Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 556
  • 815
  •   1
Отговори
# 210
Рапани не ям.

Десислава явно си пада по маркови очила, но се появи със стар модел на Прада. Аз ги имам от четири години и вече не ги нося.
Коментирам капките на запис. Joy
И аз не ядах, но проядох, невероятно мезе. И миди не ядях Joy, замразени, де bouquet

# 211
  • Телиш/Плевен
До нас има рибен магазин и миди съм виждала.Никога не съм приготвяла миди, вие как ги правите?
Мога да изненадам милото някоя вечер Flutter
Ето. Hug

# 212
Същите морски дарове ми препоръча приятелка, но така и не взех, сториха ми се скъпи за грамажа  Mr. Green Аз веднъж взех замразени миди от Лидл и не бяха особено добре почистени. Взех след това пресни миди от Метро, не ми отне много време да ги приготвя. Замразени скариди също веднъж съм купувала, обаче те като са глазирани и обледени, като се размразят нищо не става. Вече замразени морски неща не купувам. Не само, че вкуса е променен, ами и по-скъпо идват от пресните.
Вземам миди, калмари, малко скариди и правя с ориз на фурна. Става много вкусно и бързо, е не за 10 минути, но си заслужава Simple Smile
Само със скариди правя това - http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/shef-juri-velev-predi … s-mastarklas.html, любимо ни е chef

# 213
Добро утро!
Времето е топло, слънчево, а аз ще бича айляк с кафето! Какво повече ми трябва?

# 214
Добро утро! Coffee

При нас е мрачно и ще вали. Ще облека по-плътно яке, направо си е студено. Тази зима ми се стори безкрайна. ooooh!
Кафето си го пия поне на спокойствие и тишина, преглеждайки форума.

# 215
Добро утро!
И при нас е мрачно и духа, супер гадно време.
Дано по късно през деня да се оправи, за да излезем.

# 216
Добро утро!
Обожавам морски дарове, дори в София има на доста места пресни. Мидите са много евтини, а се получава ефектно ястие, ако човек ги обича. Полуфабрикатите не са най-полезната за човека храна.
Чек, а и Мари, ако никой не ви е пратил мафията, пратете ми мейла си на ЛС, ще ви ги пратя. На мен Алечка ми ги прати.
За театър, кино и други такива нямам проблем да отида и сама, даже понякога го предпочитам.

# 217
  • Бургас
Направо ме навихте за театъра. Ще отметна малко домашна работа днес и отивам за билет, притеснявам се, че е утре представлението, но един все ще е останал.
Сутрин ме събужда пеенето на птички. Терасата ми е източна и изгрява право в спалнята слънцето. Когато е отворен и прозореца преди изгрев започва птичия концерт, много е приятно.
Пия си кафето навън, независимо от сезона, имам панорама. Солниците са отсреща, а зад блока имаме стари дървета, вече са доста високи, приютяват всякакви пернати.

# 218
Миди от последната ми бременност не ям. В начална бременност бях в Италия, поръчах си спагети с морски дарове. Само като ги помирисах и се скъсах от повръщане. Оттогава ми се гади и като помириша пъпеши Медена роса. Като си тръгнахме от улична сергия си напълнихме багажника с пъпеши. Няколко часа по-късно на ферибота ги подарихме, че щях да се задуша.
Приятелката на сина ми е абитуриентка. Чудя се какво да и подаря. С предишната беше лесно- общувахме ежедневно и я познавах отлично. Това момиче съм го виждала 2 пъти, доста е затворено и ми е пълна мъгла. Май ще е парфюм, но трябва тя да си го избере.

# 219
Силве, аз като наскоро получила неподходящ подарък от ММ(даже 2 броя  ooooh!) те подкрепям в това момичето да си избере каквото и да е. Парфюм, сребърни бижута, скъпа козметика....

Отивам по сайтовете за пазаруване!

# 220
Добро утро!
Който иска Мафията на майките да свирка, ще пращам.

Силве, аз съм за ваучер от магазин, който предпочита или има богато разнообразие, за да избере подарък.

И тук е гадно, грозно, сиво и е 10 градуса  ooooh! Облякох си дебелото яке, пуснала съм си парното в офиса. Яд ме е, че разглобихме камината, трябваше да си я държа до юни пък Tired

Чакам днес да ми пристигнат роклята, чантата и обувките за сватбата. Дано, дано да са хубави, че нямам нерви да се занимавам. Трябва да ида на фризьор малко да ми оформи камбаната, после на пробна прическа, че аз представа нямам с тази дължина какво  може да се направи. И на козметик, малко да ми почистят лицето. На пробен грим, защото имам проблем с гримьорите. За моята сватба 3 обиколих  Laughing Не знам дали съм ви разказвала, ходих при една прехвалена гримьорка и детайлно обясних, че не искам да ме китосва (кожата ми е добре), да ми сменя физиономията (харесвам си моята), да ми прави нови вежди (тогава на мода бяха хипер дебелите, а моите са си идеални за лицето ми). Дебело натъртих, че все пак ще съм булка, трябва да е нежно, ненатрапчиво...После маза, маза, маза. Майкоооу, на фолк певица ме докара  ooooh! Беше ме срам да изляза от салона да си ида у дома, а реакцията на мъжа и беше "Не ме целувай- ще ме изцапаш"  hahaha 3 дни си търхах лицето като луда, защото все имах чувството, че не съм свалила мазилката  Mr. Green
Та така, кифленски мисли ме тресат тия дни  Laughing

# 221
Мари, дай да видя какво пазаруваш от тия сайтове  Hug
Разбутвам детето да го водя на градина, спи и не помръдва ooooh!

# 222
Алечка, после да ни се покажеш! И да дадеш напътствия- открийте разликите! Или приликите, а?
Спомням си, че Захир беше много добре гримирана за едно сватбено събитие.

Кате, ей това грабнах.
Ще го ползвам за срещата на випуска, но май без дръжка.  newsm78

https://rebay.bg/branded-clothes/bags/womens-bags/damska-chanta- … ice&order=ASC

# 223
  • Бургас
Добро утро!
И аз искам на театър,но не ми остава време за него. Не съм ходила с години. А много обичам.
Зарибихте ме и мен с тази Маафия на майките. Има ли я в книжен вариант?
Тук спря да вали,но е мокро и се стича от дърветата. Искам да изгрее слънце. Искам да е лято!

# 224
Али, да се покажеш с роклята, прическата и грима. Simple Smile Дано случиш на добра козметичка този път.
Не си падам по театъра. Предпочитам киното, признавам си.

Общи условия

Активация на акаунт