Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 25

• 74 531
  • 608
  •   1
Отговори
# 105
Дели, да се оплодят и да си ги гушкаш на термин! Две ти пожелавам от сърце!  Hug
Калина, д-р Семерджиева все още е в Малинов. Може да звъннеш на някоя от акушерките, за да се свържеш с нея. А за повече инфо за промяната можеш да прочетеш предните теми.

# 106
Дели, страхотни новини!  Hug Стискам палци да се оплодят и да може да си прибереш поне 2 перфектни ембриончета другата седмица!  Praynig

# 107
  • София
Момичета, понеже четох вашите коментари как естрадиола вдигал TSH-то, а и скоро бях пипнала вирус, днес реших да го изследвам да видя колко е. Все се надявам, че чудото ще ме споходи и исках да видя имам ли шанс този месец, т.е. дали не се е качило безумно много и нямам шанс за естествено зачатие след опита и вируса.
Та стойността е точно 2,03. И сега се чудя има ли смисъл да звъня на доц. Русев или чинно да си чакам да падне само. Моето TSH обикновено е 1.5.

Дели, браво на теб! Хайде малко хубави новини да ни донесеш, че имаме нужда  Hug

# 108
Браво Дели страхотна новина, пожелавам ти да си ги прибереш и топлиш до термин  Hug

Момичета искам да ви споделя защото ще полудея, от два дни някакви лоши мисли са заели съзнанието ми не знам предчувствие ли е или страх но това никак не ми харесва. Нямам симптоми никакви, не се чувствам бременна, не ми се гади, болките изчезнаха абе.... нищо. Нямам търпение да дойде 22-ри май.

Лив, Ели вие как сте?

Боби Hug  Hug Hug

# 109
Дели  Hug
Воайорче, високо ТСХ не означава, че не можеш да заченеш естествено. Аз съм пример за това, забременях с тсх 4.5....
Друг е въпросът, че толкова високо не е полезно, ма кой да ми каже преди години.. ooooh!
Редактирам се: Злате, какви са тия лоши мисли?! Не е задължително да имаш симптоми и да ти се гади постоянно. Ако много се притесняваш пусни чхг през 48 ч да видиш как нараства bouquet

# 110
  • София
Мерси, Верче.
Доц. Русев ми каза, че TSH скача 5 пъти като настъпи бременност и че може да е пагубно за бременността, ако надхвърли 10, затова и се целят стойности до 2. Но какво точно имаше предвид под "пагубно" не знам. Ако някой има повее инфо по тази толкова дъвкана тема, ще се радвам да сподели.
Злате, ако много се притесняваш, иди при Чучумишев да ти дръпне едно ехографче. Поне да си спокойна следващите 10 дни.

# 111
Дели  Hug

-

Боби, пл. сак с какви размери е според Калчев в 7? Пак ли е така неправилен?
-
Калина, прочети назад из тази тема - част от персоналът се мести наесен. Позвъни на тел. на някой от аку-тата от стр. 1 на темата за повече инфо.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 17:57 от lady_Joy

# 112
Браво Дели Hug Утре да имате три оплодени Praynig
zlateto85, опитай да си "дресираш" психиката, че от тук нататък все по-зле ще е Sunglasses Много е рано за симптоми. При всеки са различни. Аз не мога да кажа, че съм имала някакви особено през всичките ми Б. Очаквах тази да ми се върне за предните и да избие отвсякъде, ама се размина. Чак сега като ми стана сериозен корема се усещам по-бременна. Дори и с ритането на беба свикнах и на моменти се стряскам Laughing С две думи, ако не бяха проблемите в началото, всичкото треперене и мъкнене по лекари нямаше и да разбера, че съм Б. Благодарна съм, че природата ми спести разни екстри, че щеше да ми дойде в повече в един момент. Макар че в момента не съм цъфнала и вързала, но стискам като за последно.
Воайорче, не ти е толкова страшна стойността на ТСХ. Пиеш ли нещо newsm78 Високите стойности не са благоприятни и за имплантация и за износване. Просто, ако има тенденция да варира при теб се следи по-стриктно.

