Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 851
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Мен ме е схрах да пускам дъщеря ми сама. Толкова изчезнали деца има.  Tired Не знам кога ще се престраша. Но като ви чета явно ми хлопа дъската.  Crazy
Изобщо не ти хлопа и аз съм същата /дъщеря ми е на 10г./, особено в днешно време си е страшно. Аз лично я водя всяка сутрин до училището и вечер я забирам и съм решила, че ще е така докато стане на 12г. пък после вече мисля да я пускам сама да ходи /автобуси досега не е ползвала/  Rolling Eyes Rolling Eyes
Ако почнеш да мислиш какво може да се случи, трябва до 20 да я придружаваш
Идеята е да се научат сами да се пазят, защото и на 12 и на 15 все са деца
Даже в пубертета като се омесят детския акъл и хормоните става страшно  Peace

# 91
  • Пловдив
Да не дава Господ и дано не се случва никога, на никого. Само дете, на 8-10-12 години, толкова лесно може да бъде отвлечено. Работата е там, че от това не може да се опази. Посред бял ден, и сред хора, се стрелят и не им пука изобщо, та какво остава да пъхнат някое дете в кола и да изчезнат. Черногледа съм, но тази статистика умишлено не се изнася в реалните и размери.  Tired Господ да ги пази скъпите ни дечица.

# 92
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да ми направят абсолютно същата торта и да е вкусна?

Така изглеждаща торта могат да ти направят във почти всички по-големи сладкарници, но да е вкусна, това е огрооомен проблем. Laughing От Амели аз съм безкрайно разочарована и не бих препоръчала. Тортите им са далеч от разбирането ми за "вкусно" (моя съпруг пък въобще не я яде след като я опита), но затова пък са достатъчно скъпи  bowuu Може и да се е променила ситуацията от както Тон Бонбон не работи с нея, но по това време се беше самозабравила. От 6 сладкарници, в които съм поръчвала по-особени фонданови торти, най ОК са Мон Шери, но пак с резерви.
Ако не държиш толкова на вкуса, на вид в повечето случаи изглеждат много добре, а тази която си показала не е въобще сложна за изработка.

# 93
  • Пловдив
Освен в Юск,да сте виждали някъде двуетажни легла,но едното отдолу да е по-голямо newsm78
Подобно нещо...

# 94
  • Пловдив
Аз пък предпочитам Амели пред Мон Шери. За първа година поръчах фонданова торта. Видът беше перфектен, вкуса също. Амели са ми правили торта буквално за часове. Бяха забравили да поръчката. На място изпекоха блатове, не работят с готови, на място направиха и крема. Платката беше готова, желатинова. Мон Шири ми приличат на полуфабрикати и като вид и като вкус. За в къщи Долче Мела и Долче Фелини - френската селска е уникално вкусна. За  детски рожден ден, Амели. Зависи какъв вкус избираш. От Фенси поръчвам само Рафаело.....Тон Бонбон вече сами си правят тортите. От там не съм поръчвала. Детето вече не иска да ходи по рождени дни в детски центрове, нито на свои, нито на чужди.

# 95
  • Пловдив
И аз мисля, че Мон Шери се справят с външния вид, но вкусовете не са това, което трябва. Всеки път оставам с усещането, че съм опитала нещо, което не е торта.
Аз обаче съм доста придирчива. Обичам истинска сметана(животинска), хубав шоколад. За момента ми харесват сладкишите на Долче Мела, Долче Фелини и 5 o'clock. Но с фондан май не работят.

# 96
Здравейте!Извинявам се предварително ,ако въпроса ми не е за тази тема-  кой номер автобус трябва да взема от Тримонциум за да стигна до най близкия Кауфланд?Благодаря!

# 97
Единия вариант ти е в Кичука, взимаш №1 от спирката пред Тримона или маршртка 4, другия вариант ти е в Кършака, трябва да се качиш на №9, но от спирката пред тунела в обратната посока. За Тракия не мога да помогна.

# 98
  • Пловдив
За Кичука върши работа и 27. За мен дори е по-добрият вариант.

# 99
Да, 27 е по-добре от 1, понеже спира точно срещу Кауфланд.
Може също и 8-ца маршрутка да се хване от Тримонциум.

# 100
Забравих, че единицата се движи по Д. Талев. Наистина спирката идва далеч от магазина.
27  Peace

# 101
1 е много добро предложение, понеже е доста редовна линия. Въпросът е дали момичето познава района и дали ще се ориентира къде точно да слезе и как да стигне до магазина, ако не го вижда насреща.

# 102
Момичета,къде има налични такива гел- стелки,да пробвам
Скрит текст:

# 103
Много много ви благодаря за бързите отговори ,момичета ,разбрах ви ,ще се оправя! bouquet

# 104
  • plovdiv
Момичета,къде има налични такива гел- стелки,да пробвам
Скрит текст:
Мисля,че в Джъмбо ги гледах.

Общи условия

Активация на акаунт