Къде в Пловдив? - 71 тема

• 74 587
  • 772
  •   2
Отговори
# 345
Да, много съм доволна.Направо за лекарство става.
Рагуто ли ?

# 346
да, от него правя телешки бульон.

# 347
  • Пловдив
Момичета,може ли препоръка за масажистка за антицелулитни масажи Thinking Ако са в Тракия,супер! Simple Smile

# 348
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя или поръчам ръчно направен албум за снимки? Може и някакви координати от фейса, ако някой е ползвал  Praynig
Има ли някаква яснота какво и къде организира общината утре за празника на детето (без мероприятията в Стария град, тях ги видях)?

# 349
http://u4avplovdiv.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1% … D0%B3%D0%B0%D0%BD

Ето за събития утре..
Ама то работен ден.. Малките ученици са на екскурзии или тържества да им дават бележниците.. Големите ученици още учат.. само нещо за най-дребните  newsm78

# 350
# 351
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя или поръчам ръчно направен албум за снимки? Може и някакви координати от фейса, ако някой е ползвал  Praynig

За направа на албуми препоръчвам Бисерка Вълканова. Разгледайте и другите Албуми. От Видин е, но при днешните комуникации, това вече не е проблем  Simple Smile Работи много прецизно.

# 352
Да си побутна въпроса от вчера
Дами, трябва ми сервиз за микровълнова фурна LG. Да ми дадете насоки?

Намерих с Гугъл един на ул. Георги Измирлиев 40, дали ще свършат работа?

# 353
Да си побутна въпроса от вчера
Дами, трябва ми сервиз за микровълнова фурна LG. Да ми дадете насоки?

Намерих с Гугъл един на ул. Георги Измирлиев 40, дали ще свършат работа?

Виж си на гаранционата карта къде им е сервиза, но обикновено искат повече пари за ремонт от да си купиш нова.

# 354

Виж си на гаранционата карта къде им е сервиза, но обикновено искат повече пари за ремонт от да си купиш нова.

Там е работата, че отдавна не пазя гаранционна карта, печката е купувана преди 6-7 години.

# 355
  • Пловдив

Препоръчвам July art . Дамата е много добра. 

# 356
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря за програмата за 1 юни и за координатите за албумите  bouquet Hug Мисля да взема детето на обяд от градината и да го заведа да се повесели, макар да съм почти сигурна, че ще съжалявам  Mr. Green Винаги като ходя на "организирани" мероприятия, оставам втрещена колко неорганизирани всъщност могат да бъдат  Laughing

# 357
Може ли да ми препоръчате фирма за PVC дограма. За сега съм се спряла на Уют стил. Цените са им ниски и дават подарък щори. Бих предпочела да има опция на изплащане.

# 358
Може ли да ми препоръчате фирма за PVC дограма. За сега съм се спряла на Уют стил. Цените са им ниски и дават подарък щори. Бих предпочела да има опция на изплащане.
Не гледай цените, а каква е дограмата и стъклото... Иначе си гарантираш евтин кондез, влага и мухлясване тук-таме..

# 359
Ниските цени са съмнителни, има голяма вероятност да са използали рециклирана пластмаса за профилите.
Аз съм доволна от Теолино.

Общи условия

Активация на акаунт