Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 790
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Аз в официални документи съм го виждала Кършака. Laughing
И официалните документи се пишат от хора. И не съвсем начетени  Peace.

# 706
  • Пловдив
Благодаря много, още един въпрос- залата с машината достъпна ли е с бебешка количка? А колко време трая всичко- половин час ще ми стигне ли?
Монети обменям в Инвестбанк - офиса в Рилон център. До 500 лв - таксата е 0,5% /минимума е 1 лв/. Така че за 300 лв таксата ще ти е 1,50 лв. Peace
В БНБ е скъпо и бавно  ooooh!
Ооо чудесно, на 5 мин.ми е тази банка. С машина ли работят?

# 707
Да, естествено. Точно в този клон имат машина. По другите - не знам.

# 708
  • Пловдив
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча добра фирма или бригада за външна топлоизолация? Може и на лични, ако ще се счете за реклама. Благодаря!

# 709
  • Пловдив
Момичета,къде освен в новия Мол има парфюмите на Парфен Thinking

# 710
Здравейте, къде в центъра мога да занеса едно златно кръстче, на което му е паднало камъче, да сложат ново и изобщо в някое златарско ателие/магазин дали се предлагат такива услуги. newsm78

# 711
  • Пловдив
Аз съм доволна от златарското ателие до Дриймса -- казва се Фортуна и съм със страхотни впечатления от хората, които го държат и работят там. Давала съм няколко неща да ми оправят и просто съм възхитена.

# 712
Дайте ми помощ за коректен сервиз за автоклиматици! Омръзна ми да ме лъжат - уж слагат фреон , а след месец - два пак сме без климатик. Или има някакъв теч, или не слагат достатъчно фреон. Та в тази връзка, ще ви бъда благодарна, ако ме насочите към някой коректен майстор  bouquet

# 713
Където и да идете за климатика, накарайте да ви проверят ако има някъде "клапани с игличка", от където може да изпуска фреона, че аз имах такъв проблем.

# 714
  • Пловдив
Greene, благодаря много за инфото за Инвестбанк, до нас ми е и ми спестяваш разкарване с бебето и чакане в БНБ. Утре сутрин отивам.

Тъй като редовно някой питаше за продажба на сребро, вкл. и аз- е днес най-после продадох среброто, което бях заделила (по една обица, скъсани гривни и т.н.) в Тавекс, 0,72 лв. грам, на Отец Паисий ми предложиха 0,60 ст. Наистина е без пари, но ми омръзна да ги местя от шкаф в шкаф. С взетите пари успях да си почистя почти всички сребърни бижута, които се бяха окислили от седенето. Също използвам майстора до Арменския ресторант на Отец Пайсий, много съм доволна и за ремонт и за почистване.

Не сте питали, но тези дни обикалям нагоре надолу и да споделя:
Фото Пинк в пресечката на Главната е затворено вече.
Също и магазина за здравословни храни до него (пише, че се е преместил в Тракия).
Магазин Рино, който беше някога в Мол Галерия е отворил на бул. Христо Ботев, от страната на Военна болница.

И сега въпроси- къде из центъра да търся дървена кутия за бижута?
Да ми препоръчате фирма/човек за пране на диван. А идея от цените имате ли?

# 715
  • Пловдив
В Евроленда преди време съм виждала дървени кутии за бижута.

# 716
Аз съм купувала кутия от магазин за сувенири в стария град. Може би и в магазинчето на пешеходния мост ще има.

# 717
  • о`майна лунна нощ е
Хубави дървени кутии за бижута съм виждала в Ателие Муза на ул. Магура в Капана. Но бяха с декупаж и за съжаление не помня цените.

# 718
Здравейте, дават ли някъде уроци по плуване за възрастни?

# 719
Здравейте, дават ли някъде уроци по плуване за възрастни?
Басейн на ВСИ, т.е. Аграрен университет

Общи условия

Активация на акаунт