Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 25

• 74 731
  • 608
  •   1
Отговори
# 315
Влизам да пожелая успех на всички, на Рени за успешен старт, на Сън, да прибира точката, на Златето и Ели да си видят точиците, на Дели за успешно тестче в петък, на Лив да види бебчо как маха с ръчички. На Поли също.  Hug На Блингчето успешна нова седмица с по-малко неразположения и много позитивни мисли за скорошната среща с бебка. На Рибко пожелавам успешен преглед днес, за да се успокои мама. Кристи напоследък се скатава и не ни държи в течение за Мушмулчо, да се поправи веднага. Дано не пропускам някой, нека ме извини и да знае, че мислено съм с всяка от вас.
Шуша, много съжалявам, миличка. Ще продължаваме борбата докато не надуем коремчетата. Няма да се отказваме.  Peace
Скрит текст:
Това изявление от д-р Малинов намирам за напълно излишно. Първото беше достатъчно. Не е нужно да ни уведомява как са се стекли обстоятелствата. Много добре съм запозната с Кодекса на труда и не знам някой да предупреждава работодателя си, че възнамерява да си търси работата. Най-голямото предизвестие, което се предвижда е 3 месеца и в случая ще бъде спазено. Разбирам го и знам, че не му е лесно целия му екип да си тръгне, но това са рисковете за всеки работодател. Излишно се налива масло в огъня и по-добре от клиниката да се съсредоточат в сформирането на нов екип и набирането на нови пациенти. Старите сами ще преценят какво да правят, дали да останат там или да се преместят на новото място. Не мисля, че тези изявления ще повлияят на накой в решението му и по-скоро биха оказали негативно влияние.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 13:24 от Boby_pl

# 316
ivkapivka1, добре дошла! Защо ще правите ЦС след като си имала лапаро наскоро или не е имало възможност да се проверят тръбите newsm78 Повечето от нас са минали през ТВЛ, рядко има с ЦС. Но те сами ще се включат за повече подброности. Прави се в първите чисти дни на цикъла преди овулация. В клиниката мисля се практикува без упойка, но при желание и допълнително заплащане може да се включи. Изследванията се правят предходния цикъл някъде 7-10 дни преди новия.
На всички стискам много палци, мисля ви макар и да не пиша подробно просто напоследък бременния ми мозък е съвсем изветрял и вече не съм много подробна в писането Rolling Eyes Освен това ме тресе подготовка.
За новото изявление не ми се е и коментира. Съжалявам за всички момичета, които лично трябва да понасят тези настроения в клиниката и най-вече това за отражението върху плануваните им процедури и манипулации.
Скрит текст:
Честно казано се замислям, върху по-ранното създаване на нова тема, но ми искаше новата клиника да е факт и да има поне име. Някак усещам чуждо присъствие в темата и не ми се искаше да се разваля атмосферата тук.

# 317
  • София
Блингче, така каза Калчев след като направи лапарото. При мен се наложи да ми шие тръбата за да изчисти бременността и може би поради този факт иска и цветна снимка за да се провери дали има запушване след шиенето.

# 318
Най-вероятно заради това е. Така и аз предположих. Питай го и за ТВЛ, ако вече не е огледам матката по време на лапарото. Така и така ще правите нещо поне да се провери всичко и да си ок за следваща бременност. Успех Peace

# 319
Ето нещо и от док и д-р Семерджиева.  Heart Eyes

http://xn-----6kcchcnedablvftrx7ep8i.com

# 320
Публикувам и аз отговорът на д-р Калчев , д-р Семерджиева и акушерките.

ОТВОРЕНО ПИСМО
До
Всички пациенти на Д-р Петра Семерджиева и Д-р Александър Калчев

Уважаеми пациенти, относно информацията в интернет пространството, за промяната в местоработата и състава на екипa ни, Д-р Петра Семерджиева и Д-р Александър Калчев биха желали да направят следното уточнение:
Да - Д-р Петра Семерджиева, Д-р Александър Калчев и екипът от работещите с тях акушерки сменят местоработата си от 01.07.2017г.;
До 01.07.2017г. екипът би трябвало да преглежда и да се среща с Вас на територията на Клиника“Малинов“, ако достъпът и възможността ни за това не бъде ограничена;
Информация за местонахождението на екипът ни от 01.07.2017г. и за всички въпроси, които Ви вълнуват, може да позвъните на някои от следните телефони:
0882 75 19 84
0887 66 19 75
0882 71 62 60
0882 71 59 37
0889 65 00 10

0887 03 73 07 – за документи и Заповеди по ЦАР
Д-р Петра Семерджиева, Д-р Александър Калчев и целият екип акушерки се извиняваме за причиненото неудобство относно подвеждащата информация и липсата на достъп до специалистите!

