Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 637
  • 815
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Нас в гимназията ни водеха в МУ да ни показват отделните системи и органи на мъртви. Цяла година, докато изучавахме човешкото тяло. Нищо не ми трепваше, обаче миризмата на консерванти ме преследваше и навън. Пипахме мозъци, черва и т.н. на мъртвите. Имаше и нещо като бидони, от които вадеха да ни покажат някой и друг орган.
От кръв изобщо не ме е страх, обаче от евентуална болка се гърча предварително.

# 721
  • Ямбол
Благодаря ви много за пожеланията към сина ми.
Дано се сбъднат всичките.
За показване нямам нищо още. В понеделник е изпращането, но той там ще е знаменосец и не е нищо особено. А балът е на 24 май. Има време. Нямам обувки и чанта. И другият 12 клас ме поканиха и сега стана малко кофти. Всички искат да съм с тях и аз им обещавам, но и смятам все пак да се прибера рано.

Капките с ксилометазолин ми е известно, че водят до пристрастяване. Виждала съм хора, които ги ползват постоянно. Аз също си помагам с тях, но имам правило - повече от 5-6 дни не ги ползвам и гледам да слагам само в крайно критично положение, когато не може да се диша.

# 722
Да купим обувки  чанта, и да пристигаме, Лилянаааа, на 24-ти, Joy Joy. На Майкъл Корс, Живанжи, или Бърбъри, че свят ми се зави от моди #Crazy #Crazy

# 723
Майкъл Корс ако е за тийнката, Сандо.  Flutter Всъщност изтървах връзката преди да се изкажа. Mr. Green

Имам някаква фобия от капки за нос, както и от всякакви хранителни добавки. Не ми се обяснява защо, но някак съм убедена, че ползите им са съмнителни, докато вредите са подчертани

# 724
Към капки за нос и аз и баща ми ( и двамата със синузит) бяхме развили зависимост. Спяхме с шишетата под възглавниците. Оправихме се и двамата де, но и никога не се е случвало да пострадаме като Миа.

Съседите ми пак дънят мазна чалга! Мразя ги, пълни идиоти. Всяка събота е това, всяка. Чакам ги след малко да запеят... Утре ще стана в осем, ще надъня уредбата на макс, ще пусна на рипийт и си отивам на село  #2gunfire

# 725
Али, а другите съседи как реагират?

# 726
Никак, всичките са тапири! Само аз викам полиция. Нямам търпение да се махна...

# 727
Ние гледаме Евровизия ама направо се насилваме. Супер непоносим е този конкурс. Някакви песнички..почти еднакви, дразнещи и незапомнящи се. А това момченце, Кристиян... Tired Много ми е безполово, сори..

Днес имах чуден ден, с приятелка и бебенце на разходка, после с друга приятелка отскочихме до Риу Правец, имаше красива дъга след дъжда. Взех си някакво бяло вино, което е с уникален къпинов лек привкус. Сервитьорката каза, че уж специално за тях го правели...малко ме съмнява ама ако го видя на двойно по-ниска цена в някой магазин, ще и се разсърдя.

Али, пускай Рамщайн!!!!

# 728
И аз за пръв път гледам Евровизия и да си кажа, че нито една песен не ми хареса повече от нашата си. А пък даже се замислих, че на Х-фактор имаме къде, къде по-добре пеещи участници. Тези направо като на кастинг отишли. Успехи желая на Кристиян!

Ние днес следобед сме заспали със сина и общо взето мързел и почивка цял ден. Имам за садене още цветя, че ми даде една приятелка и утре с това ще се занимавам. Преди малко проснах и забелязах, че стъклата са с кафяв прах покрити, както бяха колите вчера, някакъв прашен кален дъжд е валял и трябва да се мият...

Умалелите и здрави дрехи нося при мама и тя там ги раздава на съседи и познати, който каквото му хареса и стане, даже ми казва и обувките да нося.

Вие от кръв припадате, а аз още от доктори започвам да обръщам очите, темите за болести, операции и подробности също ме напрягат и се стягам, чак изпитвам болка. Качва ми се адреналина, започвам да треперя, завива ми се свят, дишането ми се учестява, а като си помисля, че като малка казвах, че искам да стана лекарка Crazy

Лиляна, попътен вятър и късмет на сина ти, успешно кандидатстване и прием там където иска най-много!

# 729
Жаки, сетих се, че като прекаля с капките ми помага ринолекс или някакъв вазелин, аз слагам Vick.
Не ме е страх от никаква кръв и инжекции, а явно днес ще ходя да ме шият Simple Smile. Провали ми се градинарстването и явно само ще готвя.

Чек, завиждам ти за бъларския магазин. Яде ми се луканка или суджук, а сама не мога да ги направя, а няма как да накарам детето да връзва черва  Mr. Green.

# 730

Чек, завиждам ти за бъларския магазин. Яде ми се луканка или суджук, а сама не мога да ги направя, а няма как да накарам детето да връзва черва  Mr. Green.

Да пращам?  Hug

# 731

Да пращам?  Hug

Бела, не може  Sad. Ти пак ли си на работа през нощта?

# 732
Отново! Ама сега ще почивам два дни. Е, единия ще го проспя де, ама все пак...

Защо не може да се праща?

# 733
Даун, не съжалявай за луканките. Една хубава няма, нито един прозводител не предлага
нещо впечатляващо.

Някога баща ми правеше, ама кой д помни рцепти и да се занимава.

От купените  в последние 10 години никаквине харесвам, аз много и не и падам, но и около мен повечето така казват.

# 734
Бела, никакво месо не може да се вкарва  Sad.

Светкавица, лесно ти е да го кажеш, ама на мен ми се яде, ако ще и рога и копита да има.
Аз кебабче така и не успях да докарам като в България, накрая реших, че е именно от боклуците в каймата, но пък са сочни и вкусни, а моите едни сухи  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт