Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 941
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
До Новотела към панаира много полицаи щъкат, дори в събота и неделя. Не мисля е позволено за паркиране. Под пешеходния мост има паркинг.

# 196
А паркинга срещу Луксор, който е на самия булевард дали е пак синя зона, там съм спирала до болницата като отивах, ама за кратко и май не беше синя зона, сега дали е ?
И двата паркинга на булеварда в отсечката между ул. "Победа" и ул. "В.Левски" са безплатни. В уличките зад Луксора - също. Можеш да паркираш и от другата страна на бул. "България" между ул. "В.Левски" и кръговото на Панаира (има и пешеходен подлез по средата). Зависи къде около Новотела работиш и къде ще ти е по-близко. В 7 сутринта ще е по-празно Grinning Бул. "Марица" от Новотела към ул. "Победа"  мисля, че също не е платена зона, но не знам дали не вдигат с паяци. Трябва да метнеш едно око как е положението в работно време.

Има карта на Синята Зона в Пловдив, обаче е леко фалшива (някои улици ги пише, че са включени, но не са. Други са, но не са обозначени). http://www.plovdiv.bg/sms-parking/
Благодаря за инфото, ще проуча пресечките. Не ми е важно да е точно там, но да е на примерно 5 мин пеша, иначе трябва още по рано да тръгвам, което направо ме съсипва. Но ще проуча близките улички, които ми описа, тъй като района не ми е така детайлно познат.  bouquet bouquet bouquet Обаче определено наема отпада, поне си спестих едно ходене до общината.  Crazy

# 197
Можеш да паркираш на бул. Марица - в частта  отсрани на панаира.

# 198
А около Рилон център знаете ли дали има паркинг с месечен абонамент?

# 199
  • Пловдив
   Ами то в 7 сутринта също няма да е лесно паркирането, защото живеещите там още не са тръгнали за работа. Моят съвет е да пробваш не пред, а зад "Луксор". Покрай Марица, пред лекарските кабинети толкова рано също имаш шанс.

# 200
Лаптопа ми започна много да шуми от вентилатора.Предполагам,че се опитва да прегрява защото не е почистван скоро.Моля да ми препоръчате къде да го занеса,да го оправят ,без да ми направят по-големи поразии.Става въпрос само за почистване отвътре.Преди година го носих в ПИК и те директно го отписаха да го хвърлям,че вече за нищо не ставал.Тогава приятел ми го оправи и каза,че само е трябвало да се почисти и завинти едното вентилаторче. Така че,без ПИК,търся друг вариант.,
Моят съвет е GTS компютри на колелото на панаира. Момчетата са много съвестни и ще направят всичко както трябва. Преди мнооого години и аз съм се парила от ПИК, онези са пълни мошеници.

# 201
Лаптопа ми започна много да шуми от вентилатора.Предполагам,че се опитва да прегрява защото не е почистван скоро.Моля да ми препоръчате къде да го занеса,да го оправят ,без да ми направят по-големи поразии.Става въпрос само за почистване отвътре.Преди година го носих в ПИК и те директно го отписаха да го хвърлям,че вече за нищо не ставал.Тогава приятел ми го оправи и каза,че само е трябвало да се почисти и завинти едното вентилаторче. Така че,без ПИК,търся друг вариант.,
Моят съвет е GTS компютри на колелото на панаира. Момчетата са много съвестни и ще направят всичко както трябва. Преди мнооого години и аз съм се парила от ПИК, онези са пълни мошеници.

+1 за GTS, работим с тях и винаги са много отзивчиви и бързи с каквото се е наложило.

# 202
  • Пловдив
Благодаря момичета,пробвах с прахосмукачката,малко по-тих стана,но на моменти ескалира и дори изключва.Явно ще трябва специалист да го види. Ще го занеса още утре в GTS,щом ги препоръчвате.Тези от ПИК направо не искам да ги коментирам що за разбирачи са... doh

# 203
Благодаря на всички, ще тествам всяка идея, докато намеря най-подходящия вариант.  bouquet

# 204
  • Plovdiv
Еуфория, паркинга на хотел Марица мисля, че също беше безплатен или ако вече е платен, попитай за цена на месец, може да е нещо приемливо

# 205
  • Пловдив
Моля за идея от къде мога да купя голям прозрачен чадър Simple Smile
Също бих била благодарна, ако някой сподели мнение за оптичния интернет на ДСС .
Какво те интересува за интернета? Аз не разбирам, но ММ е доволен много от скоростта. Laughing

# 206
  • Plovdiv
Интернета на ДСС е отврат, аз съм с него, работя изцяло с интернет и ми съсипва нервната система...Сега мисля да го сменям и него и кабелната с вивакомски

# 207
Оптичен на кулбокс - нямам забележки.

# 208
  • Пловдив
Моля за идея от къде мога да купя голям прозрачен чадър Simple Smile
Също бих била благодарна, ако някой сподели мнение за оптичния интернет на ДСС .
Какво те интересува за интернета? Аз не разбирам, но ММ е доволен много от скоростта. Laughing

Ами например поддържа ли се постоянно скоростта, която е в избрания пакет, защото нашия е бавен на моменти, особено  вечер или неделите, оптичния би следвало да не се влияе от времето така ли е наистина обаче?

# 209
  • Пловдив
Момичета, кои сладкарници правят детски сметанови торти с пластмасови играчки (освен "Червената шапчица), а не фонданови със захарни фигури?

Общи условия

Активация на акаунт