Дневникът тема 80 - Да отслабнем всички заедно!

• 53 654
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Виж на Дюкан новата, по-лека версия. Ти си за там, според мен. А и протеиновия четвъртък е много важен.Май си пропуснала захранването? Честито за доброто ти решение да спреш монодиетите Simple Smile

# 631
Зизу благодаря. Да пропуснах захранването защото оплесках нещата много сериозно. И се захраних с всичко за един ден. От вчера съм на ударната фаза на Дюкан. Килограмите не са много така че мисля още 2-3 дни да направя и ще мина на втората фаза. Да де ако олекна още малко до тогава. Поне Дюкан ми е изпитан и знам че там на 100% се топят килограми. Не промотирам диетата, да уточня, просто от опит казвам че явно тя влияе най - добре на моя организъм. Преди около 10год свалих с нея 22кг за 2 месеца и половина. Но сега втория път имам наблюдения че нещата се случват в пъти по - бавно. Но режима поне при мен явно работи, макар и не толкова бързо както миналия път. Иначе ще погледна и олекотената версия. Благодаря Simple Smile

# 632
Добро утро. Вчера не писах, но ви четох. Ядосва ме времето навън. Не може на 26ти май да съм с пуловер  Laughing Вчера не успях да тренирам, нещо тръгнах да се разболявам и реших да се прибирам направо. Ходих на козметик, така че направих нещо за себе си

Храната вчера, 25 май - четвъртък - нетренировъчен
закуска: 2 мини омлета
обяд: вълча пица и кафяв ориз със зеленчуци
междинно: оризовки
вечеря: таратор и шопска салата

Активност
около 8000 стъпки
близо 5 км

Добавки
: за стави, Б12, магнезий

Днес менюто ще е сходно, но вечерята ще е различна - половинката е намислил нещо да ми готви  Heart Eyes Имаме сходни режими, та ще е режимно със сигурност. Днес вече ще тренирам  Laughing

Точно след седмица заминавам за море. Е, не успях да направя плочки, нито да съм като мацките от инстаграм, но съм доволна от това, което постигнах от Нова година насам. Намислила съм, като се върна от морето, да мина известно време на кето режим. Взела съм си и два фет бърнъра и за следващото море ще съм изчистила доста повече. Пък може и плочки да се покажат  Mr. Green Всеки ден се радвам все повече и повече, че човекът до мен спазва сходен на моя режим и тренира много. Дори и да губя мотивация, ме ръчка и ми дава зор.  Heart Eyes

# 633
Добро утро, момичета!
Аз още съм болна от този ларингит. Sad
Мори ме вече месец и не знам как да го оправя.
Но пък, в следствие на многото движение в градината, съм свалила още 2 кг и съм вече 76кг. Laughing
Продължавам с ВМ НВХ и с много сироп от бъз и чай от лайка!
Сега ще ви чета, давидя кой какво е направил, докато ме нямаше, че се затъжих много за вас! Heart

# 634
И аз чета, но не пиша. Това време ми скапва настроението.
Блеки, каква е тази вълча пица?

# 635
И аз основно чета....мори ме зъб тези дни, ходя на зъболекар, пуска ми някакви тоци с лекарството    Laughing  , та втори ден карам основно на кисело мляко, айряни, вода, варени яйца.....то не ми се и яде нищо....А, и череши...   Laughing

# 636
И аз чета, но не пиша. Това време ми скапва настроението.
Блеки, каква е тази вълча пица?

Блат от кайма - всичко останало е като на "нормалната" пица. В моя вариант е с кисели краставички, маслини, люта чушка, пресен домат и едам.

# 637
Дюкан и аз го пазех преди време, когато си мислех че съм дебела, а към днешна дата гоня тогавашните "дебели" килограми. Но се стопих тогава, корема ми се сви, изваях се , а я пазих доста кратко време. Съвпадна ми обаче с един здравословен проблем и от тогава (8 години вече) само я заобикалям тази диета.

Много се ядосвам на кантара, на различните места в къщи ми показва много голяма разлика в диапазон около 3-4 кг. 

# 638
Много се ядосвам на кантара, на различните места в къщи ми показва много голяма разлика в диапазон около 3-4 кг. 
Кантара трябва да е на твърда повърхност  Peace

# 639
Да, освен това вземи 2 пакета брашно или каквото друго имаш под ръка и тръгваш да обикаляш къде точно ти показва съответните килограми. После като се теглиш слагай кантарчето само там Simple Smile

# 640
Да, освен това вземи 2 пакета брашно или каквото друго имаш под ръка и тръгваш да обикаляш къде точно ти показва съответните килограми. После като се теглиш слагай кантарчето само там Simple Smile

Това е добра идея!  Утре така ще го пробвам.

Замислих се сега за Дюкан  Joy Ще взема и това да опитам.

# 641
Зизу благодаря. Да пропуснах захранването защото оплесках нещата много сериозно. И се захраних с всичко за един ден. От вчера съм на ударната фаза на Дюкан. Килограмите не са много така че мисля още 2-3 дни да направя и ще мина на втората фаза. Да де ако олекна още малко до тогава. Поне Дюкан ми е изпитан и знам че там на 100% се топят килограми. Не промотирам диетата, да уточня, просто от опит казвам че явно тя влияе най - добре на моя организъм. Преди около 10год свалих с нея 22кг за 2 месеца и половина. Но сега втория път имам наблюдения че нещата се случват в пъти по - бавно. Но режима поне при мен явно работи, макар и не толкова бързо както миналия път. Иначе ще погледна и олекотената версия. Благодаря Simple Smile
Може ли да ми обясниш за дюкан,защото аз четох,но не го зацепвам. Когато си само на протеини смесваш ли ги,в ударния период кво точно се яде. И примерно имаше 3 на 3 дни ,не ги зацепих...

# 642
Добро утро, момичета!
Аз още съм болна от този ларингит. Sad
Мори ме вече месец и не знам как да го оправя.
Но пък, в следствие на многото движение в градината, съм свалила още 2 кг и съм вече 76кг. Laughing
Продължавам с ВМ НВХ и с много сироп от бъз и чай от лайка!
Сега ще ви чета, давидя кой какво е направил, докато ме нямаше, че се затъжих много за вас! Heart
Вървим си горе долу еднакви кг,само аз добавям и плод .
Днес закуска.с кайсии и череши,обяд с таратор и мишмаш.

За идеята за блата от кайма е чудесна,имам домашни телешки кайми ище пробвам.
Аз мислех да го правя с елдови брашно и тиквички.
Прочетох за нИско калоричните брашна: елда,ябълково и кокосово..

# 643
  • София
Амур, Пингвинче, уапаkk, бързо възстановяване!

Аз не мога да се похваля с резултати, дано поне другата седмица видя 5-цата отново. Днес е лунуването, но не съм решила още дали да го спазвам.

# 644
И аз напоследък само ви чета. В ужасен цикъл съм, в офиса е лудница, недоспала съм. Яденето е ок, но тази седмица няма да се качвам на кантара, не се чувствам във форма, като балон съм.

Общи условия

Активация на акаунт