Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 778
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Благодаря, Иве! bouquet

# 692
  • Пловдив
Дева в Грабо има ваучери за Ленинград. Редовната цена май е 10лв.

# 693
То имаше, Деси, ама дали има в момента?
Ще проверя. Peace

# 694
Здравейте, някой има ли стационарен актуален телефон на д-р Янко Трифонов и информация дали е в отпуск?

# 695
Къде в Хисаря може да се иде на басейн и ако може някакви ориентировъчни цени ?
Имам добри отзиви за хотел Детелина-цена за възрастен 6 лв, за деца-3 лв.
И аз си мислех да задам същия въпрос Simple SmileДано и други се включат

# 696
  • Пловдив
portokalche Българска роза - Карлово има фирмен магазин на 2 ет в Халите към асансьора - там търси - поне фирмата е стара/от соца още/, иначе има много други фирми , ама какво е качеството не знам newsm78
Благодаря ти, погледнах сайта им, май и те продават само за козметични цели. Ще проверя в някой здравословен магазин.

Искам да обменя около 300лв.на монети. Някой знае ли, дали в БНБ имат автомат за броене на монети и вземат ли комисионна?

# 697
  • Балчик
portokalche Българска роза - Карлово има фирмен магазин на 2 ет в Халите към асансьора - там търси - поне фирмата е стара/от соца още/, иначе има много други фирми , ама какво е качеството не знам newsm78
Благодаря ти, погледнах сайта им, май и те продават само за козметични цели. Ще проверя в някой здравословен магазин.

Искам да обменя около 300лв.на монети. Някой знае ли, дали в БНБ имат автомат за броене на монети и вземат ли комисионна?
Да в БНБ имат машина за броен на монети , април ги посетих със същата цел , комисионната е символична , в рамките на до 10 лева. Но се подготви за чакане , доста си повисях , машината им е стара и имаше постоянна нужда от човешка намеса.  Peace

# 698
  • Пловдив
Благодаря много, още един въпрос- залата с машината достъпна ли е с бебешка количка? А колко време трая всичко- половин час ще ми стигне ли?

# 699
  • Балчик
Благодаря много, още един въпрос- залата с машината достъпна ли е с бебешка количка? А колко време трая всичко- половин час ще ми стигне ли?
На първи етаж е , но има си 10 стълби , не че е невъзможно с количка , другата възможност е да стоиш в предверието- чакалня на столовете докато те броят , повече от половин час е. Обаче може да са сменили машината , все пак аз бях там април месец и по- бързо да се случват нещата. Охраната са доста любезни и обясняват , предупредиха ме че се чака .

# 700
  • Пловдив
Искам да споделя !!!
Вчера бяхме в р-т Ефир в Кършияка .
Задухата беше голяма и решихме да влезем вътре на хлад .
Указа се ,че вътре климатиците не са пуснати ,защото хабели ток  Joy
От вън имат вентилатори ,но и те не работят  Sick
Когато попитахме управителката защо  не пускат вентилаторите от вън през деня тя най нагло отговори ,че немогат .
Седнахме уж на сянка тъй като бяхме с деца .Към 20 часа решихме да  тръгваме  и тогава незнайно как вентилаторите заработиха и пуснаха някаква вода да тече .
През деня топло ,а вечер ще те изядът комари .
Просто не ходете там !

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 14:36 от jb66

# 701
Моля ви, научете се как се казва и пише тази дума.

КършИЯка

# 702
Монети обменям в Инвестбанк - офиса в Рилон център. До 500 лв - таксата е 0,5% /минимума е 1 лв/. Така че за 300 лв таксата ще ти е 1,50 лв. Peace
В БНБ е скъпо и бавно  ooooh!

# 703
  • о`майна лунна нощ е
Дева, почти всеки път и аз се чудя. Права си, че като пловдивчани трябва да знаем наименованията, но е трудно с някои. Не се сърди.

# 704
Аз в официални документи съм го виждала Кършака. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт