Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 25

• 74 509
  • 608
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Боби, много съжалявам миличка! Sad
Кураж и сили ти желая, за да продължиш напред. Те двамата ще се чуят и ще се разберат.
Много те прегръщам!  Hug

# 91
Палчета на Дели fingerscrossed
От нас по традиция  babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 15:54 от 💎Bling-a-ling💎

# 92
Успех на Дели и я чакаме да сподели  Hug
Поли,  Hug
Боби, важното е, че Сигридов и Калчев ще съставят правилният план за действие и следващия път ще имаш успех!

# 93
  • София
Боби, подкрепям Лив, че е много добър знак, че успяхте от първия път, което означава, че е въпрос на време да извървиш трудния път до край. Безкрайно ми е мъчно и знам какво изпитваш, както и повечето момичета тук, за съжаление... Cry Ще мине и това, но трябва време.... А до тогава ние сме тук, с теб, зад теб и можеш да разчиташ на нас!  Hug
Поли, и ти много изживя, а и все нещо ново изскача...  ooooh! Пожелавам ти от все сърце това да е последна спънка пред така желаното бебе и в най-скоро време да започнете отново!  Hug
Много много ми е мъчно и за двете!!!  cry

Milena Caneva, kateto_vb,
благодаря ви за историите. Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!
Дели, палчета за яйчицата днес!  Flowers Four Leaf Clover

# 94
Поли, Боби, пускали ли сте кариотип?
Нищо нямам изследвано. Док смяташе, че при мен единствения проблем е да забременея. Нищо не показваше, че може да ми се случи такова нещо.

Поли, разбира се, че ще си правим компания в новата клиника. Искаше ми се да успееш преди това да си прибереш принцесите, но може да е за добро и новото място да ти е на късмет. За себе си се надявах да отида там само, за да запозная бебето с док, но явно съдбата ми е измислила нещо друго.

Имате ли представа с какво време разполагам преди организма ми да тръгне сам да се чисти? Страх ме е да не се случи през уикенда.

Дели, успех!

Благодаря ви още веднъж. Споделената мъка става по-поносима.  bouquet

# 95
Много е относително. Плюс е, че си била на висока доза лекарства, които задържат нещата няколко дни.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 15:55 от 💎Bling-a-ling💎

# 96
Д-р Сигридов спомена, че заради лекарствата се е бетонирало, но пък каза че е започнало отлепване. Към 11 ч. ще звънна в клиниката да видим какво ще кажат. Мерси, Блингче.

# 97
За себе си се надявах да отида там само, за да запозная бебето с док, но явно съдбата ми е измислила нещо друго.
Благодаря ви още веднъж. Споделената мъка става по-поносима.  bouquet

Боби, ще го запознаеш Peace, просто ще бъде догодина....
Сега е важно да знаеш причината и да елеминираш всички възможни причини  за неуспех чрез изследвания Peace

При хомеопатията например има цялостен подход от един лекар, при клас. медицина е друго - всеки дълбае в нишата си, по-тясна или по-широка. Док си е свършил чудесно работата с ембриона и стимулацията и т.н. , ако има генет. проблем има начини за решение, за задържане на бременността има начини и решения и тесни специалисти за всичко съответно.
Би било идеалистично да очакваме и тримата Калчев, Сигридов и Русев да са на едно мнение за а.к. терапия, въпреки, че според мен Е възможно.

Момичета,  доверявайте се на собственото си тяло, интуиция и мъдрост при трудните ситуации -
те са ни най-верният съветник.  Hug

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 10:02 от lady_Joy

# 98
Поли, Боби, пускали ли сте кариотип?

Аз да, още преди да дойда в Малинов. Нямам нищо неизследвано. Нямам проблем с кариотипа.

# 99
И аз бях пуснала абсолютно всичко, преди да започна с опитите, защото имах бременност с неуспех в ранна седмица, та исках да съм подготвена с информация. Иначе всички лекари, при които съм била чакат два или три аборта, преди да назначат изследвания. За мен това е безсмислен разход на пари, време и нерви.

Преди трансфер пускам и токсоплазмоза + листериоза винаги.

# 100
  • София
Боби, в  8г.с. и 0 дни бях на преглед и всичко беше наред с моето ембри. Точно 2 седмици след прегледа започна по-обилно кървене и отидох по спешност в Надежда, защото беше Великден и в Малинов не работеха. Там ми казаха, че ембрито отговаря на 8 г.с. (а трябваше да е 10та) и че сърцето вече не тупка. 2 дни някъде след кървенето започнаха и контракциите. Щяхме да правим абразио, но го изхвърлих сама ноща преди това. Все пак го занесох за изследване и проблемът излезна - хромозомна аномалия наречена триплоидия с две Х-полови хромозоми. Аномалия, която се среща при 10 % от ембритата, загинали през първия триместър. Беше ме страх дали съм изхвърлила всичко, но за мое щастие нямах проблеми.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 11:26 от Воайорчето

# 101
Лошото е, че аз не знам кога му е спряло сърчицето. В 7 г.с. и 5 дни имаше сърдечна дейност, но беше слаба. А вчера бях в 10 г.с. и 0 дни. Някъде между 8-ма и 10-та е спряло. Но при мен може би лекарствата ще удължат времето за изчистване. Интересното е, че маточната кухина е празна, Сигридов е написал, че не се визуализира ембрион. Явно се е забил някъде в стената на матката. А е описал гестационен сак с размери 3,4 на 1,5 мм. Като бях на предния преглед при док ембрито беше около 8 мм. Както и да е, обадих се в клиниката. Док го няма и ще ми върнат обаждане по-късно какво да правя.
А иначе сега като се е обърнала колата пътища много ... и изследвания също. Поне ще имам 3 месеца /колкото и да не ми се иска/ да презаредя батериите и да пусна каквито изследвания са необходими, ако трябва и с доц. Русев да се видя/.

П.С. В понеделник в 8.30 съм при док. Иска да ме погледне и да прецени какво ще правим. Аз ще настоявам за К. за да изследваме все пак ембриона.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 11:36 от Boby_pl

# 102
Сигридов не ти ли каза сакчето на коя седмица отговаря newsm78 Общо взето това е моментът, в който е спрял развитие. Предполагам, че е скоро след предния преглед. Често почва свиване и деформиране на сакчето в такива случаи, което може да измести назад реалния период, но пак е някакъв ориентир.
Боби, настоявай и дано склони. Звучи гадно честно казано да избереш това в случай, че имаш избор. Много по-лесно е да нямаш такъв и нещата да се решат от само себе си.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 15:55 от 💎Bling-a-ling💎

# 103
Знаете ли д-р Семерджиева къде работи сега? Напуснала е Малинов, какво става с пациентите и?

# 104
  • София
Здравейте момичета, вълшебни са ви палчетата, благодаря!  Hug
Имам добри новини засега. Извадили са 3 перфектни Я и са ги наболи. Чакам да ми звъннат утре да кажат как се развиват  Praynig

Боби, прегръщам те от сърце, знам колко е тежко да загубиш бебе... Но гледай напред, направи изследвания и събирай сили за есента. Hug

Общи условия

Активация на акаунт