Дневникът тема 80 - Да отслабнем всички заедно!

• 53 686
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Амур, за кое хранене говриш, че се обърках?
Скрит текст:
Много ми е важно да променя храненето си така, че да овладея промените в тялото ми. Аз нямам цикъл от 48-та си година, но тогава не напълнях а имах идеални мерки. На 50 години мерките ми бяха 96/66/96, а сега съм като слон. Помагайте с книги и съвети, моля ви!!! Sad
Аз съм на ВМ НВХранене.Май ти го писах в предната тема.....    newsm78

# 31
  • Варна
Amour, забравих да те поздравя за чудесните резултати. Другите момичета си трият снимките и не мога да ги видя, но твоята промяна е неверотна!  Crazy

# 32
Здравейте  Hug bouquet.
Идвам да ви почерпя по случай рожденният ми ден!   Party Sunglasses bowuu /Някой трябва да направи статистика, за това има ли връзка зодията с напълняването и по-конкретно за Телците / Laughing Peace
Това е една рецепта за бонбони, които се продаваха с голям успех в здравословната пекарна, в която работех:
100г орехи - или други ядки
1ч.л. мед - по желание
1с.л. кокосови стърготини
1с.л. кокосово масло
1/2 банан
1 ванилия
Всичко това се смила с робота. Престоява 1 час в хладилник. Взема се с чаена лъжичка, колкото орех и се сплесква вътре се слага бланширан бадем и се оформя бонбон. Овалва се в кокосови стърготини. Продуктите може да се удвоят, за да ги смели по-добре стандартен кухненски робот.

И поздравче: една от двете ми любими песни сега..., освен Деееспаасито  Heart Eyes  Party
https://www.youtube.com/watch?v=YfDhHUuGMuo

# 33
Честит Рожден ден! Здраве, късмет и постигане на целите! Ама ние наистина много телци сме се събрали, но така е, чревоугодници сме Simple Smile
Аз днес се чувствам ужасно, задържала съм вода, чувствам се като балон, гади ми се и се чудя разболявам ли се или е от храната вчера.

# 34
Лъч, честит рожден ден! bouquet
Да си здрава, щастлива, обичана и стройна! Simple Smile
Благодаря за рецептата - аз много обичам да правя някакви такива неща.
Амур, благодаря за напомнянето. още се бъркам с тези съкращения, макар за прочетох по темата за това хранене. то не е много подходящо за мен, защото аз не се чувствам добре от употребата на прекалено много месо и мазнини, но има елементи от него, които, все пак ще приложа, макар и за кратко.

# 35
Госпожице благодаря за темата  Hug По въпроса за цикъла, най-дългото време на неядене на месо при мен беше 6 месеца. Не съм забелязала каквито и да е промени в цикъла. Забелязах промени и то към подобряване, след като спрях да ям боклуци и след като отслабнах. Преди това ми идваше на 35-40 дни, а сега съм повече от редовна 25-28 дни. Но отчитам факта и че вече съм на почти 39 години та може и от възрастта да е скъсяването на дните  hahaha

Sivi мерки не си взех, когато започнах преди 4 дни Дюкан, но тази сутрин го направих и установих, че имам разлика от по минус 1 см. от талия и ханш в сравнение с мерките, които си взех преди повече от месец  Hug

Честно казано се притеснявах, че много ще ми залипсват плодовете, но всъщност не е така. Всичко е до нагласа и воля. Ям плодове, защото са ми вкусни, но сега, когато трябва да спазвам режим не че не ми се ядат, но мога да се контролирам и да не ги ям. А стимулът ми са едни дънки от миналото лято, които в момента ми пристягат на ханша и леко ми излизат тлъстинки над колана. Но до месец-два надявам се да вляза във форма  Peace

Лъчестлъч честит празник и много успехи  bouquet Hug bouquet Hug bouquet

# 36
Благодаря Sunny29  bouquet

Много се кефя на резултатите на Аmour  bouquet

Иначе аз си карам на яйца, месо и салати. По въпроса на Г-ца Дух за цикъла, от февруари съм на НВ-ВМХ и първите месеци бях добре, но миналата седмица отново цикълът ми беше страшно силен, направо ми изтече кръвчицата за два дни, а другите дни нищо... почти. Обаче мисля, че има отношение и стресът /в момента съм притеснена за близък човек.../ Ям и много зелени салати - имаме оранжерия и е пълна в момента със зелении... Тези дни ядох и ориз и нещо сладко и не мога да се похваля с намаление в кг-те.  Peace
Вчера си разглеждах стари снимки  и открих, че съм започнала бавно и славно от 2012 да се закръглям.
Тогава започнах да набивам яко плодове и сладко особено за закуска... След това снимките от 2014-та там вече минах на плодови дни и фрешове и вече  си станах дебеланка... Да не говорим и за опитите в сладкарството  Laughing след това.
Поне се успокоявам, че няма как нещо натрупано за 4-5 години да го върна за 2 месеца  Tired Hug