# 113
Злате, успокой се бе, душа!  Hug Ти ако от сега се вкарваш във филми как ще изкараш следващите месеци! Симптоми може да има и да няма, това не е показателно. При мен се появиха малко след първия преглед някакви дребни нещица - т.е след 6 седмица. Сега ту има, ту няма, като чета при повечето момичета е така. Мисли си хубави неща за бебето, сигурна съм, че е там и ще чуете сърчицето му след 10-ина дни.  Praynig

При мен лично този период мина най-бавно, след това като че ли по-бързо започна да тече времето, може би защото вече бях една идея по-спокойна.  Peace  Дано и ти да отпуснеш малко душичката след първия преглед.

# 114
  • София
Блингче, не пия нищо. Никога не съм пила. Това исках да разбера, при тази стойност налага ли се да се пие нещо. Предполагам, че сама ще се коригира, защото покачването вероятно се дължи на изминалия опит и вируса, който ме мъчеше преди седмица, но исках да чуя още мнения.

# 115
Ако преди това е било около 1.5 ще спадне според мен. Последно кога си го изследвала и колко беше? Стойността ти е изобщо не е толкова лоша. Моят преди години се въртеше около две като го изследвах спорадично. След абортите го хванах, че скача. После от зор да променя нещо реших да почна да пия тироксин. И от тогава като се почна нагоре-надолу. Сега едва го овладявам и с високи дози. Пък уж жлеза и всичко ми е идеално. От ЧХГ се вдига, от естрофема от гхванах, че се вдигна, от стимулацията... Последните няколко месеца взех да не го изследвам толкова често като преди и пак го хванах над 2, а мислех, че ще се кротне вече към края. Искаше ми се да разкарам тироксина след раждането, но май ще трябва да стискам още година-две докато решим ще се пробваме ли за второ. Че ако почна да го спирам кой знае какво мазало ще стане.

# 116
Воайорче, и според мен ще спадне. Peace Изследвай го пак за тове успокоение след месец примерно. Не мисля, че тази стойност би била пречка за естествено забременяване, каквото ще ти се случи докато си почиваш лятото!  Mr. Green

# 117
  • София
Ееее, момичета, мерси! Друго си е някой, който разбира повече да ти каже Simple Smile. Иначе последно съм го изследвала началото на декември 2016 и е било 1,6, преди това март 2016 и пак е било 1,6.

# 118
Боби, пл. сак с какви размери е според Калчев в 7? Пак ли е така неправилен?
Скрит текст:
В 6 г.с сакчето беше перфектно. Абсолютно кръгла форма и док каза, че изглежда точно както трябва. Размерът му трябвало да е такъв, че да се нанася 3 пъти в кухината и той се нанасяше точно 3 пъти. Видяха се хубави и бързи пулсации. После в 7г.с. и 5 дни се видя бебче, с главичка и телце, но беше около 8 мм. и отговаряше на 6 г.с и 5 дни. Видимо пулсациите бяха по-слаби. Помислих си го, но реших че си въобразявам. Трябваха ми 2 дни да се вгледам в снимките и да схвана, че не са наред. Прочетох изследване според което при сърдечни пулсации от 49 до 69 удара в минута шансът за аборт е 100%. На бебчо бяха 61 удара в минута, а трябваше да са над 120-130. Тогава се обадих разплакана в клиниката и ми казаха, че тези пулсации били ОК за тази седмица.
Ясно е, че са ми спестили истината и не ги виня. Как се казва на някой, че бебето му ще загине? Знам каква е била идеята, да ме види Сигридов за да намери проблема и следващия път да го елиминираме.
Злати, тъпо е да го кажа, но не тръгвай по моя път. Аз имах причини да търся липса на симптоми. Преди да ги открия си живеех щастливо и спокойно. Вярвах, че всичко ще е наред. Вярвай и ти и не прави моята грешка. Вземи пример от Лив. Преживяла е толкова много и й се възхищавам колко е позитивна сега.
Дели, много се радвам. Нека всичките се оплодят и се превърнат в перфектни ембриончета.

# 119
Браво, Дели! Все така с хубави новини да вървиш до финал  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт