Дневникът тема 80 - Да отслабнем всички заедно!

• 53 664
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • Козлодуй
Kaisia благодаря и аз така ще направя Simple Smile Понеже на мен все ми е горещо на краката много ми харесва да не ям само да пия защото така се охлаждам и вътрешно но няма как трябва да готвя за семейството си и съответно и да ям Simple Smile

# 46
Лъчестлъч, ЧРД!  Hug bouquet Още един Телец!
Разбира се, всички коментари за зодии трябва да се възприемат хумористично, но е вярно, че Телците имат чувствено, художествено отношение към храната, тя е част от техния стремеж към пищно удоволствие изобщо в живота, та не е чудно, че я превръщат понякога в занимание и прекаляват. Но пък иначе, ако се ограничават, няма по-красиви и сексапилни от тях!  Embarassed
Аз пак да похваля еднократното хранене, много ми харесва в организационно отношение, защото мога да си подбирам времето за храна през деня. Например в събота съм канена на погача на бебенце на обяд - значи сутринта нищо, на обяд - без да се притеснявам си ям на празника, и храна чак на другия ден. Във времето без храна пия горещи чайове - усещането е, че се нахранваш с тях. Бях при майка ми тия дни и нещо се разсеях, та хапнах няколко пъти през деня - ужас, все гледах да прескачам до кухнята от глад, а и стомах ме заболя по едно време, а той е по принцип здрав, явно си е свикнал вече един път на ден да го товаря  Simple Smile

# 47
Духче, благодаря за темата  bouquet
Амур, много мотивиращи снимки  Simple Smile Браво на теб  bouquet
Лъч, честит рожден ден bouquet Бъди здрава, обичана и щастлива  Simple Smile

Аз приключих с БВдиета. На Гергьовден реших да заредя и продължавам с по-либерален режим  Simple Smile
Ще си пиша пак менютата тук, за да следя какво се случва  Simple Smile
Скрит текст:
меню за 7 май:
З- омлет от 2 яйца с кашкавал, чисто кафе
О- малко агнешко, краставица
СЗ- заквасена сметана 20% с боровинки
В- свинско със прясно зеле

меню за 8 май:
З- кокосова палачинка от 2 яйца и 2 суп л кокосови стърготини, с пълнеж от сирене и дом лютеница,
 чисто кафе
О- свинско с прясно зеле, чисто кафе
В- агнешко на фурна, салата зеле с морков, салата дом и краставици

# 48
z.2012, a да те питам знаеш ли какви грамажи ядеш, или докато се заситиш?
Например: заквасена сметана-колко? агнешко-колко? свинско със прясно зеле?
Не искам да те затормозявам, просто ми е любопитно!
Например, за да се наям със свинско със зеле, порцията ми е 350, най-често 400 грама.
Снощи се опитах да се навечерям със заквасена сметана, изядох половин кофичка с една ябълка и малко по-късно бях гладна, та си белих краставица.

П.П. Лъчистлъч newsm59 Бъди жива и здрава и благодаря за рецептата и поздрава  bouquet

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 15:00 от Зизу

# 49
Здравейте  Hug bouquet.
Идвам да ви почерпя по случай рожденният ми ден!
Скрит текст:
  Party Sunglasses bowuu /Някой трябва да направи статистика, за това има ли връзка зодията с напълняването и по-конкретно за Телците / Laughing Peace
Това е една рецепта за бонбони, които се продаваха с голям успех в здравословната пекарна, в която работех:
100г орехи - или други ядки
1ч.л. мед - по желание
1с.л. кокосови стърготини
1с.л. кокосово масло
1/2 банан
1 ванилия
Всичко това се смила с робота. Престоява 1 час в хладилник. Взема се с чаена лъжичка, колкото орех и се сплесква вътре се слага бланширан бадем и се оформя бонбон. Овалва се в кокосови стърготини. Продуктите може да се удвоят, за да ги смели по-добре стандартен кухненски робот.
И поздравче: една от двете ми любими песни сега..., освен Деееспаасито  Heart Eyes  Party
https://www.youtube.com/watch?v=YfDhHUuGMuo

ЧРД!      newsm59   Много здраве, любов и минуси!    Hug
И благодаря за поздрава, още една страхотна песен!     Grinning

Благодаря и на останалите!    bouquet
pvacheva , на мен именно пък затова така ми "легна на сърцето" тоя режим....    Laughing   защото няма правила.Аз не обичам ограниченията, досадно ми е да се занимавам със сметки, с калории, с грамажи, с часове за хранене, та ВМ хранене направо ми "заспа" на мързела.    Mr. Green  Сита съм, доволна съм, енергична съм, показателите са добри, кг падат, какво повече мога да искам?!

И менюто:
з-кафе, 2 яйца, 7-8 маслини
о-2 кюфтета, салата, шоколад
в-риба, салата

# 50
Kaisia  Hug благодаря! Тази рецепта е приятна според мен, защото не съдържа сушени плодове. И в допълнение - бонбоните трябва да се изядат до 2-3 дни Grinning защото банана потъмнява, дори да стоят в хладилник и си променят вкуса.
pvacheva така де - то трябва и късмет...  bowuu Hug
Sagitta16 и аз така си мисля..., не може да е чак такава случайност присъствието на толкова Телци  Laughing
z.2012 Благодаря и на теб за пожеланията!  Hug Менюто ти ми звучи много добре!
Amour  Hug аз нямам никаква Воля. Заради това като намерих този вид хранене /ВМ/ разбрах, че е баш за мен. Имам в момента някакъв застой и не смъквам, но няма да се отказвам..., а и снимки като твоите ме мотивират още повече!  bouquet

