Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 406
  • 815
  •   1
Отговори
# 315
За детето яйца на очи и салата,за мен калорийна и вредна бомба  Mr. Green —паниран кашкавал,а ММ или ще е само на салата,или ще сърба грах   Grinning .

# 316
  • София
така, аз съм от тези, които обичат да им мирише на книга.
бих се навила да чета от таблет или четец, заради спестеното пространство у дома, на път...
обаче, как, за Бога, четете през телефон? не успявам да си представя подобно "удоволствие".
не ме съдете, споделете Wink Simple Smile

# 317
така, аз съм от тези, които обичат да им мирише на книга.
бих се навила да чета от таблет или четец, заради спестеното пространство у дома, на път...
обаче, как, за Бога, четете през телефон? не успявам да си представя подобно "удоволствие".
не ме съдете, споделете Wink Simple Smile

О, аз оставих огромна библиотека в България, а сега, единствените ми хартиени книги са тези от път.
Като летя не мога да чета нищо сериозно и купувам криминалета на летището. Сега замислям да се оттърва от тях и да ги даря на библиотеката.

Купих си разни книги, антикварни, които се опитвам да чета, но познанията ми над езиците не е достатъчен, за да ги чета в старите им вариянти.

Всичко останало ми е супер удобно с четеца. Купувам си книги, предимно на БГ автори, голяма част от останалите пиратствам  Embarassed

# 318
Хай, радвам се, че си по-добре. Брат ми го изкара това чудо, милия, снаха ми се видя в чудо.

Аз книги не съм купувала много отдавна. Трябва нещо много да искам да прочета, че да купя на хартия. Обожавам да чета и четеца ме улеснява, че имам постоянен достъп до нещо интересно.

Аз ще готвя пълнени патладжани със сос бешамел. Голяма врътня (за мен), ама много ми се ядат...

Роклята ми пристигна, много е хубава, доволна съм.
И съм голяма патица. Трябваше днес да ходим с булката да си вземе роклята. Аз си се прибрах като пич. Тя ми звъни, айде какво става. Аз викам нищо, тъкмо се прибрах, ще готвя патладжан...  Crazy Добре, че не е луда булка, ама аз не знам къде ми е акъла....

# 319
  • София
момичета, за четене през телефон иде реч, не за четец или таблет.
там ми е драмата с неразбирането Simple Smile
или по-скоро личната ми граница.

# 320
Някой телефони са с големи дисплеи и става, но сигурно е въпрос на свикване. А и телефон всеки има, докато покупката на четец или таблет си е допълнителен разход.

# 321
Аз над година четох книги от телефон, имам Самсунг S4, синът ми ми свали програма за четене и си четях много лесно и удобно.Можех да си регулирам яркостта на екрана, с тъча лесно прелиствах и супер си бях доволна.Сега с Киндъла ми е по-трудно прелистването, щото имитира хартия екрана.Винаги телефона ми е в чантата, под ръка.Обаче не можеш да си свалиш емнайсе книги, няма памет, та се реших на четец.Не съжалявам, много съм доволна Wink Благодаря на Марипоса, че е направила проучване и ползвах нейните препоръки- Киндъл и останалите Mr. Green Бобулина пък постна обява за продажба на Къндъл в ОЛX и си го поръчах Crazy

Отидох да търся миди в рибния, обаче пресни само са рибите там.Нямаше миди, а скариди и калмари замразени  Laughing

# 322
Аз след като заспах след последния си пост Crazy, докато чаках детето да се прибере и да ми каже какво му се яде, започнах преди 20 минути да готвя и сложих мусака във фурната. Ще направя и таратор, а за да използвам топлата фурна ще изпека една баница след мусаката.

Али, за роклята се разбрахме, снимка облечена чакаме Simple Smile

# 323
  • Варна
След вчерашните соеви кюфтета, днес моят мъж поръча да направя истински.  Laughing
Та пак сме на кюфтета.
Янтре, успех!  Hug

Днес рязко съм по-добре.  Simple Smile Уж само за кайма щях да излизам, но се мушнах в едно фризьорско салонче, точно до месарския. Добре ме освежиха.
Хладилникът от вчера взе да издава някакви звуци-бипка, все едно сме в спешно отделение. Местих, чистих-леле, колко съкровища намерих, забутани отдолу от котките.
Въпреки сериозното почистване и прахосмучене, пак издава тези звуци. Не постоянно. И задължително спира, като му отворя вратата. Май ще трябва да викам хладилен техник.

# 324

Али, за роклята се разбрахме, снимка облечена чакаме Simple Smile

Ще, ще, ама като ме лъснат и ми оправят косата  Mr. Green
Снощи пак заспах с мокра коса и тази сутрин бях достойна за гнездо на лястовички... hahaha

# 325
Коте, аз имах оферти за Малта преди 2-3 дни. В момент, в който гледах билети за Лондон. Ама не- Малта, та Малта!
Shocked

Аз пък получих емайл с оферти за билет и хотел в ....Малта!
Шашнах се, честно!

Янтра, честито и успех! Много се рдавам за теб!  bouquet

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 21:50 от Анонимен

# 326
  • На брега на реката
Поздравления на Янтра за работата, дано е нейното нещо.
Кате, и аз си харесвам Киндъла. Сега дочитам третата част на "Майките...". Доста се посмях, ама нямам много време, че сме натоварени на работа и у дома, та вечер чета по малко.

# 327
  • Телиш/Плевен
Много сте се разписали, постарах се да прочета всичко, но е възможно да съм пропуснала някоя рецепта, така че сигнализирайте, ако е така. Hug

Успех с новата работа на Янтра! bouquet

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 01:25 от Лале в дъжда

# 328
  • Варна
 Joy
Чек!!  hahaha hahaha
На мен редовно ми предлагат зъбни импланти и почивки. А като отворя да видя някой какво си е поръчал, после ми излиза.
Сетих се да потърся самолетни билети Варна-София-Варна.  Shocked За след няколко дни. 341 евро ми предлагат, за 4 възрастни. Вчера беше 270 евро.
С колата ще сме.

# 329
  • До морето
Стейси, вчера гледах на Уиз за 16-20.05 ми беше 80лв. в двете посоки.
Ние бяхме на грйцка салата, гриловани тиквички и гъби в масло. То не може всеки ден блажно  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт