Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 533
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
  • Майничка
Здравейте,
Моля кажете ми някой хотел в Пловдив на пешеходно растояние от Античния театър!
 Според картата на града има не малко хотели в близост по въздух, но не знам дали инфраструктурата позволява пряк път или изисква заобиколка. Нужни са ми насоки.
Х-л "Одеон" - слизаш по стълбите от Античния, покрай булевард "Цар Борис", 5-7 минути пеша и си там. Изобщо не си трошиш краката по калдъръма, т.е., не минаваш през Стария град, вървиш по широк тротоар, осветено е... Ако ти е кеф, може и към Главната да свиеш.

# 541
Хотела е "България Стар Хотел" до Хепи Simple Smile

# 542
  • Пловдив
Благодаря за рецептата samantinia  - сложничка е , но се надявам да я пробвам Grinning А в тая връзка някой да знае рецептата за тортата с праскови в Хепи?
isa_pisa хотел "България" / сега май се казва по друг начин/ срещу Макдоналс е също много удобен, защото от него лесно се отива до другия вход на Античния и не трябва да ходиш до входа в Стария град и да се катериш.
Само изглежда сложна,веднъж престрашила да е направите няма да съжалявате,знам подобна рецепта на друга торта от Хепи мисля че се казваше Линд,при желание ще дам и нея.

# 543
  • над кукувичето гнездо
О, колко идеи!  Simple Smile Всичките ще проверя.
Мен и калдаръмът не ме притеснява. Просто като ми е непознато, не искам да попадам сама на тъмно, че ще ме е шубе, а половинът ще е с детето в хотела и няма да има как да ме посреща... тези странични стълби са си официално трасе, така ли да разбирам? И излизат на „другия вход” на театъра? А от тях може ли да се стигне до входа откъм стария град, не знам дали и двата ще са отворени за зрителите? Да не е някаква козя пътека, че то с кецове, ама все пак...? Сякаш имам някакви спомени за нещо като кръчме съвсем до театъра и някакви пътечки, но ми е много далечно. Дори не мога да си спомня кога и по какъв повод съм била там Rolling Eyes Laughing

# 544
  • No Line On The Horizon
Ето снимка, за да се ориентираш. Стълбите излизат на пресечка на ул. Отец Паисий, ул. Станислав Доспевски се казва, на гърба на храм Св. Марина

# 545
  • над кукувичето гнездо
Ах, даже и с картинки!  Simple Smile Супер сте, много благодаря за помощта! Всичко публикувано по въпроса ще ми е от полза. Приятна вечер!

# 546
Дами трябва ми малка торта с фондан и сертификат за днес. Нещо евтино и непретенциозно. За снимки, но в заведение. Дайте идеи.

# 547
  • Пловдив
Аз пак с въпрос за корнизите. Къде да търся човек, който да ги сложи?  Rolling Eyes

# 548
Дами трябва ми малка торта с фондан и сертификат за днес. Нещо евтино и непретенциозно. За снимки, но в заведение. Дайте идеи.

Сладкарница Торино, между ул. Брезовска и ул. Поп Манол  в Кършака. Аз им харесвам тортите и сертификатът никога не е бил проблем.

# 549
  • Пловдив
Аз пак с въпрос за корнизите. Къде да търся човек, който да ги сложи?  Rolling Eyes

Мога да дам координати на такъв човек, поне ми се върти в съзнанието, че се занимава с това. Нищо не пречи да го питате, ако искате.

# 550
Виждали ли сте в  някой от Lidl-те тази седмица останали бройки от душ батериите,които бяха от миналата седмица?

# 551
Виждали ли сте в  някой от Lidl-те тази седмица останали бройки от душ батериите,които бяха от миналата седмица?
Звънни на 0800 14 141 - националният им телефон ще ти кажат в кой точно магазин е останала бройка, или по магазини в кой колко броя са останали.

# 552
  • Пловдив

Лексито на ВХВП винаги имат на витрината тортички с фондан,като за празненство

# 553
  • Пловдив

Мога да дам координати на такъв човек, поне ми се върти в съзнанието, че се занимава с това. Нищо не пречи да го питате, ако искате.
Моля за координати! Благодаря!  Peace

# 554
  • Пловдив
Виждали ли сте в  някой от Lidl-те тази седмица останали бройки от душ батериите,които бяха от миналата седмица?
Като че ли преди малко видях няколко бройки на Източен.

Общи условия

Активация на акаунт