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 09:58 от Лъчестлъч

# 37
Amour, забравих да те поздравя за чудесните резултати. Другите момичета си трият снимките и не мога да ги видя, но твоята промяна е неверотна!  Crazy
Друмче, къде са тези снимки?
Пропуснала съм ги Sad

# 38
Лъче, честит рожден ден. Бъди вдъхновена и щастлива. Поста ти за пореден път ме кара да се замисля... Уж сме с еднакви тела, а пък какви чудеса различни ни се случват. Аз от плодовете се чувствам много добре, но винаги съм ги слагала в графа полезна и жива храна. И отслабвам с тях и ядки.
Амур и другите момичета, чудя се дали връзката не е между мазнините (увеличен прием) и въглехидрати (намален прием). Вярно,че теглото ми варира и качвам малко, но от както съм тук хляб бял изобщо не съм яла, освен 1, а няколко филийка Вита се броят на пръстите на едната ми ръка. Макарони и прочие рафинирани тестени вх също не съм вкусвала. Аз конкретно за болката говоря. При мен е непоносима. Припадала съм. Ами нз продължавам с повече мазнини от ядки, зехтин и авокадо и по малко скробялни вх пък да видим. Макар че картофи са ми се дояли...
Яна, не, съжалявам, няма я безплатно и онлайн. Но цената й не е непоносима, макар че и аз като теб я исках и отлагах за по-добри времена... Накрая ми я подариха. Дали няма да я има в някоя библиотека? Или знам ли, да ти я снимам с телефона и да ти я пращам?

# 39
yanakk, NoMe благодаря и на вас  Hug Hug Hug
Г-ца Дух  bouquet и аз имам приятелка, която с плодове и ядки влезе в най-добрата си форма, а аз бях в такава форма преди да ги вкарам в менюто си.  Peace
Но вярвам, че не е проблема толкова в плодовете, а в пристрастяването ми към сладките, тестени и опаковани неща.
Плодовете, фрешовете и смутитата бяха в един момент от около 2 години и не само че не ми помогнаха да отслабна ами ми засилиха пристрастеността...  Thinking

# 40
Духче, не съм сигурна, че ще ти е удобно да ми я пращаш така, но ако намериш някой да я сканира и да я сложиш в DOX, примерно, с радост ще я изтегля. Преди години теглих от там една книга на една от мамите и стана.

Трогна ме с това предложение да ми я снимаш и да ми я пращаш.  Embarassed
Благодаря ти, миличка! Heart

# 41
  • тук и там
Лъчестлъч, newsm59! И много благодаря,за рецептата! bouquetЩе се пробва.

# 42
Здравейте и от мен, момичета! Как минаха празниците при вас? Успяхте ли да се въздържите от вкусните изкушения или успяхте да устоите? Аз вчера си купих елда и мисля да я комбинирам с плодове или с нещо солено. Мисля да ми стане като едно от нещата, които ще закусвам занапред, но корема и паласките все така си стоят при мен. Няма ли някоя от вас, която да се е подлагала на някаква интервенция и да е „поразкарала” мазнините?

# 43
  • Козлодуй
Amour* Поздравления за страхотните резултати, впечатляващи снимки Simple Smile Аз чета редовно темата за твоето хранене но така и не открих правилата на това хранене и затова не бих го започнала Simple Smile
Лъчестлъч Честит рожден ден - много здраве и късмет ти желая Simple Smile
Кайсия винаги като пишеш сякаш пиша аз и аз виждам промяна в тялото си винаги съм била с тесен ханш но сега като посвалих килограми имам коремче под талията което не се прибира въпреки че спортувам хареса ми това дето каза че ще видиш на коя гара си ама ти към личния лекар ли се обръщаш когато искаш хормонално изследване защото и аз искам но не зная към кого да се обърна и кой би ми разчел резултатите Simple Smile
Аз отчитам +400 грама защото 3-те почивни дена ядох режимно но много и не съм тренирала много та така общо взето замествам цигарите с калорични ядки и семки Simple Smile Ами ако се затъркалям пак ще ревна за помощ Simple Smile Joy

# 44
  • тук и там
pvacheva,kъм Аг-то мисля да се обърна -до сега и аз не съм си правила такива изследвания.Най-вероятно през лятото ще си ги направя-когато съм във БГ,защото се правят във различни дни от МЦ,та да има на кой да оставя децата ако се наложи.
Приключих със 36 часовият фаст.Започнах "захранването" със телешки стек,въпреки че планирах да започна със нещо леко...ММ почива  днес и от сутринта върти мръвки, та нямаше как да му откажа...

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 12:23 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт