Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 883
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Някой може ли да ми препоръча добър шивач?  Става въпрос за корекция на ръкав на сако.
Ателие "Болеро", на ул "Хр. Г. Данов". Входа е преди едно магазинче за шивашки материали. Тел. 0885353528.

Много благодаря   bouquet

# 136
  • Пловдив

Търся препоръка за зъболекар в Пловдив.
Районът и цената са без значение, трябва ми супер високо ниво на хигиена и да може да ме приема вечер след 18.30.

Препоръчвам проф.Филипов. Намира се зад хотел "Марица" и обслужва пациенти поне до 19.30 ч. За повече инфо тук.

# 137
  • Пловдив

Търся препоръка за зъболекар в Пловдив.
Районът и цената са без значение, трябва ми супер високо ниво на хигиена и да може да ме приема вечер след 18.30.

Препоръчвам проф.Филипов. Намира се зад хотел "Марица" и обслужва пациенти поне до 19.30 ч. За повече инфо тук.

Tъй като и аз търся читав зъболекар, поразрових за препоръката. Може би от всеки има и доволни и недоволни, Тук открих това.

Димитър
Дек. 20, 2011 в 12:38
Към черния списък бих прибавила доц.Иван Филипов от клиника „Авангард“ Пловдив.Съжалявам, че той обучава студенти, не винаги лъскав кабинет лекува зъби. Повече приказва отколкото да работи. Каквото ми е направил всичко е паднало. Не издава касови бележки.Повече го интересуват парите отколкото лечението на пациента.

Отговор

Петър
сеп. 14, 2015 в 11:48
Изцяло подкрепят казаното от Димитър. Въпросният доцент Филипов трябва да се избягва по всякакъв повод, касаещ здравето на зъбите. Настроен изцяло в посоката на парите същият съвсем спокойно може да ти извади зъб, който подлежи на лечение и след това да продължи да ти пили останалите зъби. Имайте го в предвид.

Отговор

Миглена
ян. 16, 2016 в 20:10
По повод изказванията за проф. Филипов от Авангард.
Аз съм му пациент от 2007 ма година. Водя и дъщеря си в същия дентален център при д-р Вангелов. Най отговорно ще заявя, че нито аз, нито дъщеря ми имаме оплаквания. Доволна съм особено много и се доверявам на компетентните им съвети.

Отговор

Поппи
окт. 20, 2016 в 18:59
Обадете се в академията за да престане да обучава.

Отговор

Васил
мар. 24, 2016 в 9:56
Пациент съм на проф. Филипов от Авангард от 5 години. Съпругата ми му е пациентка от над 10 години. Впечатленията ни за работата му засега са чудесни. Бихме го препоръчали на всеки.

# 138
Търся хубави дамски гумени ботички / ботуши. Виждали ли сте някъде@  bouquet
На много места. В МОЛА в Смирненски, магазини Булдзер и на пешеходния мост има едно магазинче.

Зъболекари много, един е доволен, друг не. Има хора, които предпочитат зъбите им да са умъртвени и облечени, тогава са доволни, други лекуват до последно. Всички лекари ги интересуват основно парите вече. Луксозните кабинети ще вземат скъпо, което не е гаранция за качество.

# 139
  • София
Моят проблем е относително прост. Търся зъболекар с блестяща хигиена, опасявам се, че мястото за това може би не е Авангард, където вече съм била.

# 140
  • Plovdiv
Знам, че питането ми не е много за тук, но все пак ще питам. Може ли да ми препоръчате педиатър, при който да запиша бъдещите бебета по ЗК. Мисля да ги водя само за ваксина и административната част, а иначе на частно. Изискванията ми са да има къде да се паркирам с колата и да не се чака много пред кабинета, и доктора да е читав все пак

# 141
Знам, че питането ми не е много за тук, но все пак ще питам. Може ли да ми препоръчате педиатър, при който да запиша бъдещите бебета по ЗК. Мисля да ги водя само за ваксина и административната част, а иначе на частно. Изискванията ми са да има къде да се паркирам с колата и да не се чака много пред кабинета, и доктора да е читав все пак

Не знам дали води детска консултация,но много добър педиатър,с детска пулмология втора специалност е Д-р Донка Делчева,МЦ Брод.Добър ,съвестен и опитен лекар,внимателно отношение .Работят със здравна каса.Попитайте ги по телефона,не знам дали работи  като личен лекар за бебенца,или само с направления.
http://www.brod-plovdiv.com/page.php?pid=21

Не е задължително да е "на частно",за да е добър  лекар.
Пожелавам да са ви здрави дечицата Simple Smile

# 142
  • гр.Пловдив
Аз пък търся за подарък стенен часовник с рамки за снимки. Но нещо по-стилно, а не типаж евроленд. Из нета каквото и да ми хареса, все е изчерпано, та съм навита да ида някъде на място и да си харесам.

нещо подобно

# 143
  • Пловдив
Момичета, да знаете в Пловдив да има специализиран магазин за наргилета? А ако няма такъв от къде може да се купи качествено наргиле?Благодаря  bouquet

# 144
  • Пловдив
Момичета, да знаете в Пловдив да има специализиран магазин за наргилета? А ако няма такъв от къде може да се купи качествено наргиле?Благодаря  bouquet
Отдолу под нашия офис има - ул. "Гладстон"76, до магазина за обущарски материали.

# 145
  • Някъде там
Аз пък търся за подарък стенен часовник с рамки за снимки. Но нещо по-стилно, а не типаж евроленд. Из нета каквото и да ми хареса, все е изчерпано, та съм навита да ида някъде на място и да си харесам.

нещо подобно

Виждала съм такива в Джъмбо , но не съм се заглеждала като качество какви са .

# 146
  • Пловдив
Отдолу под нашия офис има - ул. "Гладстон"76, до магазина за обущарски материали.

Благодаря много за отговора, но не разбрах специализиран магазин ли е или просто има наргилета?  Embarassed Всеки ден минавам от там с колата и задръстванията все оглеждам магазините,но явно не съм обърнала внимание...

# 147
  • Пловдив

Благодаря много за отговора, но не разбрах специализиран магазин ли е или просто има наргилета?  Embarassed Всеки ден минавам от там с колата и задръстванията все оглеждам магазините,но явно не съм обърнала внимание...
Специализиран е, поне от витрината така изглежда (не съм влизала), като идваш от Пещерско шосе са подредени така "Стаев" (Бош), Салонче за маникюр, Магазина за наргилетата, Магазин за обущарски материали.

# 148
Да сте виждали някъде малки найлонови чантички с детски мотиви?Трябват ми да сложа в тях почерпка за РД за в детската градина-сокче,кексче барни,близалка,бонбонки.Обиколих в Тракия „левчетата“ около нас и нямат.Рожденият ни ден е на тема Миньони,но и с други герои пак ще ми свършат работа.

# 149
Провери в магазинчето за найлонови пликове до четвъртък пазара. Намира се на булеварда, по едни стъпала едно ниво надолу. Там където преди беше Аладин, преди да го преместят.

Общи условия

Активация на акаунт