Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 25

• 74 681
  • 608
  •   1
Отговори
# 345
Не да те одобрят, но се чака доста за първоначален преглед.

# 346
  • София
В Надежда преди две години чаках 8 месеца, за да ми излезе час за консултация - от септември до април. Забременях преди да ми излезе датата  Grinning

# 347
Аз извадих луд късмет в Надежда. Подадох, обадиха ми се след седмица и половина и ми дадоха час за след две седмици. Аз даже помолих за по-късна дата. После обаче им звъннах да откажа прегледа и не съжалявам. Намерила съм си моя доктор и знам, че заедно е успеем. Щом успяхме от първия път ще успеем пак.

# 348
  • София
Аз им дадох втори шанс и дълбоко съжалявам за това. Но пък ако не беше станало така нямаше да открия д-р Калчев Grinning

# 349
В Надежда преди две години чаках 8 месеца, за да ми излезе час за консултация - от септември до април. Забременях преди да ми излезе датата  Grinning

Хахах, дай Боже! Това с чакането за мен е безумно, но бъдещата ми свекърва доста ме натиска, защото били "най-добрите", а и иска по-бързо да станат нещата...

# 350
Извинявам се, ама ако моята свекърва ми се меси така ... ще й забраня изобщо коментари по темата. Ти трябва да решиш на кой доктор да се довериш. Не усетиш ли връзка с този човек и нямаш ли му доверие, търси друг вариант. Тя нека си мисли каквото иска, но ти си човекът, който ще изтърпи всички инжекции, упойки, процедури и т.н.

# 351
Всеки да си се оправя със свекървата! Някои са готини ! ( има легенди).
Аз се изненадвам, че изобщо знаят.
Ние с моята имаме нормални отношения- не се харесваме и не си говорим !  Mr. Green
Остава да й кажа , че деца не можем да имаме....  Rolling Eyes
Ако пита някой , отговаряме с  "работи се по въпроса!".

# 352
Мая, това много ми хареса  Joy hahaha
....
Ние с моята имаме нормални отношения- не се харесваме и не си говорим !  Mr. Green
....
Нашите свекърви и тъщи не знаят за проблемите, няма и да рразберат...
Питат ли ме, казвам, че не ни е времето и иссаме да пътуваме  Crossing Arms

# 353
Аз имам късмет с моята, близки приятелки сме. Казах й, защото сама предположи, че нещо в синът й не е както трябва. Почти винаги сме на едно мнение и ме подкрепя и се застъпва за мен, даже и пред него. Единственото, което й е в повече е това, че винаги мисли, че знае най-доброто, то с добро  #Crazy ама понякога сам трябва да си разбереш

# 354
  • София
Здравейте момичета, нахлувам в темата, за което се извинявам, но не мога да не споделя огорчението си. Всъщност иде ми да използвам по-остри думи, но ще се опитам да се придържам в рамките на добрия тон. Пациент съм на д-р Семерджиева. Обаждам се днес в клиниката, за да запиша час за преглед и ми съобщават, че е напуснала. Знаех за предстоящо напускане, но за дата 01.07. И така, свързах се по друг начин и разбрах, че не е напуснала, а  и е ограничен достъпа до клиниката. Бясна съм на бруталното отношение на Малинов към пациент на клиниката.  #2gunfire Избрала съм клиниката, но съм избрала и доктора. Д-р Семерджиева спечели доверието ми и заедно преминахме по труден път и искам да продължа да вървя с нея до сбъдване на мечтата ни. Никакъв морал няма в постъпката на Малинов, за мен той не е доктор. Направи си пълна подигравка с мен, като негов пациент, чувствам се употребена. Язък за хубавото име на темичката. Спирам до тук, защото смятам, че ще прекаля ако продължа. Извинявам се за обърканият пост. Благодаря, че ме изчетохте! Успех момичета.  Hug

# 355
  • София
и стаменов като се разбра че ще се мести имаше циркове.
явно не обича малинов да му спират кранчето  Rolling Eyes

# 356
  • Бургас
Според мен е редно при подобни събития в една клиника, пациентите да се уведомяват своевременно, а не да се поставят пред свършен факт. За тези рокади се знае от началото на Април, това са 50 дни в, които  д-р Малинов прави грешна стъпка след грешна стъпка. А не е, като да нямат координати на пациентите си. Много жалко за клиниката :/

# 357
  • София
Да, поведението на ръководството на клиниката е под всякаква критика.
Всички сме възмутени, стискам палци поне момичетата в процедура да успеят да си ги завършат.

Ерна, може би това е темата, която ще ти е полезна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=978717;topicrefid=19

# 358
Здравейте, знам, че точно в момента положението в клиниката е най-разгорещено, но аз лично не искам това да навреди на търпеливо и грижовно обмисляните ми планове.
Някой от вас обмислят ли вариант да продължат лечение все пак там.

# 359
  • София
Елинорче,

аз имам две снежинки в клиниката, но не мисля че мога да се доверя на някой от инвитро специалистите, които ще са след 1 юли в Клиниката. Единствено при доц. Русев ще продължа да ходя при необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт