Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 812
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде в Пловдив продават от онези кръглите балсамчета за устни ЕОС? В Дъглас или в Прити шопа дали ще има? Или ако знаете и друго място,много ще съм благодарна  bouquet

# 616
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде в Пловдив продават от онези кръглите балсамчета за устни ЕОС? В Дъглас или в Прити шопа дали ще има? Или ако знаете и друго място,много ще съм благодарна  bouquet
В Дъглас със сигурност има 👍🏻 В ПритиШоп - не.

# 617
Някой от вас да знае от къде мога да купя готови захарни фигурки? Върти ми се в главата, че в Попимони на Кауфланд съм виждала в едни купички, ама май шоколадови бяха,не захарни Sad

ЧОЧКО

# 618
  • София
Благодаря на всички отзовали се... Но ако става въпрос за лични предложения е важно да отбележа, че търся наем до 240 лв. Simple Smile

Брокер щях да ти предложа, не апартамент.

Ок, пиши ми на ЛС

# 619
  • близо под тепетата
Някой от вас да знае от къде мога да купя готови захарни фигурки? Върти ми се в главата, че в Попимони на Кауфланд съм виждала в едни купички, ама май шоколадови бяха,не захарни Sad

ЧОЧКО

bouquet мерси, ще им звънна

# 620
Някой знае ли от къде мога да поръчам плата със солени и сладки вкусотии, т.нар. finger foods? По възможност и с доставка до вкъщи.

Наскоро ползвах за такава услуга Кухнята на Рая - плата с тарталети, хапки и брускети. Останах много доволна от вкуса и вида на платата. Доставка на място не мога да кажа със сигурност дали предлагат.

# 621
  • Майничка
Някой знае ли от къде мога да поръчам плата със солени и сладки вкусотии, т.нар. finger foods? По възможност и с доставка до вкъщи.

Наскоро ползвах за такава услуга Кухнята на Рая - плата с тарталети, хапки и брускети. Останах много доволна от вкуса и вида на платата. Доставка на място не мога да кажа със сигурност дали предлагат.

Още един глас за "Кухнята на Рая", а също и за "Гастро център" на "Драган Манчов".

# 622
Добро утро
Момичета, как (от къде) мога да стигна в момента с кола до Попов на Коматевско? Мъжа каза, че пред магазина в Смирненски имало табела, че може, но не запомнил от къде...
През Остромила.  Peace В магазина на Пещерско ми казаха, че ще затварят този на Коматевско шосе за ремонт, но не запомних кога.  ooooh!
И през околовръстното може.. там на Коматевско всичко е разкопано.. но въпреки това ще можете да стигнете и от двата пътя..  Peace

# 623
Да знаете случайно кой автобус отива от второто колело на Панаира до Декатлон, Тракия?  newsm78

# 624
Да знаете случайно кой автобус отива от второто колело на Панаира до Декатлон, Тракия?  newsm78
25

# 625
И с 9 може, слизаш на католическия храм, оттам е за 10 минутки до Декатлон.

# 626
  • в сърцата на децата <3
Добро утро
Момичета, как (от къде) мога да стигна в момента с кола до Попов на Коматевско? Мъжа каза, че пред магазина в Смирненски имало табела, че може, но не запомнил от къде...
През Остромила.  Peace В магазина на Пещерско ми казаха, че ще затварят този на Коматевско шосе за ремонт, но не запомних кога.  ooooh!
И през околовръстното може.. там на Коматевско всичко е разкопано.. но въпреки това ще можете да стигнете и от двата пътя..  Peace
Мъжа ми пробва преди десетина дни от страната на стадиона, но каза, че имало заграждения от Еврохоспитал нататък. Може да пробвам с автобус или пеша (с количка) - тротоарите стоят ли си?

# 627
  • Пловдив
Някой с мнение за д-р Капка Бойчева,офтаматолог Rolling Eyes Приема в поликлиниката на ВМИ.

# 628
Добро утро
Мъжа ми пробва преди десетина дни от страната на стадиона, но каза, че имало заграждения от Еврохоспитал нататък. Може да пробвам с автобус или пеша (с количка) - тротоарите стоят ли си?

с автобус ще ти е трудно според мен, защото те спират доста по-надолу..трябва пеш да походиш..  то и на горе по Коматевско има заграждения, но въпреки това се минава, не знам от долу от към болницата колко е затворен, аз минах от там пеш преди 2 -3 седмици някъде, беше ужасен прахоляк и избираш от къде точно да минеш, мисля че и сега не се е променило, минаваха и коли, въпреки че пише че е затворено... тротоари не мисля, че скоро дори ще видим нормални тук..  Peace #Crazy Crossing Arms Crossing Arms

# 629
Къде да занеса чанта за смяна на развален цип?

Общи условия

Активация на акаунт