Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 847
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
На 11-12г. би трябвало да може да се придвижва сам из града, не да чака някой да го води и взима от тренировки. Достатъчно голям е. Трябва да оставяме децата си да бъдат по-самостоятелни.
Лично мнение.

# 76
На 11-12г. би трябвало да може да се придвижва сам из града, не да чака някой да го води и взима от тренировки. Достатъчно голям е. Трябва да оставяме децата си да бъдат по-самостоятелни.
Лично мнение.
Абсолютно да.
Синът ми е на 10. От 8 годишен ползва автобус сам. От толкова скитосва и с колелото.
Беше на 6 като ходеше до Новотела на плуване сам (ние сме до Лекси).

# 77
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми някой, който шие калъфи за холава гарнитура, ама да разбира какво прави Wink

# 78
  • Пловдив
Нямах предвид, че не може да се придвижва сам, а че не е достатъчно мотивиран да ходи сам до Гребната примерно, за да спортува пак сам. Ако го запиша към някаква група за спорт предполагам да има по-голяма успеваемост.

# 79
Нямах предвид, че не може да се придвижва сам, а че не е достатъчно мотивиран да ходи сам до Гребната примерно, за да спортува пак сам. Ако го запиша към някаква група за спорт предполагам да има по-голяма успеваемост.
Щом като плуване, футбол и лека атлетика не го кефят... Нещо като бойно изкуство? Спортна гимнастика - пак на гребната..
Баскетбол? Колоездене има на колодрума... Тенис...
на гребната има и кану-каяк Simple Smile

не знам в кой квартал сте - за да е около вас..
За Кичука примерно идея си нямам  Blush

# 80
Здравейте !
Къде мога да намеря детски карти за игра Clash Royal . Продавали се по 2 бр в пакетче на цена 20-30 ст за пакетче .
Но не мога да ги открия 😒
Благодаря !

Около училищата будките? До Алеко Константинов има,ул Ал.Екзарх.На турски са.

# 81
  • гр.Пловдив
търся детски чоропогащници в различни цветове в района на тримонциум, ако може. Благодаря

# 82
  • Пловдив
Мен ме е схрах да пускам дъщеря ми сама. Толкова изчезнали деца има.  Tired Не знам кога ще се престраша. Но като ви чета явно ми хлопа дъската.  Crazy

# 83
  • Пловдив
търся детски чоропогащници в различни цветове в района на тримонциум, ако може. Благодаря
       Магазин "Чар", ако все още съществува. Намира се в улицата, от паркинга на операта към аптека (или клиника) "Тримонциум", вдясно. Производители на бельо са, но внасят детски чорапогащи.                                                                           

# 84
  • Майничка
Здравейте !
Къде мога да намеря детски карти за игра Clash Royal .
Скрит текст:
Продавали се по 2 бр в пакетче на цена 20-30 ст за пакетче .
Но не мога да ги открия 😒
Благодаря !

В лавката в училище "Паисий Хилендарски" има, по 20ст.

# 85
Трябва ми Спиди в центъра?
Това на Георги Трингов някъде до ресторант Хемингуей ли е?

# 86
  • Пловдив
Трябва ми Спиди в центъра?
Това на Георги Трингов някъде до ресторант Хемингуей ли е?
ул.Г Трингов е на Брезовска срещу Кауфланд. В центъра Спиди  е близо да бирария Амстердам ул К Стоилов19е е адреса.

# 87
Много ме устройва спиди до бирария Амстердам, сега оглеждам къде точно е в гугълмапс.
Голямо благодарско, много ме спасява.

# 88
  • Пловдив
Мол Марково тепе - Carnival Kids.

# 89
Мен ме е схрах да пускам дъщеря ми сама. Толкова изчезнали деца има.  Tired Не знам кога ще се престраша. Но като ви чета явно ми хлопа дъската.  Crazy

Изобщо не ти хлопа и аз съм същата /дъщеря ми е на 10г./, особено в днешно време си е страшно. Аз лично я водя всяка сутрин до училището и вечер я забирам и съм решила, че ще е така докато стане на 12г. пък после вече мисля да я пускам сама да ходи /автобуси досега не е ползвала/  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт