Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 576
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Имате ли представа дали др. Коларов (АГ) все още работи в Хирургиите и дали имате негов телефон?  Rolling Eyes

# 526
  • Пловдив
Имате ли представа дали др. Коларов (АГ) все още работи в Хирургиите и дали имате негов телефон?  Rolling Eyes
Да там работи ще ви дам телефона на лични.

# 527
Благодаря!

# 528
Къде можем да хапнем вкусни торти в центъра?Неделята не съм им фен,торти чочко май има,трябва да проверя.Държа на френска селска с боровинки,обожавам я  Heart Eyes

# 529
  • Пловдив
Къде можем да хапнем вкусни торти в центъра?Неделята не съм им фен,торти чочко май има,трябва да проверя.Държа на френска селска с боровинки,обожавам я  Heart Eyes
И аз е обожавам,зимата е ядох в сладкарницата на Мол Марково Тепе,но се престраших да е направя в домашни условия и от тогава си е хапвам само в къщи  Wink

# 530
Къде мога да занеса златен синджир за поправка? Ако може да не е на Отец Паисий, че там спирането е голям проблем.

# 531
Благодаря за уточнението за автобусите!
samantinia, може ли рецептата Simple Smile

# 532
  • над кукувичето гнездо
Здравейте,
Моля кажете ми някой хотел в Пловдив на пешеходно растояние от Античния театър!
 Според картата на града има не малко хотели в близост по въздух, но не знам дали инфраструктурата позволява пряк път или изисква заобиколка. Нужни са ми насоки.

# 533
  • Пловдив
Здравейте,
 Според картата на града има не малко хотели в близост по въздух, но не знам дали инфраструктурата позволява пряк път или изисква заобиколка. Нужни са ми насоки.
хотели в  старият град:Алафрангите,Севън хилс ,но как са като цени и обслужване -не зная.

# 534
  • Пловдив
Благодаря за уточнението за автобусите!
samantinia, може ли рецептата Simple Smile
Разбира се че може ето и рецептата: http://www.vkusnoteka.bg/2013/11/blog-post_5.html

# 535
  • Пловдив
Френска селска с боровинки, в "Долче Фелини" срещу "Хемингуей". Тяхната ми е най-любимата френска селска.  Laughing

# 536
  • над кукувичето гнездо
Здравейте,
хотели в  старият град:Алафрангите,Севън хилс ,но как са като цени и обслужване -не зная.
Благодаря! Ще ги проверя. Всъщност не държа да е в стария град, въпросът е да е на максимум 15-20 минути пеша по прилично трасе, като за прибиране на сама бременна жена след рок-концерт, т.е. до някое време ще има голяма тълпа, от която не се притеснявам, но извън стария град ще се разпръсне и се нуждая от осветеност и тротоар  Simple Smile
Извинете ме, ако звуча глупаво, в стария град съм била само веднъж и нямам много спомени как се стига до центъра и т.н.

# 537
  • Пловдив
Здравейте,

хотели в  старият град:Алафрангите,Севън хилс ,но как са като цени и обслужване -не зная.
Благодаря! Ще ги проверя. Всъщност не държа да е в стария град, въпросът е да е на максимум 15-20 минути пеша по прилично трасе, като за прибиране на сама бременна жена след рок-концерт, т.е. до някое време ще има голяма тълпа, от която не се притеснявам, но извън стария град ще се разпръсне и се нуждая от осветеност и тротоар  Simple Smile
Извинете ме, ако звуча глупаво, в стария град съм била само веднъж и нямам много спомени как се стига до центъра и т.н.

В този  случай ,не зная дали стават,трасето е паваж навсякъде .....по удачно май ще е в центъра на Пловдив .

# 538
  • до едно тепе
Приятелка беше отседнала в хотел Дафи http://www.hoteldafi.com/. Като разстояние е на не повече от 10 мин бавен ход. Слиза се от античния на главната при Джумая джамия и се върви по малката главна малко, след това в капана още 2-3 мин. Всичките са достатъчно добре осветени.

# 539
Благодаря за рецептата samantinia  - сложничка е , но се надявам да я пробвам Grinning А в тая връзка някой да знае рецептата за тортата с праскови в Хепи?
isa_pisa хотел "България" / сега май се казва по друг начин/ срещу Макдоналс е също много удобен, защото от него лесно се отива до другия вход на Античния и не трябва да ходиш до входа в Стария град и да се катериш.

Общи условия

Активация на акаунт