Блингче, подкрепям те с две ръце, за по-ранно пускане на новата тема. Нищо, че още нямат име.... Тук напоследък и на мен ми става тягосно...

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 14:36 от Poly84

# 321
Направо си мисля по какъв друг начин да помогнем. Чудя се дали да не направя фб страница или група. Докато съм още свободна и имам време. Така и така се занимавам с моята от години. Ще се радвам да помогна по някакъв начин, макар и дистанционно.
Очаквам предложения и мнения и от вас Peace

# 322
  • София
Блингче, не не оглеждал матката при лапарото. Явно, ще си изчакам търпеливо първият преглед и ще преценим какво да е Simple Smile
Може би ФБ е по-добрият вариант е моето лично мнение  Heart Eyes

# 323
Блингче, аз съм ЗА. И за тема, и за Фейсбук страница. После винаги може да се смени името, като стане известно как ще се казва клиниката. Тъкмо и ние ще сме по-спокойни, пък и по-коректни спрямо досегашната клиника. Нищо чудно и темата ни да се чете и да води до тези изявления. Пък живот и здраве като станеш заета с бебка и нямаш много време, тук все ще има коя от нас да продължи делото или да помага.

# 324
Подкрепям, време е за нова тема.. просто другото е...

Много е неприятно, ти седиш и се тревожиш за трансфер, за преглед, а от страни жестоко напрежение...

Рени, много палци  Hug Hug Hug

Ивка,  за ЦС са ти казали, МБ и хламидии предния Ц и после на първите чисти дни преди О снимка. Мен ме боля като при Ц за кратко и това беше. Нямах упойка. нито нищо.

# 325
Ами определено се чете...
Скрит текст:
Мисля си може би за фб група на първо време. Нещо подобно на тази на Сигридов. Че за страница все пак трябва да говорим с тях официално. Може да си имат някакви идея за бъдещето в това отношение.
Иначе имам голямо желание и много идеи в тази посока. Отдавна искам да помогна по някакъв начин в тази сфера и какъв по-добър начин от това да почна от тях Heart Eyes
Чакам вашето мнение по този въпрос Wink
И направо почвам да правя нова тема за форума...

# 326
  • София
Подкрепям за нова тема и група като тази на Сигридов. Мисля, че ще е много полезна.
Блингче, мога да ти помогна.  Hug
Чета ви редовно докато бебето спи. Стискам палци на всички и някак ми е болно, че се налага това забавяне и отрицателност. Определено има чуждо присъствие в темата.
Сигурна съм, че новата клиника ще е на късмет на всички. Лошото е, че ще се чака. Sad

# 327
  • София
Аз също мога да помогна така или иначе съм постоянно с достъп до нет, така че не е проблем за мен.

# 328
Здравейте, момичета! Пациентка съм на д-ра, но поради задържан фоликул и повишено ТСХ, отложихме началото на стимулацията няколко месеца. Сега чакам Ц. и среща с доктора, но се колебая ако всичко е ОК да ли да стартираме процедурата, поради лични причини които ще наложат да съм в движение и няма да мога да се отдам на опита максимално. Някоя от Вас има ли информация как ще процедират с тези които имат заповед по фонда, ще може ли да се прехвърли по някакъв начин към новата клиника или ще трябва да остана в Малинов, но с новите доктори

# 329
Аз група имах предвид, не съм се изразила правилно. Групата върши много по-полезна работа от страницата. Нека и другите момичета си кажат мнението, но мисля че всички ще са ЗА. Много се надявам това напрежение да не попречи на успешните процедури на никой.

Общи условия

Активация на акаунт