Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 531
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
В Лидл в Кючук Париж днес имаше няколко.  Peace

# 556
Благодаря Ви!

# 557
За хотелче - се сещам за х-л Дали на ул.Отец Паисий и "Белвил" в Стария град.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 20:06 от Greene

# 558
Моля ви, дайте идея къде да занеса златно синджирче за ремонт.

# 559
Моля ви, дайте идея къде да занеса златно синджирче за ремонт.

И аз да питам.
Имам обеци и гривна за ремонт.

# 560
На ул. Отец Пайсий, малко след аптека Авеню в посока към Джумаята има една малка бижутерска работилничка. СЛожно го обясних, но не ми идва на ум в момента как по-ясно да се изразя. Павилиончето е на отсрещната страна, срещу Авеню. Бижутерът е арменец и работи добре.
По-надолу, пак по ул. Отец Пайсий, пак от същата страна, малко след хотелчето (Дали май се казваше) има друга такава бижутерска работилница. Тук също съм оставала доволна от работата на майстора.

# 561
  • София
Здравейте,
Някой да препоръча надеждна агенция или брокер в Пловдив? Търся квартира пък нещо пазара е залят с ментета, знаете как е.

# 562
Адрес не са ли ок за търсене под наем?

# 563
  • Пловдив
В сезона на ремонтите ми се струва, че отдавна никой не е търсил информация за врати Simple Smile
Трябва да сменим входната врата на апартамента. Сградата е старо строителство и вратата е доста по-голяма от стандартните врати, затова ми трябва производител. Засега сме открили само Транспрогрес, навсякъде другаде, където проверихме се оказа, че внасят врати и не правят нестандартни размери. Ще съм много благодарна за всяка препоръка за производител, особено ако имате лични впечатления.

# 564
  • Пловдив
Момичета,мнение за лаболатория Зинвест...?Намирала се някъде с/у ВМИ.

# 565
Сградата е старо строителство и вратата е доста по-голяма от стандартните врати, затова ми трябва производител.

На входа на ВиК откъм 6-ти Септември, забравих името на фирмата. Производители са и изработват врати по размер на клиента. Преди време и аз търсих врати. Другата седмица идват да я монтират, тогава ще мога да дам и лично мнение, но на място при оглед на вратите те ни допаднаха май-много.

# 566
  • близо под тепетата
Здравейте,
Някой да препоръча надеждна агенция или брокер в Пловдив? Търся квартира пък нещо пазара е залят с ментета, знаете как е.

Моя състудентка работи в агенция ИГА Груп. Ако искаш ще ти дам номера й на лични. Имат и страница във фейсбук.

# 567
  • Пловдив
Нашата врата е същата. Доста по-голяма и касата е двойна заради тухлата. Нашата врата е от Солид 55. Сега мисля, че се помещават срещу МОЛ Пловдив. Офисът им до Санкт Петербург не знам дали е актуален. Виж в интернет.

# 568
Здравейте,

Ако още търсиш, ще ти пиша на лични.

djasra, magito1986, благодаря! bouquet

# 569
  • Пловдив
В сезона на ремонтите ми се струва, че отдавна никой не е търсил информация за врати Simple Smile
Трябва да сменим входната врата на апартамента. Сградата е старо строителство и вратата е доста по-голяма от стандартните врати, затова ми трябва производител. Засега сме открили само Транспрогрес, навсякъде другаде, където проверихме се оказа, че внасят врати и не правят нестандартни размери. Ще съм много благодарна за всяка препоръка за производител, особено ако имате лични впечатления.

Диадорс правят не лоши врати, но нещо монтажниците им куцат. Скоро познати поръчаха при тях и са изключително недоволни от монтажа. Та от където и да поръчате, не е лошо да потърсите мнение за монтажистите.

Общи условия

Активация на акаунт