Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 936
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Отиди да питаш в кметството на Северен. Намира се в бараката, залепена за бившата сграда на Петрол, сега Държавен фонд Земеделие. На колелото на Панаира.

# 181
Благодаря  bouquet

# 182
Искам да си взема парко място под наем до Новотела. Знаете ли какъв е реда и колко струва? Трябва ли да живея в квартала, за да може. В общината ли трябва да ида? Ако да, там община коя се води? Благодаря за инфото. ☺
Преди години съм наемала парко място там. Тогава се даваха от "Паркинги и гаражи" в Общината. Месечният наем беше 288 лева с ДДС.

# 183
  • Пловдив
Лаптопа ми започна много да шуми от вентилатора.Предполагам,че се опитва да прегрява защото не е почистван скоро.Моля да ми препоръчате къде да го занеса,да го оправят ,без да ми направят по-големи поразии.Става въпрос само за почистване отвътре.Преди година го носих в ПИК и те директно го отписаха да го хвърлям,че вече за нищо не ставал.Тогава приятел ми го оправи и каза,че само е трябвало да се почисти и завинти едното вентилаторче. Така че,без ПИК,търся друг вариант.,

# 184
Искам да си взема парко място под наем до Новотела. Знаете ли какъв е реда и колко струва? Трябва ли да живея в квартала, за да може. В общината ли трябва да ида? Ако да, там община коя се води? Благодаря за инфото. ☺
Преди години съм наемала парко място там. Тогава се даваха от "Паркинги и гаражи" в Общината. Месечният наем беше 288 лева с ДДС.
КОООЛКООО ?!?!?!?  Shocked Shocked Shocked
Тия луди ли са ? Тва е абсурдна сума.
Това, ако е точно до Новотела ли? Ако е в някоя от близките пресечки пак ли са такива цените?
Боже как ги определят тия хора, познават ли цифрите?! #2gunfire

# 185
  • Пловдив
А вие колко искате да струва при условие, че взимат 1.50 лв. за час синя зона? И мислят да я увеличат. Ако няма обособен паркинг и не живеете в района, вероятно се плаща бизнес тарифа. Дори банките не плащат повече от едно, рядко две паркоместа. Иначе при нас направиха допълнителни паркоместа. Ако искам да си запазя, плащам скоба 90 лева, 15 лева на месец, с договор за три години. При училището на дъщеря ми дори и не се пробвам да извадя пропуск. Там навсякъде е синя зона и независимо от адресната ми регистрация, никой не ми пази място заради пропуска. Обособени паркоместа няма. Ако искам да паркирам на определено място и мен сигурно ще ме застрелят с подобна сума......

# 186
Лаптопа ми започна много да шуми от вентилатора.Предполагам,че се опитва да прегрява защото не е почистван скоро.Моля да ми препоръчате къде да го занеса,да го оправят ,без да ми направят по-големи поразии.Става въпрос само за почистване отвътре.Преди година го носих в ПИК и те директно го отписаха да го хвърлям,че вече за нищо не ставал.Тогава приятел ми го оправи и каза,че само е трябвало да се почисти и завинти едното вентилаторче. Така че,без ПИК,търся друг вариант.,
С прахосмукачката става Simple Smile където е вентилатора.

# 187
КОООЛКООО ?!?!?!?  Shocked Shocked Shocked
Тия луди ли са ? Тва е абсурдна сума.
Това, ако е точно до Новотела ли? Ако е в някоя от близките пресечки пак ли са такива цените?
Боже как ги определят тия хора, познават ли цифрите?! #2gunfire
Беше точно срещу Новотела мястото, из уличките наоколо как стоят нещата, не зная. И беше преди 4-5 години. Не мисля, че ще е по-евтино сега.

# 188
Принципно нямам точно конкретно място, което искам. Работя там, а съм далеч. Автобусите не са ми удобни часово и остава колата, ама това е почти 1/2 ми заплата в момента. Няма начин да ги дам за паркомясто. Ще мисля друг вариант. Ама както казвате щом това е цена от преди няколко години няма начин да е по ниска сега.

# 189
  • Пловдив
Моля за идея от къде мога да купя голям прозрачен чадър Simple Smile
Също бих била благодарна, ако някой сподели мнение за оптичния интернет на ДСС .

# 190
Здравейте,къде да запиша дете на 6 години на плуване?

# 191
Здравейте,къде да запиша дете на 6 години на плуване?
Кой квартал?
В Новотела, Тримонциум, ВСИ, Младост или в Смирненски Райски кът... Други не знам Simple Smile

# 192
  • Тра-ла-ла
Принципно нямам точно конкретно място, което искам. Работя там, а съм далеч. Автобусите не са ми удобни часово и остава колата, ама това е почти 1/2 ми заплата в момента. Няма начин да ги дам за паркомясто. Ще мисля друг вариант. Ама както казвате щом това е цена от преди няколко години няма начин да е по ниска сега.
Няма 100% щастие и колата да ти е пред прозореца. Провери за паркинги наоколо. На Панаира има, но едва ли ще е под 70-100лв/месечно. Другият вариант е да паркираш извън Синята зона.  По-добре си спести парите и походи малко пеша. Peace

# 193
Няма 100% щастие и колата да ти е пред прозореца. Провери за паркинги наоколо. На Панаира има, но едва ли ще е под 70-100лв/месечно. Другият вариант е да паркираш извън Синята зона.  По-добре си спести парите и походи малко пеша. Peace
Оо с най-голямо удоволствие, но ми е малко трудно да тръгна в 5 от нас, за да съм в 7 на работа Simple Smile
Далеч не търся да ми е под прозореца, да е някъде там на около пък къде точно...
А паркинга срещу Луксор, който е на самия булевард дали е пак синя зона, там съм спирала до болницата като отивах, ама за кратко и май не беше синя зона, сега дали е ?

# 194
  • Тра-ла-ла
А паркинга срещу Луксор, който е на самия булевард дали е пак синя зона, там съм спирала до болницата като отивах, ама за кратко и май не беше синя зона, сега дали е ?
И двата паркинга на булеварда в отсечката между ул. "Победа" и ул. "В.Левски" са безплатни. В уличките зад Луксора - също. Можеш да паркираш и от другата страна на бул. "България" между ул. "В.Левски" и кръговото на Панаира (има и пешеходен подлез по средата). Зависи къде около Новотела работиш и къде ще ти е по-близко. В 7 сутринта ще е по-празно Grinning Бул. "Марица" от Новотела към ул. "Победа"  мисля, че също не е платена зона, но не знам дали не вдигат с паяци. Трябва да метнеш едно око как е положението в работно време.

Има карта на Синята Зона в Пловдив, обаче е леко фалшива (някои улици ги пише, че са включени, но не са. Други са, но не са обозначени). http://www.plovdiv.bg/sms-parking/

Общи условия

Активация на акаунт