Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 365
  • 815
  •   1
Отговори
# 795
Показах в другата тема, но и тук да не остане непоказано, една визуална измама
Скрит текст:

# 796
Сбъдваща, уморявам се, само докато те чета. Как смогвате- и вие и децата?
Ая, супер снимка!
Захир, поне на една от красотите за почерпка да се беше сложила! Naughty

# 797
Момичета, накой от вас ще ходи ли на Большой московский цирк, миналата година ми хареса, но сега май ще има и дресура на животни, а аз не обичам newsm78

# 798
Ха добър вечер!

Разглобихме се днес, обаче свършихме работата. Посяхме райграса, аз се поврътвах да поливам един час, прибрахме се и то заваля  Mr. Green Хапваме на бързо и по леглата, че направо сме скапани

# 799
Аз, много е красива дъщеря ти. Тя към Катарците ли работи?
Аз пия бира, от музея на Карл Май. Горчива, горчива, бррр Sick. Съпругът ми не близва алкохол и най-вероятно ще я хвърлям Sad.

# 800
В Емирейтс /Дубай/ работи Лято.

# 801
Мария, чак пък. Какво толкоз? Малките се връщат от училище в 13.30 , големия между 14 и 16 в зависимост от програмата. Предпочитам да са по тренировки , отколкото лепнати за таблетите или скучаещи да мислят глупости.

# 802
  • Sofia
Ая, Shocked, монтаж ли е снимката или така си виси тая хубава девойка  ooooh!? Слабинка ми се струва за Емирейтс,или са си променили изискванията?
Дълъг ден се оказа днешният за мен  Rolling Eyes. Намачках две прекрасни малки принцеси  Heart Eyes.Много красиви деца,много ,на моя приятелка.Чак ми се дощя да си имам и гушкам една такава  Blush.Обиколих магазините след това,позакупих едно-друго на момчетата.
После отидох при свеки да си прибера детето и да й настроя мобилния телефон,че наследи моя.
 И оттам в такова приключение влязох  ooooh!-размерът на СИМ картата-различен.Захванах да я срежа (не ми е за сефте), кроих,мерих,рязах..направих я по-малка  Crossing Arms.Айде от там до дежурния МТел, смениха ми я, но се оказа,че съм повредила старата и не можем да прехвърлим контактите  Crazy. Върнах се, преписвах  hahaha намествах,правих ,струвах,синхронизрах...хеле стана. Ама си минаха едно 3 часа. Но пък колко беше щастлива свеки  Hug. Веднага разцъка вайбър,месинджър...да ми е жива и здрава, на 76 години е, почти не вижда, обаче е страшно умятна  Peace.
Светълчо, по-добре ми "звучиш"  Hug.Кога си прибираш половинката?

# 803
  • на Мелмак
Имах пъстър ден, започна зле, свърши толкова добре , даже мога да кажа от години не е било по-добре  Heart Eyes
Много съм доволна  Grinning

# 804
Джена,, зрителна измама било  това, има скала и под краката и. Относно килограмите, когато  сключва договора и искаха документ, че няма заболяване от  диетолог Crazy Издадоха ни без да са я виждали, но първо преведохме съответната такса Mr. Green

# 805
  • Sofia
Джена,, зрителна измама било  това, има скала и под краката и. Относно килограмите, когато  сключва договора и искаха документ, че няма заболяване от  диетолог Crazy Издадоха ни без да са я виждали, но първо преведохме съответната такса Mr. Green
HugМного е красива,Ая,много  bouquet.Фина,нежна и красива...
Хубаво е, че работят и с фини девойки вече Дубайските авиолинии  Peace.Преди повече от 18 години се явявах при тях, с моя приятелка,обаче им се  видяхме хилавки. Имаха минимални изисквания за тегло...максимални-не знам  Mr. Green.

# 806
Като и гледам снимки с колежки, има бая здрави момичета.

# 807
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, Джена, само звуча по-добре. В сряда, ама хич не е добро положението. Просто поемам малко въздух сега, че повече от месец денонощно бях на педал, по 2-3 часа сън, напрежение 24 часа. Не ми се говори за това обаче, защото и без това само това правя по телефона - роднини, приятели, на всички обяснявам, едно и също по цял ден дъвчем, полза никаква, само се напрягаме взаимно. Правим, каквото трябва и можем, ще видим какво ще стане.

Сбъдваща, харесва ми на мен това, което разказваш за заниманията на децата. Щастливи деца отглеждате вие с мъжа ти, браво на вас.

Дъщерята на Ая е голяма хубавица и много лъчезарно дете.

Да ви питам: водили ли сте дете на представлението "Малките плодчета" в Кукления театър на "Гурко" и имате ли впечатления. Имаме билети с малкия за неделя, иска ми се да чуя мнения. Не е ходилдосега на куклен театър, много искам да му хареса.

# 808
  • Sofia
Като и гледам снимки с колежки, има бая здрави момичета.
Нека има Peace! Хубаво е, че са поразчупили политиката си, която според мен беше доста дискриминативна относно килограмите. Харесвам я тая професия  Heart Eyes.
СветълчоHug

# 809
Сбъдваща, синхронизирането на програми, часове, ангажименти ми се струва много, много задължаващо. Децата ви, обаче се забавляват и катерят стълбичката на успеха! Браво! Адмирации!
Светалчо,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт