Интернет имидж

• 57 084
  • 719
  •   1
Отговори
# 315
Имам си и добра работа ми върши..)

# 316
Аз още не съм разбрала как се ползва, нещо ми стои натегачески.

# 317
  • Пловдив
А да имате LinkedIn? Е там вече си трябва хем сухарски, хем барнат имидж. Виреят много мотиватори, курсоводители, гурута, рикрутъри и всякакви други гадини.
Виреят, трънци. В една силно инженерна група наскоро нахълта един такъв рекрутър. И им обясни за какви заплати трябвало да работят. Повечето там са на двойни, само му се изхилиха и подиграха.

# 318
Виреят или витаят по-скоро. Но са от хората, които много насериозно я взимат тая работа с интернет имиджа.

# 319
  • София
Човечеството е оцеляло заради способността на хората да се самозалъгват и самоубеждават. Тези, които не съумеят да надуят личния си розов балон, обикновено изпадат в тежки депресии, смазани от безмислието на съществуването въобще. Обективността и критичното мислене не са за всеки. И разбира се е за предпочитане незнайната Пенка да си мисли, че е красива, щастлива и успешна, вместо да си сложи въжето.

Като започнеш да гледаш на "имиджуването" като на животоспасяваща терапия, изведнъж става някак по-приемливо  Simple Smile  И мушамичката на цветя изглежда някак по-простима, и плуващата в мазнина грозна манджа не наранява чувството ти за естетика чак толкова...

Понякога си мисля, че тези с манията за величие са за завиждане наистина. Много са си добре хората, само ние ги мислим за луди.

# 320
Винаги съм се чудела на хора, които няма да се постараят да си подобрят условията и навиците, но като стане дума за визия и контене ще са първи.

Наистина ми е странна комбинацията- навън пред хората принцеса, у дома бит от зрелия соц и кулинария на ниво буламач.

# 321
Може и да не ми пука за Пенка, но пък да я забелязвам, някои Пенки просто се забелязват повече от други. То пък, ако толкова не ми пука за Пенка, защо ще сме свързани в социалната мрежа? Нещо не им вярвам докрай на тия, които никога нищо не забелязват, нищо не им пречи, вечно са над нещата и нито ги интересуват другите, нито пък как изглеждат в техните очи.

# 322
Може и да не ми пука за Пенка, но пък да я забелязвам, някои Пенки просто се забелязват повече от други. То пък, ако толкова не ми пука за Пенка, защо ще сме свързани в социалната мрежа? Нещо не им вярвам докрай на тия, които никога нищо не забелязват, нищо не им пречи, вечно са над нещата и нито ги интересуват другите, нито пък как изглеждат в техните очи.
  И аз, ама такъв имидж са си избрали хората Mr. Green

# 323
Винаги съм се чудела на хора, които няма да се постараят да си подобрят условията и навиците, но като стане дума за визия и контене ще са първи.

Наистина ми е странна комбинацията- навън пред хората принцеса, у дома бит от зрелия соц и кулинария на ниво буламач.

Мда. Лично познавам такива. Tired

Ако някой е свързан с Пенка, значи му пука за нея. Въпросът е да разбере защо му пука? Себепознанието е път към вътрешен мир.

П.С. Друг е въпросът, че някои слагат за приятели случайни хора; такива са бройкаджии, хвалят се с фалшиви приятелства и измамна известност.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 21:50 от DeltaAzimut

# 324
  • София

Ако някой е свързан с Пенка, значи му пука за нея. Въпросът е да разбере защо му пука? Себепознанието е път към вътрешен мир.

П.С. Друг е въпросът, че някои слагат за приятели случайни хора; такива са бройкаджии, хвалят се с фалшиви приятелства и измамна известност.

Може да му пука за лъжата, несъответствията и да ги лови по навик.
А много хора ползват ФБ като телефонно тефтерче и там попада кой ли не.

# 325

Ето това вече е притеснително. Достъпът до лична информация от страна на ФБ, който, на база телефонните номера записани в телефоните ни, ни предлага за приятели хората притежаващи ги. Първо, аз не съм давала разрешение на ФБ да ми рови в смартфона и второ, ако ФБ ми рови в смартфона без изричното ми разрешение, кой ли още го прави? Thinking

# 326
  • София

Ето това вече е притеснително. Достъпът до лична информация от страна на ФБ, който, на база телефонните номера записани в телефоните ни, ни предлага за приятели хората притежаващи ги. Първо, аз не съм давала разрешение на ФБ да ми рови в смартфона и второ, ако ФБ ми рови в смартфона без изричното ми разрешение, кой ли още го прави? Thinking
Не ме разбра, много хора ползват ФБ като едновремешното тефтерче с телефони. Т.е. като каталог с контакти, нищо повече, затова там има кой ли не.
Те пък ми се чудят, че имам кратка листа. И така. Всеки си има подход някакъв. Wink

# 327
Първо, аз не съм давала разрешение на ФБ да ми рови в смартфона и второ, ако ФБ ми рови в смартфона без изричното ми разрешение, кой ли още го прави? Thinking

Сигурна ли си? Гледате ли какво ви се изписва на екрана, когато разни приложения искат актуализация?
Аз гледам защото и ми прави впечатление как някакви съвсем безобидни на пръв поглед приложения в един момент искат достъп до съвсем лични данни, които изобщо не би трябвало да ги вълнуват.
И това официално. А кой знае колко още го правят нелегално...

# 328
Нямам ФБ приложение на телефона, хаби много памет и батерия.

Наистина го използвам като тефтерче за контакти- няма как да се изгуби. Но все пак коригирам листата с приятели до под 300 човека, с редовни разчиствания.

# 329
  • София
Нямам ФБ приложение на телефона, хаби много памет и батерия.

Наистина го използвам като тефтерче за контакти- няма как да се изгуби. Но все пак коригирам листата с приятели до под 300 човека, с редовни разчиствания.
Аз държах да са под 150, напоследък нещо се разпуснах та станали 200. Ама от тях поне 100 са с по две публикации годишно и нямаме друг контакт освен този, та не мисля да ги трия.

Приложенията в самия ФБ крадат какво ли не, ама тях съм ги спряла изначално и не от параноя, а защото са досадни.

Общи условия

Активация на акаунт