Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 928
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
А някой, който да препоръчате като качество и цени? Иначе и аз се сещам къде има из града такива магазини, но не съм влизала, а нямам никакво време, ремонта ще е от 01.06 когато заминаваме н почивка и ще оставим майсторите да работят

Скрит текст:
Голямо доверие трябва да му имаш,че да оставиш човека сам да работи-ако възникнат въпроси в процеса на работа,решенията кой ще ги взема ? Дори и да им висиш на главата е рисково,а без надзор....
Успех !
Майсторите са наши приятели от поне 20 г и им имам доверие, освен това има телефони. Иначе с малко дете и без баня за седмица ми се струва по-страшно

# 166
може би не е за тук въпроса, но не се сещам къде да попитам
вчера синът ми така ударил вратата в стената/кнауф/, че се е получила вдлъбнатината ooooh!
дупката е на нивото на дръжката и зад вратата, нито да сложиш картина, ни нещо друго
сигурно може да се замаже и боядиса, но ми се иска по-лесен варинат
ако някой се сеща за такъв  bouquet

# 167
Скрит текст:
А някой, който да препоръчате като качество и цени? Иначе и аз се сещам къде има из града такива магазини, но не съм влизала, а нямам никакво време, ремонта ще е от 01.06 когато заминаваме н почивка и ще оставим майсторите да работят

Скрит текст:
Голямо доверие трябва да му имаш,че да оставиш човека сам да работи-ако възникнат въпроси в процеса на работа,решенията кой ще ги взема ? Дори и да им висиш на главата е рисково,а без надзор....
Успех !
Майсторите са наши приятели от поне 20 г и им имам доверие, освен това има телефони. Иначе с малко дете и без баня за седмица ми се струва по-страшно

Погрешно съм разбрала от горния пост,че търсиш и майстор .Успех в ремонта Simple Smile

# 168
Здравейте, въпросът ми малко не е за тук, но да попитам, ако някой знае и има опит в това - като се регистрираш на бюрото по труда, първо къде трябва да се иде - нои или в бюрото по труда. И кое къде се намира?

# 169
  • о`майна лунна нощ е
може би не е за тук въпроса, но не се сещам къде да попитам
вчера синът ми така ударил вратата в стената/кнауф/, че се е получила вдлъбнатината ooooh!
дупката е на нивото на дръжката и зад вратата, нито да сложиш картина, ни нещо друго
сигурно може да се замаже и боядиса, но ми се иска по-лесен варинат
ако някой се сеща за такъв  bouquet

Купете от някой строителен магазин от тези стопери-протектори /пластмасови, които се лепят на стената/ и така едновременно ще маскирате дупката и ще имате защита от по-нататъшно блъскане на дръжката в стената с повреди по нея.

# 170
Здравейте, въпросът ми малко не е за тук, но да попитам, ако някой знае и има опит в това - като се регистрираш на бюрото по труда, първо къде трябва да се иде - нои или в бюрото по труда. И кое къде се намира?
Бюрото по труда и на ул. Чернишевски, а НОИ е на Любен Каравелов, в бившата сграда на ортопедията. Мисля, че първо е бюрото. Нека някой ме поправи, ако греша.

# 171
За бюрото по труда срокът е кратък - 7 дни , нещо такова , за НОИ е по-дълъг, около  месец. Първо в БТ  Peace

# 172
Да, първо в БТ се ходи.

# 173
Simple Smile Благодаря Ви за отговорите

# 174
БТ има не само на Чернишевски.
Изгрев имат също.
За НОИ срокът е 3 месеца.

# 175
След БТ се ходи в НОИ, защото там изчисляват сумата за безработица, ако имаш право на такава.

# 176
  • Точно където трябва
Може ли тук да попитам, ако някой е взел вчера от лидълските тениски за момичета 98-104 и ще връща да ми пише- Вчера за първи път реших да купя...такава лудница беше.

# 177
Извинявам се, че задавам въпроса си тук, но не знам в коя тема по-подходяща да питам. С кой автобус или маршрутка мога да стигна от Кауфланда в Кючук Парив до спирката преди тунела. Не мога да се ориентирам, тъй като ен съм от Пловдив и не познавам града.

# 178
От спирката пред кметството -автобуси 1 и 27, също 4 маршрутка.

# 179
Искам да си взема парко място под наем до Новотела. Знаете ли какъв е реда и колко струва? Трябва ли да живея в квартала, за да може. В общината ли трябва да ида? Ако да, там община коя се води? Благодаря за инфото. ☺

Общи условия

Активация на акаунт