Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 624
  • 815
  •   1
Отговори
# 810
Тъкмо гледах реклама за лятна английска занималня, 260 на седмица, 900 за месец, 1600 за два. Нормално ли ви се вижда, че не мога да преценя newsm78 Иначе, черпя за за новата кола.

# 811
Здравейте и от мен. Най-накрая и при нас се постопли и два дни сме навън постоянно. Снощи ги прибрах в 22:30ч. Голяма игра падна.
Честита кола, Сандо. Безаварийно! Каква е?
Лиляна и аз да ти честиня абитуриента. Много здрав и само нагоре!

# 812

Чек, завиждам ти за бъларския магазин. Яде ми се луканка или суджук, а сама не мога да ги направя, а няма как да накарам детето да връзва черва  Mr. Green.

Да пращам?  Hug

Луканка или суджук няма никога да купим при наличие на останалия избор. Сега тъкмо споря, че сиренето не е гадно точно. Боза и ракия май само нямат по-добър аналог. Всъщност къде по-добра грапа има, но ММ си го гони ракиена носталгия. Става дума за домашна ракия в шишенца от студен чай примерно.  Идея нямам как я вкарват. Mr. Green

# 813
Сбъдваща, много се кефя на постовете ти! Нарочна употреба на думата  bouquet
На моменти се чувствам като много мързелива майка след като те прочета! Адмирации!

# 814
Имаме вече 3 домашни любимци -котка, рак и гъсеница. На английски и трите започват със "с". Казах му утре да остави гъсеницата в училище и да чакат да стане пеперуда.
Вчера на турнамента се предтави прекрасно. Имаме специална награда. Бях го записала при по-големите и от 20 деца е на 3 място. Той няма още 7, те са на 10 и повече

# 815

Общи условия

Активация на акаунт