Къде в Пловдив? - 71 тема

• 74 586
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Мами,преди няколко години ми правиха операция на нокътя на големия пръст на крака и след това ми се появиха гъбички по нокътя.Лекувах ги,но не изчезнаха,а дори хванах и на другия крак (пак само на нокътя на големия пръст).Въпросът ми е да ме насочите къде да отида за преглед и лечение?
Продуктите за самолечение са бая скъпи, а след като тествах 2-3 (1 пръскало,1мехлем и 1разтвор ) не видях резултат...

# 391
Аз също се интересувам къде мога са получа адекватно лечение на гъбички по ноктите на краката. Искам и да ги изследват дали наистина са гъбички

# 392
Проблемът с гъбичките по ноктите е, че освен с локален препарат, трябва да се приемат и лекарства вътрешно. Д-р Влашева в кожния диспансер е специалист в тази област.

# 393
  • Пловдив
Мами,преди няколко години ми правиха операция на нокътя на големия пръст на крака и след това ми се появиха гъбички по нокътя.Лекувах ги,но не изчезнаха,а дори хванах и на другия крак (пак само на нокътя на големия пръст).Въпросът ми е да ме насочите къде да отида за преглед и лечение?
Продуктите за самолечение са бая скъпи, а след като тествах 2-3 (1 пръскало,1мехлем и 1разтвор ) не видях резултат...
Моят приятел преди време имаше на палеца на крака, беше загрубял и пожълтял нокътя. Всяка вечер го мажех с чаено дърво и се оправи. Израстна си нов, нормален нокът. Вярно, отне повече време, но пък не ползвахме разни вредни мазила.

# 394
  • Точно където трябва
Чаено дърво какво? Масло, крем...

# 395
  • Пловдив

Етерично масло, предполагам. Мм също го ползва за лечение на кожен проблем. Много други далеч по-скъпи мазила/кремчета/лекарства не даваха ефект.

# 396
  • Пловдив
Има група във фейса за бабини илачи,  там съм чела , че топят краката в сода с оцет и гъбичките изчезват. Може да пробвате ако решите Peace

# 397
  • под тепетата
Търсих в сайта на 2 ДКЦ до колко часа е работното време на лабораториите ( паразитология и микробиологична) , но никъде не открих работно време. Преди време звънях на информация за работно време на другата лаборатория, но никой не ме отрази. Помагайте , ако знаете, моля!

# 398
  • Пловдив
Етерично масло. Аз ползвам на Rivana.

# 399
Дами, преди време питах за препоръка за РД за втори рожден ден, но пак да попитам. Предложете ми ресторант за празнуване на втори РД за няколко деца, двугодишното ще е най-малкото и възрастни. Предпочитам да е на открито, кътът да е до масите, за да не стои някой като наказан да пази децата, с хубава кухня и обслужване. Ако предложите и снимки, би било чудесно, защото не сме в България и не ни е възможно да ги обикаляме.

# 400
Препоръчайте ми местенце, където да сенем и хапнем вкусна цаца около централната част на града, от където сте доволни. Благодаря.

# 401
  • Пловдив
Здравейте, има ли цирк в момента в Пловдив и подходящ ли е за дете на 4 години?

# 402
  • Точно където трябва
Ще ми препоръчате ли добър детски психолог?

# 403
Здравейте, има ли цирк в момента в Пловдив и подходящ ли е за дете на 4 години?
Няма в момента.

# 404
Някой знае ли къде около Пловдив има лавандулови насаждения?

Общи условия

Активация на акаунт