Дневникът тема 80 - Да отслабнем всички заедно!

• 53 662
  • 733
  •   1
Отговори

Привет на всички, които за първи път отварят нашата тема!
Тук сме се събрали момичета от всякакви възрасти,
обединени от една цел - достигане и поддържане на здравословно тегло.
Това при нас се случва чрез умерени режими на хранене и спортна активност.
Основното ни правило е, че няма универсални рецепти!
Всеки организъм е различен и реагира по различен начин на разнообразните режими,
които диетолози (и не само  Wink ) предлагат.

Как диетуваме в нашата тема:

1) Всеки желаещ, независимо какъв режим прилага да се включи.  welcome

2) Когато пожелаем да се отчитаме с постиженията си на кантарчето и да включим ролята на метърчето.   goodscale

3) Всеки да споделя какъв хранителен   eat и двигателен режим  nuts прилага.

4) Всяка информация "за" и "против" храната, относно влиянието на килограмите и здравето ни  да бъде обсъдена и
споделена.

5) Няма ограничение на участниците, няма ограничение на това кой какъв режим прилага

6) Споделяйте, споделяйте, споделяйте без значение какво, защото само чрез подкрепа от страна на други борещи се с това, резултатът е гарантиран!!!

У С П Е Х!  

Каня всички вас на сладки приказки!
Да споделяме опит, било то успешен или не !
Да покажем какво сме постигнали и да докажем на какво сме способни Simple Smile

Табличка с постиженията ни

Стари теми:

Желая НИ вдъхновение, разбиране, приемане и прогрес.

# 1
Благодаря за темата. Менюто ми днес беше далеч от диетично. От утре пак ще вляза в ритъм. Обмислям дали да не спра вечерята тази седмица.

# 2
Духче благодаря за новата темичка!  bouquet
Amour* поздравления за огромната промяна, която си постигнала и при това с режим, с който не се гладува. Доказваш, че можем да сме сити и слаби.  Crazy Аз като бях над 100 кила ходех само с дълги поли и след като отслабнах полата нямаше за какво да се закрепи и директно падаше на земята. Просто нямаше как да направя някоя подобна снимка с дреха, която съм носила преди, защото полата щеше да е на пода, а аз по гащи.  Joy
NoMe взе ли си мерките преди да започнеш? Дано бързо минеш през режима и да можеш по-скоро да си включиш плодовете към менюто.

Момичета, реших да приключвам с режима или по-точно с чистите протеинови дни. Започвам си смесено хапване, като ще започна да включвам плодове. Остават ми едни 2 см от обиколката на ханша до резултата, който гоня и мисля, че с няколко плодувания ще паднат бързичко. Черешата на село до няколко дни ще е напълно узряла и мисля да си направя няколко плодови дни само на черешки, а после ще си продължа с хапването на салати, месо, яйца и млечни. Тестени, сладки и варива и преди не съм хапвала често, така че и сега няма да имат място в моето меню.

# 3
  • София
Днес съм режимна Simple Smile).
З-свински котлет
О-късен обяд в 14.30 - яйца с бекон и люти чушки
Сз-фъстъчен тахан
В-няма
За мен е мн трудно да пропускам вечерята.Обикновено не закусвам сутрин , а вечер ям много.Дано утре промяната се отрази положително на кантара.

# 4
Записвам се и аз в новата тема. Духче - благодаря ти за нея. Както винаги е чудесна  Heart Eyes

Днес си спазих фаста, но калориите ми бяха не толкова, колкото ми се искаше. Направих ги 1300. Но си хапнах добре и се чувствам супер след този глад, от който дори ми прималя днес. А череши и аз чакам, че много ми се ядат и мисля да им отдам почит с 2 - 3 дни само на тях  Heart Eyes

Менюто за днес

З. - кафе с мляко
О. - Св. пължола с Ънкъл бенс сос, зелена салата и малко люти чушки. Десерт - ябълка
В. - 2 филии пълнозърнест хляб с лютеница, 1 кренвиш и няколко маслини
Прегрешение - 4 бисквити  Embarassed

# 5
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Духчи, благодаря за добре оформената темичка.С много минуси да се отчитаме тук.

# 6
И аз благодаря за новата тема  bouquet
 Sivi, поздравления за успеха.И благородно завидях за черешата.Днес на пазара им гледах килото 25 лв  ShockedНе, че ям много плодове, но ей така ми се хапваха малко череши, но бързо ми мина мерака де  Mr. Green
airamber, ще чакаме да споделиш как ти се отразява изключването на вечерята.
Аз съм си режимна, карам си микробиома и като ми свърши МЦ ще видя какви са резултатите.

# 7
Записвам се, да не ви изтърва Simple Smile

# 8
  • София
Духче благодаря.
В черешените дни се включвам и аз.Поне да паднат до 10лв

# 9
Amour,невероятна си!!!! Hug

# 10
Аз и на ягодови дни съм съгласна хааха
Нещо малко волята ме предава,но може би просто днес ми е криво. Утре имам повече работа, надявам се бързо да мине. Днес го пиша фаст ден.
От утре почвам, надявам се да изкарам и да си спомням смисъла на това, което правя.
Моля моля за темата, дано ни е на късмет и минуси

# 11
Духче, благодаря за темата! bouquet
Лошото време и бездействието (вчера си намерих занимавка - чистих мазето) ми се отразиха, ядох кекс и бонбони днес. А и като цяло хапването ми беше безразборно. Днес не ядох нито елда, нито чия, защото не знам кое от двете ми раздразни стомаха. Дано не е чията, че много ми допадна. Все пак съм доволна, че от три почивни дни, опропастих само единия. Mr. Green

# 12
Записвам се и аз ,с мое моно,плодолечение каквото дойде,имам за цел 65 от 80кг(около 79май) започвам утре плюс спорт,за 2м Simple Smile

# 13
Запис и от мен. За сега не огладнявам с едно основно хранене на обед  макар за вечеря  около 17ч. в салатата си сложих яйце за да ме държи сита до утре Simple Smile
Иначе ставам зла  Grinning

# 14
Благодаря за темата! Чета ви усилено и съм вдъхновена от три дни - три фаста от 13 ддо 18 ч. салати и основно. chef

Общи условия

Активация на акаунт