Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 853
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Провери в ДМ за стелки.

# 106
като стана въпрос за стелки, преди в дкц1 до понеделник пазара правеха такива
има ли я още тази фирма  newsm78

# 107
Намерих магазини,благодаря!

# 108
Здравейте! Извинявам се, не съм търсила назад в темите, понеже е спешно и нямам време.
Бихте ли ми препоръчали електротехник, който да си разбира от работата и съответно да не дере кожи.. Благодаря предварително!

# 109
Електротехник за какво по точно, да ти ремонтира някаква битова техника, да ти премести контакт или да ти прави нова инсталация. Уточни, моля те.

# 110
Електротехник за какво по точно, да ти ремонтира някаква битова техника, да ти премести контакт или да ти прави нова инсталация. Уточни, моля те.

бойлер, но вече намерихме, благодаря все пак!  bouquet

# 111
  • Пловдив
Дъщеря ми си е намерила кърлеж на крака. Прибира се в 7,30 следобед, в момента е извън града. Къде мога да я заведа да й го махнат?

# 112
  • Пловдив
Дъщеря ми си е намерила кърлеж на крака. Прибира се в 7,30 следобед, в момента е извън града. Къде мога да я заведа да й го махнат?

Капни отгоре масло от мента, би следвало сам да падне. Иначе в някоя от болниците, където имат спешен кабинет.

# 113
Моята дъщеря на два пъти съм я водила в спешното на Св.Георги на пещерско. Но провери първо дали са дежурни. Може и в Окръжна. Не знам днес коя от двете болници дежури.

# 114
Спешното на Пещерско, Спешното на Окръжна
или в спешен кабинет във всяка друга болница.
Моят съвет е да не си правите експерименти да го мажете с някакви неща и да го махате сами.

# 115
  • Пловдив
Солариумът в Мол Пловдив в м-н Ивис работи, в неделя е с 50% намаление.
Глобите от КАТ - зад НАП има сграда /незнам как се казва/, носите си там копирано платежно, почаквате си и го оправят.

# 116
  • о`майна лунна нощ е
Сградата зад НАП е част от ТД на НАП Пловдив, там се помещава дирекция "Събиране" и публичните изпълнители. Бивша Агенция за държавни вземания /АДВ/

# 117
  • Пловдив
като стана въпрос за стелки, преди в дкц1 до понеделник пазара правеха такива
има ли я още тази фирма  newsm78

Има я още тази фирма, но се е изместила. Сега е точно до ресторант Стадиона, срещу II-ро ДКЦ.
Готови стелки има и в подлеза на площад Съединение. Там изготвят и специално за дадения клиент.

# 118
В обущарничката до закуските ли правят стелките ?

# 119

Сградата зад НАП е част от ТД на НАП Пловдив, там се помещава дирекция "Събиране" и публичните изпълнители. Бивша Агенция за държавни вземания /АДВ/
[/quote]

Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт