Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 576
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
И аз това щях да пиша за Диадоорс. Имат малка група, която работи лично за тях. Останалите наемат за поставяне на конкретни врати, т.е. не са на трудов договор във фирмата.

# 571
  • Пловдив
В сезона на ремонтите ми се струва, че отдавна никой не е търсил информация за врати Simple Smile
Трябва да сменим входната врата на апартамента. Сградата е старо строителство и вратата е доста по-голяма от стандартните врати, затова ми трябва производител. Засега сме открили само Транспрогрес, навсякъде другаде, където проверихме се оказа, че внасят врати и не правят нестандартни размери. Ще съм много благодарна за всяка препоръка за производител, особено ако имате лични впечатления.

Какъв е размера за да дам точна информация?

# 572
Аз препоръчвам Маринова от Дуо естейта,с нашия апартамент тя се разправя и съм доволна от нея.Ако ти трябват кординати пиши на личен,да не се приема за реклама  bouquet
Много благодаря за препоръката за френската торта срещу Хемингуей,две изядох,разкошна е  Heart Eyes Hug

# 573
  • Пловдив
Аз препоръчвам Маринова от Дуо естейта,с нашия апартамент тя се разправя и съм доволна от нея.Ако ти трябват кординати пиши на личен,да не се приема за реклама  bouquet
Много благодаря за препоръката за френската торта срещу Хемингуей,две изядох,разкошна е  Heart Eyes Hug
а заведението какво е?ресторант?

# 574
  • Пловдив
Сладкарница и кафетерия - Dolce Fellini

# 575
Трябва ми спално бельо-комплекти. Къде в Пловдив има магазин, може и сайт? Бях в магазина на бул. "Мария Луиза", но няма цвят, който да ме устройва и размери. Искам да е в бяло или бяло с малко шаренко и да е памук, може и ранфорс.

# 576
На ъгъла на Преслав с Гладстон има магазинче,погледна ли и там. Момичетата са доволни и от Свежен на Пещерско шосе.
онлайн-виж http://roxymadream.com/index.php?route=product/category&path=73_141

# 577
Благодаря, Трапезица bouquet

# 578
  • Пловдив
От Роксима съм много доволна. Имаме комплекти чаршафи (много харесвам памук+бамбук), олекотена завивка, възглавници, протектор, памучни одеала.

# 579
  • Пловдив
Трябва ми спално бельо-комплекти. Къде в Пловдив има магазин, може и сайт? Бях в магазина на бул. "Мария Луиза", но няма цвят, който да ме устройва и размери. Искам да е в бяло или бяло с малко шаренко и да е памук, може и ранфорс.

Вижте и във Белотекс,магазина им е в ТЦ Форум кв Тракия.

http://www.belotex95.com/bedding.html

# 580
  • близо под тепетата

Виж в Домко. Там съм вземала два комплекта и съм доволна.

# 581
Дами, препоръчайте ми някакво уютно, гурме местенце за среща с вярна приятелка, моля!

# 582
  • Пловдив
"Глухарчето".   bowuu

# 583
  • Пловдив
Моля ви, дайте идея къде да занеса златно синджирче за ремонт.
Асто голд, на ъгъла на бул.Христо Ботев и ул.Родопи.

# 584
  • No Line On The Horizon

и аз щях да Глухарчето да препоръчам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт