Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 71 696
  • 815
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!
Ужасно мрачно е навън, а даваха, че е слънчево. Да бяха погледнали през прозореца преди да говорят глупости.
Обожавам череши, цяла година страдам, че не мога да ги ям целогодишно. Но на пазара не ми харесаха, ще чакам още малко.

# 541
Добро утро и от мен!
Провали ми се спорта тази сутрин а и на фризьор мога да отида чак довечера и то ако мога да оставя малката при майка. Ооооо, освен да сготвя нищо друго не остана.
Ще правя пълнени чушки, в зеленчуковия магазин бяха на 2.70.

# 542
Някой знае ли, защо Израел участва в Евровизия? newsm78
По същите причини, заради които участва и на всички европейски състезания - не е добре дошла в арабската лига.

# 543
Никога не съм гледала Евровизия. По принцип обичам музикални предавания, но специално това ми се струва, че няма да ми допадне. Не знам, не съм проявявала интерес да го гледам.

# 544
  • София
Добро утро!

Крис ми е много симпатичен и песента ми харесва. Дано има успех момчето, заслужава си го.

Снощи бях на мюзикъла Котките. Уникално изживяване и пак бих ги гледала, ако някога дойдат отново. Такъв адреналин отдавна не бях изпитала. Припомних си какво е да се разхождаш из центъра на нощна София, че и това не ми се беше случвало от години.

Довечера съм на ракия бар с мои съученички от гимназията, с които не сме се виждали от доста време. Ще има хилеж определено. Всъщност и наша съфорумка ще е на срещата.  Heart Eyes

# 545
Колко различни сме хората, до сега слушах оплаквания и негативни отзиви за Котките Simple Smile

# 546
  • София
Довечера съм на ракия бар с мои съученички от гимназията, с които не сме се виждали от доста време. Ще има хилеж определено. Всъщност и наша съфорумка ще е на срещата.  Heart Eyes

Hug Laughing

# 547
Като стана дума за гимназия, виждате ли се със съученици от средното? Аз поддържам връзка с малко хора от ученическите ми години. След като завършихме имаше няколко срещи на класа и дотам. Не че имам желание да виждам всички, с който съм искала, съм намерила начин. Но се замислям понякога за тях..

# 548
  • София
Като стана дума за гимназия, виждате ли се със съученици от средното? Аз поддържам връзка с малко хора от ученическите ми години. След като завършихме имаше няколко срещи на класа и дотам. Не че имам желание да виждам всички, с който съм искала, съм намерила начин. Но се замислям понякога за тях..

Най-добрите ми приятелки са от гимназията. За щастие едната живее в София, имаме и деца на еднаква възраст и си общуваме постоянно.
Другата живее в Германия. Много съжалявам, че не сполучи в личния си живот и е сама. Срещаме се рядко, но като се видим винаги се чувствам на 18 Laughing

# 549
Добро утро.

Евровизия ми е абсолютно безразличен конкурс. Момченцето, което участва има приятен глас, но.. странен вид. На безполов ми прилича и ..де да знам, дете е ама нещо..странен ми е.

Аз имам приятелки от гимназията и се виждам с тях. Но са 2. Имах приятелка, с която пет години стояхме на един чин, по цял ден заедно, голямо приятелство. Замина в София да учи и край. Аз дойдох на следващата  година, мислех, че ще си подновим контакта ама не. Към днешна дата е чужбина и си пишем по 2 реда за празници. С останалите се срещаме понякога, радвам се да ги видя, но нямаме трайни контакти.

Днес съм сама с колата, стигнах в офиса в 7.35ч. като никога, започваме работа в 8 и си беше още тъмно и нямаше жив човек  Crazy Трафика е коренно различен с 15 мин разлика, особено сутрин и ще опитам винаги да тръгвам към 7. Студено е. Точно до офиса започват строеж и разравят.. абе..едно никакво.

