Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 452
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • София
аз гледам около градината едни треви огромни, чак сега косят, тепърва ще пръскат.
иначе в градината напръскаха още миналия месец.
чудя се като ги морят всяка година откъде пак се появяват  newsm78

# 721
  • В сърцето на любимия човек
Ей сега звънях на Килърите - 50лв за обработка до 1 декар и до 2 дни идват да пръскат. Изискването било да е на окосена трева, а не като при нас да пръскат трева до кръста  ooooh!
Иначе жената беше много любезна да ми каже, че ако подадем писмена молба до общината с оплакване, че има ухапано дете, били длъжни да дойдат да напръскат повторно. Ама кога и дали ще реагират не било много ясно.

# 722
Много дъжд се изсипа тая година. Рай за всякаква твар.

# 723
Много дъжд се изсипа тая година. Рай за всякаква твар.
И аз точно това си го мислех...

# 724
  • От Луната
Момичета, а за комари в стаята какво ползвате. Имаме комарници, но все има по някоя гад...

# 725
  • Бг
Ох, и аз много се шашкам от набезите на кърлежите. Лошото е, че нямам навик да проверявам детето като се приберем.
Аз от два дни съм включила Райд в стаята, не знам до колко е безопасно обаче за детето, но така са го изпохапали гадинките.
Леле, "полюшкахме" се малко в Пловдив.

# 726
  • София
земетресение ли?
това ми е най-големия кошмар, сега като прочетох и само се оглеждам дали и тук не се клати нещо  ooooh!

# 727
  • Бг
Да, Бамба, баш заметресение и бая ни полюля.
И на мен това ми е голям кошмар, ние сме на 7-ми етаж и е голям купон като се разлюлее. Още помня майското 2014, бременна и сама в къщи, се чудих какво да правя, навън ли да излизам, в къщи ли да си седя.

# 728
  • София
в турция е било, в бургас пише че най-силно се е усетило.
гадна работа  Confused

# 729
  • Бг
Да, сигурно там е било най-силно, но и тук доста поразлюля, беше и продължително.
В офиса чак се зачудихме да не би да си въобразяваме, че в близост има строеж и кипи усилен труд.

# 730
Дано сте добре всички усетили го.. И мен ме тресе голям страх от земетресение.

# 731
С малкия не го усетихме, бяхме вкъщи на леглото. Видях само как лампата се разклати и по-добре, че стана така.

# 732
Аз обикновено ги проспивам Mr. Green

# 733
Аз обикновено много ги усещам, с две деца не знам как би трябвало да реагирам  Confused

# 734
Амини как да реагираш, ами грабваш ги и заставаш под касата на врата, където е носеща стена. При нас и да искам друго не мога да направя, на тоз високия етаж дето живея. За първи път изпитах страх от земетресение през 2014 г. Децата спяха на обяд, като ни затресе, грабнахме ги и под касата. И аз ги проспивам, това през 2012 дето ги тресе в София, го усетих защото трябваше да ходя до клиниката, станах рано да пия кафе и да хващам автобуса. Спомням си в клиниката бяха доста изплашени.

При нас косят редовно около блоковете, добре че казахте хич нямам навика да ги проверявам за гадини.

Общи условия

Активация на акаунт