Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 25

• 74 675
  • 608
  •   1
Отговори
# 360
Дели,
Това е само един трансфер- може и там да го направиш. За докторката ( забравих й името) казаха , че е добра и май идва от "Владимиров" - както и Калчев.

# 361
  • София
Д-р Диана Николова идва от Тина Киркова и МЦ Лора.

# 362
  • София
Да се оплача от любимата ни клиника.
Във вторник ме върнаха, че нямало кой да ми направи вливка, сестрата била в операция. Като започнах да протестирам, слава богу намериха вариант.
Днес бях на трансфер, ситуацията в клиниката е още по-тегава. Теди има достъп само до кабинета на Док и тоалетната. Инжекциите ги бие в кабинета. Нямам епикриза, щото няма кой да я напише. Инструктажът ми е написан на ръка. Ще ходя евентуално в понеделник да си я изискам. Грозна история...

# 363
  • От Луната
Безумие ... Мъчение за всички! Най вече за пациентите...

Чудя се дали от понеделник няма да има достъп само до тоалетната? Грозно та грозно...

# 364
Много съм разочарована от Малинов днес.

Февруари пусках микробиология и цитонамазка преди ТВЛ и понеже цитонамазката важи 6 месеца , отидох да си я взема, за да не пускам нова.
Първо, че все едно е паднала бомба там - в 17.00 нямаше никой , освен портиера!
А по тел. ми казах да ида до 18.30.

Та портиера почва да ми търси цитонамазката в една папка и нми дава микробиологията. Връшам се аз понеже не погледнах веднага какво ми дава. Вече заключено ! Чаках отвън и ми отвори.
Никаква цитонамазка няма- пак рови същата папка.
Според мен изобщо не са я пускали !
Как ще ми пазят микрото , а няма да пазят цитонамазката .  Rolling Eyes

# 365
Maya, ти пък в 17 ч. искаш да намериш някой там...  Crazy Те в 15 ч. си тръгваха /визирам акушерката, която взима микробиологиите и цитонамазките/, а час преди това се мотаеха като мухи без глави. Половината персонал пушеше отвън и висеше по пейките. Пак ще го кажа: За 1 г. и 2 м. откакто съм пациентка на д-р Калчев не съм го видяла нито веднъж да седи по пейките или да брои мухите отвън. В 17 ч. винаги имаше акушерка, защото съм ходила много пъти да ми бият инжекции. Проблемът в момента е, че нямат никакви пациенти. Тези, които са си при д-р Калчев си свършват работа с него, а други просто няма. Много време ще им трябва да се съвземат.
Колкото до цитонамазката, ако си им я платила няма как да не са я направили. Може да се съхранява в друга папка или при акушерките. Аз там не съм пускала цитонамазка и не знам откъде се взимат. Сега си давам сметка, че явно досегашната организация не е била създадена от Малинов, а от самия екип. Затова сега цари пълен хаос.

# 366
освен пациентите на д-Калчев, няма други в клиниката. Аз вчера му бях последната за деня и си тръгна, Теди също. За около час и половина, които прекарах в клиниката имаше една двойка, които влязоха преди мен при Док и едно момиче, което го опътиха при доц. Русев. Това в периода 10.40 - 11.50 ч. Нямаше никой пред лабораторията, нито пред манипулационната, нито пък някой се обади по телефона, за да си запише час или да попита за изследване...

# 367
  • От Луната
Заслужиха си го с това поведение!

# 368
Не е хубаво хич, стана ми мъчно - така добре разработена клиника да потъва ...
А ми беше близо и удобно - отделно , че имат и добра лаборатория , която ползвах.
Не всички клиники имат такива екстри , да не говорим за хиругия!

Аз днес си пуснах цитонамазка,, няма да я търся повече.
Къде не отишли 30 лева в цялата суматоха. Rolling Eyes
Ама чак пък портиера да раздава изследвания ...  Shocked

# 369
Жалко е наистина, но всичко това е заради безумната им политика през последните месеци.

# 370
  • От Луната
Жалко е, дори ми е мъчно, но след всичко което се случи, мисля, че сами са си виновни.

# 371
  • София
Аз бях днес там и имаше доста хора, някои са пациентки на Д-р Калчев, но заради забавянето са се върнали. Никой не искам да засегна, всеки си вярва в неговия лекар и така трябва да бъде. И тъй, като гледам предаването по бнт видях едно от момичетата, казаха че е забременяла при това от първи опит при Д-р Малинов.  Така, че нормално всеки да си има предпочитания за лекар, аз лично вече съм пристрастна, но това не значи, че искач да ви оборвам в нещо, но определено си има  хора, все пак живота продължава.

# 372
Дай, Боже, здраве и бебета всекиму Peace

# 373
Разбира се, че животът продължава. И всеки пациент си преценява на кого да се довери. Аз в моя случай нямам време да експериментирам, но пък има хора на които може да не им се чака. Имам път към Малинов скоро и ще видя какво е положението. Както казва Кристи, нека има повече бебета, независимо къде и при кой доктор.

# 374
Мари, за какво забавяне говориш? какво се е забавил д-р Калчев?

Общи условия

Активация на акаунт