото съм я ударила, преди много внимавах, сега имат някои дрехи, които се различават по цветове и си знам кое на кого е, другите, като изпера, което на когото се падне.
Амини, ако видиш някакви идеи за такива буквички сподели, че ще е полезно за градината, ми се струва Rolling Eyes
това с безлимитните процедури не вярвах, че ще го направят, но не разбрах, какво е ограничението, пак си остава възраст ли, не съм чела newsm78
Зази, и моите момчета като твоята девойка, хич зор не си дават за нищо, майка им калкото е чевръст невротик, те са склонни да я довършат Rolling Eyes
тези флешове ли са какво са, хич не ме кефят, да не казвам по-силни думи, ама аз може и да съм не у ред, щото и татуировките ме отвращават Rolling Eyes всеки си знае, на когото му харесват такива неща, нека си ги прави Rolling Eyes
аз най-много държа да обозначавам обувките, та по тях пиша букви даже често на единия като напиша, на другия не слагам, че е ясно

# 338
  • От Луната
Амини, или просто заший някъде на по-видно и достъпно място, един два бода с цветен конец. Свека така е маркирала чорапите и бельото на синовете и мъжа си. Всеки си има цвят Wink

# 339
Да, това е идея  Grinning ако не намеря апликации може да го направя. Маркера издържа ли пране  newsm78

# 340
  • От Луната
Не всички дрехи имат етикети, някои драскат и ги режа, затова с конеца ще е универсално. Иначе издържа, ако избледнее, ще повториш Simple Smile. Едва ли ще се изпере от раз.

# 341
Не фулмастер перманент, за сега не се е изтрил.

Гуге, от мин. година купувам различни на цвят маратонки, пантофи, сандали, различават се с един номер, и ако са еднакви има опасност на единия да му стискат. И когато излизат навън да не мислиш, че ще гледат кои обувки на кого са. И зимните якета са им различни на цвят, така се научиха че всеки трябва да си носи своите работи.

# 342
И аз съм с гърлено Р:)
Нямаме и ние логопед в детската, което е едно от малкото неща, което не харесвам в нашата детска. Но ние си посещаваме на частно вече 3-та година 2 пъти седмично логопед. Трудно му е това говорене и това си е. Шъшкаштите звучи почти всички ги изговаря с език между зъбите, а за Р не можем и да мечтаем още. Моят шеф нали е грък и казва: не го пипайте - готов е за Гърция!!  Simple Smile Граматиката също не му е сила. вместо "мама беше" казва "мама бя"  Tired или вместо "а пък" - "а къп" ... Да видим какво ще успеем да направим до първи клас, имаме малко повече от година.

# 343
  • София
това с граматиката е най-забавно, всички разновидности на бях и ядях.  Mr. Green

на логопеда извън работно и градинско време ли ходите?

# 344
Да, Бамба - вторник и четвъртък от 18,10. Пак голямо тичане пада, де..
Ако решиш да отидете, да разпитам ли в района?! Най-важното според мен е да ви е близо.
О, забравих да спомена, че и заекване има, но леко и почти отминава на моменти, после пак се връща. Заекването при твоето момче как е точно - повтаря сричка или задържа на една буква?! Марти задържа на буква в началото на изречението(особено на "в") и после като тръгне речта не се повтаря. Само трудно почва;-)

Общи условия

Активация на акаунт