Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 634
  • 815
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
"Табу" ли гледаш? Мъжът ми го гледа. Аз минавам, виждам Том Харди и казвам "На тоя му е малка пишката", мъжът ми "От къде знаеш?!" и аз "От форума естествено, как от къде?!".
Следващата седмица една приятелка гледа "Табу" и казва на мъжа си "На този му е малка пишката" и нейния мъж "Ти от къде знаеш?", "От Янтра".
hahaha  Янтро,мари,ненаситнице  Laughing...
Моят прибран мъж...аз докато разпитам за обувките и той ги изхвърлИл  Rolling Eyes.Бях ги оставила пред входната врата...много чевръст. Доядя ме чак  Crossing Arms.Ама си затраях,де...че ако не изхвърли нещо-не внимава...ако го изхвърли-пак  Embarassed.
Налапахме се с риби,миди,октопод,хайвер...ама мноУ скъпо  Crossing Arms.Отказвам да се охарчваме така за едното едене  Thinking.
Даун,пази се,бе жена  Praynig.
Честити нови къщи на Чек и Лято! Много вино и любов да се лее!  Flutter Flutter
Аз падам възнак,като си видя кръвта  Embarassed. Лигава работа.

# 706
  • Пловдив
Нееее, аз в Звездни компоромати научавам такива работи. За размери.

# 707
  • Варна
Чужда кръв мога да гледам, но собствената ми веднага води до припадък. Безотказно, на минутата. Последно преди три години си нарязах ръката с една стъклена чаша, която се счупи докато я миех и всичко завърши с няколко шева. Веднага се бях проснала в несвяст.

# 708
Какви размери, Янтре #Crazy #Crazy #Crazy

Аууу, Лиляна, покажи зетя, може и на лс, мерси. С най - добри пожелания. bouquet

# 709
  • Sofia
Не се пра'й ,лисицоооо  Crazy
Хай,и аз така...чужда кръв не ми пречи като тече  Whistling,обаче моята  Shocked,прибелвам очите,бучат му ушите и се просвам... Tired

# 710
  • Пловдив
Не се пра'й ,лисицоооо  Crazy
Е не, аз сигурно го познавам на живо и от там знам. Мхм.

# 711
Даун, а и всички останали- настръхна ми гъз@ от вас!

# 712
Аз падам възнак,като си видя кръвта  Embarassed. Лигава работа.

Аз уж не съм лигава,  но също ме се обръща стомаха, даже се е случвало да се свличам на земята. Като по филмите. Mr. Green

Мерси за честитките.  Hug Много сме щастливи на новото място. Жилището е супер хубаво, но както всички вещи глави са казвали, трите най-важни неща са локацията, локацията и локацията.

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 22:12 от Анонимен

# 713
Аз пък съм обратното. Моя кръв не ме впечатлява, но дори и миниатюрна раничка на някой близък направо ми скъсва сърцето.

# 714
Аз не само от моя. Ако ще и на екрана да видя кръв ми призлява. Нямам понятие защо. Последното нещо което съм е страхлива. Категорично. Обикновено даже се присмивам на страховете, освен когато става дума за нечие здраве. Но гледката на кръв отключва нещо в мозъка ми, което може да ме свлече физически.

# 715
Аз не само от моя. Ако ще и на екрана да видя кръв ми призлява. Нямам понятие защо. Последното нещо което съм е страхлива. Категорично. Обикновено даже се присмивам на страховете, освен когато става дума за нечие здраве. Но гледката на кръв отключва нещо в мозъка ми, което може да ме свлече физически.
Това си е вид фобия, не е до лиготия. Моят човек е така . Гледаш го голям мъж, ама прежълтява от кръв и игли.

# 716
Уж не съм бъзлива и не реагирам на кръв по някакъв неприятен начин, но си имам лимит на видяното.

Графично обяснение. Който е с непоносимости , да не чете!
Скрит текст:
Никога, ама никога няма да забравя как със сандвич в едната ръка професорът ни по  клинична психология разтваряше мозък на починал човек в моргата с другата и обясняваше как който повърне не става за психиатър или клиничен психолог. Отврат.

Много са смахнати всички в тези среди.
И другото  култово изказване на съдебния медик психиатър по форенсик психиатрия беше, че всеки, който е избрал да учи нещо такова е с отклонения...   

Янтра, Янтра..търпелив мъж имаш и ти  hahaha hahaha Joy Joy

# 717
Аз пък ставам, като диво животно, искам още, и още ooooh! Пада ми пердето, слагам тенекиените очила, и само вземи тва дръвце.  Мноу съм див, добре че е мойта да ме усмирява. Сутринта щях да разпоря един на светофара. После, малкия Сандо ми идва на работа в делириум, пиян като сФирка, да му откъснеш главата. После, един от плевен ми вика, прати капаро, брат #Crazy #Crazy #Crazy, та си чекай колата, некой ден. Брях, ще убия някой #2gunfire

# 718
Контекса, аз като дете не бях такава. До нас беше медицинският университет и съответно моргата. От време на време някой от махалата изкрещяваше "Има нов мървеееец!" и всички на спринт бягахме да го видим през едни процепи на боядисаните прозорци. Помня гледки, които сега ми се струват потресаващи,  а тогава ми бяха страшно интересни и в никакъв случай негативни. Сигурно защото е нямало къде другаде да видим такива неща.

# 719
Чек,  hahaha Ужас.
То сега в някои филми има по-откачени неща, но наистина на 20 годишни деца да покажеш такива неща..не ми се струваше нормално и тогава както и сега.

Снощи гледах http://www.imdb.com/title/tt5577742/ и си припомних защо не продължих по този път.

Общи условия

Активация на акаунт