Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 820
  • 772
  •   1
Отговори
# 60
В мола имаше солариум в магазин Ивис, но не знам дали действа още.

# 61
  • Пловдив
Моля, ако някой знае за  солариум в Смирненски или около Мола да сподели Simple Smile
Имаше солариум в сградата срещу Сани в Смирненски. Не знам дали съществува още.

# 62
  • Пловдив
Къде могат да ми сменят батерия на часовник /швейцарски/ с минимален риск за мен и часовника Wink
Аз моя го дадох в магазин Джулиани, те го пратиха в София, където му смениха батерията и нещо по механизма и вчера си го взех даже с една година гаранция Wink

# 63
Да следя темата и да попитам къде има магазини с качествени сандали за момиче № 36 /без К&K, "Капчица" и магазин "Мечо пух"  Hug Hug

# 64
Да следя темата и да попитам къде има магазини с качествени сандали за момиче № 36 /без К&K, "Капчица" и магазин "Мечо пух"  Hug Hug
36 си е дамска номерация вече  newsm78

# 65
36 си е дамска номерация вече  newsm78

Ох и аз не знам вече, нито е за дамски магазин,нито за детски,в чудо се виждам  newsm78
В дамските магазини мери и все не се чувства добре /идват и големи засега № 36/, в детските пък нищо не мога да и харесам  Sad
Поръчах едни от Кларкс,но ми се иска още едни да и взема  Grinning

# 66
Момичета, преди време в четох, че платени в КАТ глоби не се отразяват като платени в сайта на НАП, а ги водят като задължения. Оказа се, че и ние го имаме този проблем. Има ли някой идея къде да идем с касови разписки, че глобите са платени и да не ни висят като задължения?

# 67
  • Пловдив
Момичета, дайте насока към някой който чисти с рейнбоу или нещо сходно?

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 10:26 от armira

# 68
  • Пловдив
Момичета, преди време в четох, че платени в КАТ глоби не се отразяват като платени в сайта на НАП, а ги водят като задължения. Оказа се, че и ние го имаме този проблем. Има ли някой идея къде да идем с касови разписки, че глобите са платени и да не ни висят като задължения?
И ние имаме такъв проблем. Не знам къде трябва да се занесат касови бележки, но от банката ми казаха да си пазя до живот квитанцията, с която съм платила. Лично аз съм си направила копия на фиша и платежното и едното копие седи в колата, другото е в мъжа ми.
Имам колежка, която като отиде да си сменя шоф. книжка и бяха казали, че има неплатени глоби, които след справка се оказа, че тя е платила почти веднага след глобяването. Беше им спретнала скандал и служителката и казала, че нямали достатъчно хора, които да отразят вече платените глоби.  

# 69
Момичета, дайте насока към някой който чисти с рейнбоу или нещо сходно?
Често има оферти в Грабо. Дори и да е за мебели или зона от дома, може да се договарят условия, надхвълящи предложеното с ваучер.

# 70
Здравейте !
Къде мога да намеря детски карти за игра Clash Royal . Продавали се по 2 бр в пакетче на цена 20-30 ст за пакетче .
Но не мога да ги открия 😒
Благодаря !

# 71
  • Пловдив
Някой с идеи за допълнителни спортни дейности юни-юли за младежи 11-12г.?

# 72
Започни от това, което би му се правило на него Simple Smile

Синът ми ходи на плуване.. с колелото .. което си е чудно 2 в 1  Whistling (на гребната) .. ако се съберат с приятели понякога играят там и тенис на новото игрище.

# 73
  • о`майна лунна нощ е
Нашите тренировки не спират лятото, дори напротив - тъй като масово децата забягват по села и паланки, хлапетата в залата остават по-малко и тренировките са по-интензивни. Акробатичен рокендрол - залата на последния етаж в Омега колеж в КВ. Кършияка. Синковецът е на 11 г. и от три години и половина сме там.

# 74
  • Пловдив
Започни от това, което би му се правило на него Simple Smile

Синът ми ходи на плуване.. с колелото .. което си е чудно 2 в 1  Whistling (на гребната) .. ако се съберат с приятели понякога играят там и тенис на новото игрище.
Нашите приятели са от мързеливите за съжаление. А Гребната ни идва далечко и като е сам не става. Сега ходи на волейбол, но тренировките приключват в края на месеца. Какво му се прави не е ясно - пробвал е футбол, плуване, лека атлетика... само волейболът го заинтригува. Така че всякакви опции ме вълнуват.
`ТуиГ, благодаря, но не мисля, че акробатичният рокендрол ще го заинтригува.

Общи условия

Активация на акаунт