Тонка, и съфорумка: весело!!
Drunk

# 550
Правим си срещи със съучениците от Гимназията - трудно е, защото има доста в чужбина, други пътуват постоянно... Големи срещи на целия випуск правим на всеки 5 години от завършването, а по-малки (по класове или по компании) - лятото, или когато успеем да се съберем. Поддържаме доста връзки, повечето служебни - като мафия сме, почти няма бранш и институция в страната, където да няма хора от нашата гимназия на относително ръководни длъжности Simple Smile Като изключим отличното образование, което получихме, това е втория плюс - средата и начина, по който петте години ни свързаха  Heart Eyes
По време на самото средно, не харесвах съучениците си, и не участвах много-много в груповите активности. Пубертет Simple Smile Буквално се преоткрихме след като завършихме, и станахме по-зрели, и сега се търсим и си помагаме в какви ли не ситуации.

# 551
  • София
Колко различни сме хората, до сега слушах оплаквания и негативни отзиви за Котките Simple Smile
О, не знам, аз явно не съм кой знае колко претенциозна. А и местата ни бяха супер... Понеже мъжът ми и майка ми категорично отказаха да ме придружат, а имах два билета, поканих мой приятел - колега. Той е млад, не беше стъпвал дори в зала 1 на НДК, да не говорим, че не е слушал мюзикъл през живота си, а остана във възторг от представлението. Чух обаче един мъж от ВИП местата пред нас да се възмущава от озвучаването. А за мен си беше перфектно. Може би ако човек е в тези професионални среди ще намери разни кусури, но аз като любител нямам такива драми.  Grinning

Цвети, не съм ходила на срещите на випуска, защото не са ми по вкуса. Но с определени хора, с които си бяхме приятели, винаги намираме начин да се чуем или видим, дори и рядко. Останалите не ме вълнуват особено. Не че не бих наострила ухо за някоя и друга клюка.  Mr. Green

# 552
Kой питаше за срещи с класа? Кой? Тази година сме на официална среща- 20 години от завършването. Има ли някой, който все още да не е разбрал?  Mr. Green Моята най- добра приятелка е от първи клас. После заедно гимназия, висше в един и същи град...Сега живее в София, но се чуваме всеки ден, и се виждаме когато дойдат на гости.
Срещи на класа имахме и 1 година след завършването. Последва трагичен инцидент с наш съученик и за следващите срещи минахме на редовните през 5 години. Преди 2 също имахме събиране на нашия клас. Тази година от 32 ученика ще дойдат 24. Това е голям успех. В града ни има доста съученици, които обаче не засичам по една или друга причина. Вече всеки си е с половинката, с децата, с работата, с проблемите си ....
Чакам срещата с нетърпение!

# 553
  • София
Сега се сетих, че преди няколко години направо изживях стрес с тази моя приятелка от Германия.
Живеехме в друг квартал, широк център. Един юнски преди обед отивам да пазарувам в близкия супермаркет и както си вървя замислена за мои си неща, изведнъж пред мен виждам приятелката си. Толкова се шокирах, щях да припадна. Тя много рядко идва в София, защото ние сме от провинцията и се обажда. Този път решила да дойде инкогнито, защото искала да отдели време на възрастни близки и роднини, с които не се е виждала от много години и за които човек рядко намира време. Но да вземе да си ангажира хотел на 500 м от нас.
Казах й, че е луда, да очаква, че няма да я хвана в крачка на такова близко разстояние. Естествено после откарахме 4 часа в дъра-бъра, но ме помоли да не казвам на никого, за да може да си осъществи плановете.

# 554
Добро утро!

Събудих се с брутално главоболие, вече ще пия един аулин, че не се издържа.
И тук е мрачно, дори преръси дъждец.

Със съученици почти не поддържаме връзка, само с няколко чат-пат във фейсбук.
С една приятелка бяхме и в университета заедно, но след като отказах да и напиша дипломната работа (просто нямаше как да успея с две) ми се разсърди жестоко. Simple Smile

На работа ми е пламнала главата, ядосвам се за нещо, което не зависи от мен.
Явно няма как да предпазиш хората от грешки, когато смятат, че те знаят най-добре (въпреки че нищо не разбират в случая).

Общи условия

Активация на акаунт