# 51
Лъчестлъч честит рожден ден! Бъди жива, здрава и с лекота постигай своите успехи!   bouquet

Преди да завъртя пак Дюкан на сегашното отслабване много гледах и четох и аз за ВМ-НВХ, но аз по принцип не ям никакви мазни неща и нямаше как да го приложа режима.
А по отношение на ПМС, нито като дебела, нито като слаба, нито по време на режима на Дюкан съм имала някакви аномалии. Винаги ми е бил лек и без особени болежки, даже някой път чак се изненадвам като ми дойде МЦ и не мога да съпоставя дали конкретно моя режим оказва някакво влияние върху него. Дори съм карала цяло лято предимно на плодове, без мръвки и пак не съм забелязала подобряване или влошаване на ПМС и МЦ.
За закуска днес хапнах една тричава печена закуска с риба тон и пуешко филе, за обяд от мързел си направих яйца на очи, а за вечеря ще си спретна миш-маш.

Момичета днес реших да се пробвам да си обуя най-слабите дънки и те взеха, че ми станаха.  Crazy
Направих едни бързи снимки и намерих едни от миналата година, когато вече се бях поналяла доста, а даже след това турнах още килца докато ме тресеше депресията, че дебелея.
Има още 2-3 кила според мен, които трябва да преборя, но като цяло съм в предишното си тяло вече:
Скрит текст:

# 52
Леле Sivi  Hug разкош си пу-пу-пу-пу  bouquet И на първата снимка си хубава, но на последните две си гадже та дрънка  Hug Виждам, че свалянето на килограмите не ти се е отразило на кожата на корема, браво, браво. Правеше ли нещо по-специално, за да не увисне? Аз имам проблем точно там. След свалянето, на пъпа точно ми остана малко увиснала кожа и много се дразня, че не се стяга  Close Но и ти си по-младичка, така че и това е фактор.  Peace

# 53
Здравейте и от мен,
поизпуснах предишната тема, но през почивните дни бяхме на село с децата.
В петък и събота храненето ми беше прилично, но в неделя и вчера - зле.
Днес си се върнах в релси и обичайното хранене за деня.

# 54
  • Козлодуй
Sivi поздравления невероятна си наистина страхотно постижение без отпускане на кожата - всичко си прибрала Simple Smile
Amour* ох отдавна го мисля твоя режим ама аз съм по точните неща - нужно ми е да знам по точно колко да ям ще го мисля още Simple Smile

# 55
Sivi, направо изумително!
Браво на теб!
 С какво хранене го постигна?

# 56
  • тук и там
Sivi,страхотно изглеждаш!Но  мисля че нямаш нужда от повече отслабване. Peace

# 57
ЧРД на ЛЪЧЕСТЛЪЧ !!Много щастие и здраве ти желая Simple Smile
 Притеглих се днес 79,3 ми е старта... По принцип бях направила моното и свалих 5кг,2дни ядох качих 1,5 и един воден изкарах.
Моят режим ще бъде в 2 фази,едната моното на плодови и водни дни ,а втората на протеини:яйца,сирене,месо(домашни) плюс кисело мляко 0,1 и салати +зехтин.
За 5 дни ,само 3 дни тренирах,нямах сили с това моно,та затова ще разнообразя,при мен проблема е с лакумията,ако хапна нещо грешно и край,а тренировките са ми любими,преди да забременея с 1 си детенци бях запалена по фитнеса,в у-ще още народни танци и фитнес ,тогава най слаба 50кг.
Днес съм на 26 с 2 деца и много кг,надявам се до 28юни да падна под 70кг за рд ми ден.
В момента съм разделила 2 вида тренировки,едната ми е крос трренажор с вибраращия колан сауна на кръста,втората е упражнения и гири !!
Е ..това съм аз ,приятно ми е да съм във вашата група Simple Smile и един бърз въпрос :Какво е това 36 часов фаст?

# 58
Благодаря момичета!  Hug
NoMe този път само се канех на какъв ли не спорт и упражнения, обаче нещо си ме мързеше. Правих опити да тичам, но не редовно. Имах няколко дни мотика фитнес, но едва ли е дало някакво отражение. Всичко е плод на едногодишно сериозно ходене на фитнес преди 2-3 години и виждам, че постигнатото тогава все още се вижда след като махнах сланинките. Сега вече се чувствам добре в кожата си и мога пак да тръгна на фитнес без да се чувствам трътла в залата.  Crazy
yanakk аз си харесвам режима на Дюкан и с него отслабнах и този път. Но той е тежък режим за тези, които не обичат месни продукти тъй като те са основната храна в този режим. Здравословно при мен не е повлиял зле, но съм чела че има хора на които не им понася добре високия прием на протеини.
Kaisia и аз мисля като теб да не се тормозя за 2-3 килограма, които мисля че имам да свалям още. Приключвам с режима си и почвам да захранвам и преминавам към обичайното си хапване. Тези 2-3 килограма така или иначе до края на лятото ще изчезнат, а дори може и повече, защото хапвам леки храни през лятото, да не кажа че карам само на дини със сирене, а от време на време и пъпеши.  Whistling Просто в жегите нямам апетит за нищо друго. Не съм се мерила на кантара и мисля и да не го правя въобще. Харесвам се в огледалото, старите дрехи пак ми стават и най-важното е че се чувствам добре в кожата си. Повече никакво вманиачаване в цифрите не мисля да допускам.

# 59
Лъчест лъч, ЧРД! Най вече здраве ти желая, много любов и тяло, каквото желаеш. newsm59 party023
Сиви, изглеждаш зашеметяващо. Hug Не знам къде ги виждаш тези 2-3 кг., идеална си.
Днес обядвах картофки, за вечеря смятам овесени ядки с чия.

Общи условия

Активация на акаунт