Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 788
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Аз си бях харесала часовник от Халите - магазина, който е на втория етаж. Има доста голямо разнообразие.

# 676
  • о`майна лунна нощ е
При часовникаря на "Хр. Г. Данов" малко преди енергото имаше часовници. От там си купи наш познат. Не мога да кажа обаче марки и цени.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 16:27 от `ТуиГ

# 677
  • Пловдив
Здравейте!
Насочете ме къде мога да намеря хубав часовник, за подарък на дама около петдесетте. Ценови диапазон 150-250 лв.
Не съм купувала часовник от около десет години.  Sad Разчитах на едно магазинче за часовници и бижута в началото на Капана, срещу Джамията, но ... вече там, такова няма.  Cry Погледнах на спирката от южната страна на тунела и в Халите, но нищо не ме спечели.
А ми е спешно.  За утре.  Embarassed

Там вече няма такова магазинче, защото се премести в Мол Марково Тепе. В другия Мол също има магазинчета за часовници, даже последния път като бях имаше и добри намаления в Juliany. На самата Главна, по средата горе-долу, в магазин Морелато(мисля, че така се казва) има достъпни часовници, казаха ми, че същите имат магазинче и на Малката главна, от страната на бившия ДетМаг, но там не съм влизала. За тези се сещам на прима виста. Пиша за магазини със сертифицирани часовници, иначе вероятно има и много други, но нямам опит с тях.

# 678
Здравейте!

За да не отварям цяла тема, ще попитам тук, ако някой има инфо.
Търся къде в Пловдив мога да намеря бельото на Venera Style (Венера Стил, гр. Хасково). Нямат фирмен магазин, но все някъде ще има някой по-голям магазин за бельо, в който да предлагат и техни неща. Имаше един магазин до халите, но там вече не предлагат за съжаление.
А на всичкото отгоре фирмата няма нито сайт, нито онлайн магазин...  Tired

Моля, помагайте, само от техните сутиени и комплекти съм доволна, пасват идеално за жени с малка подгръдна и по-голяма чашка.  Mr. Green

Купувала съм преди 2 години сутиен на Венера, от едно магазинче на Иван Вазов 33 / някакъв търговски център беше, много не се заглеждам  Embarassed/. Витрината се вижда от улицата.

Мисля, че съм мерила сутиени на Венера стил в магазин Za-Za. В този на кръстовището Победа/България.

В Za-Za не предлагат ли само тяхна стока?
Не. Имат различни марки - Lormar, leilieve, Sielei и още, които не помня.

Благодаря, момичета, ще проверя! Hug

Здравейте!
Насочете ме къде мога да намеря хубав часовник, за подарък на дама около петдесетте. Ценови диапазон 150-250 лв.
Не съм купувала часовник от около десет години.  Sad Разчитах на едно магазинче за часовници и бижута в началото на Капана, срещу Джамията, но ... вече там, такова няма.  Cry Погледнах на спирката от южната страна на тунела и в Халите, но нищо не ме спечели.
А ми е спешно.  За утре.  Embarassed

Здравейте!

На Пешеходния мост, горе-долу по средата има магазини за часовници, от много години, ако не сте проверили и там е добър вариант. Имат за всеки вкус и възможности.  Peace

# 679
portokalche Българска роза - Карлово има фирмен магазин на 2 ет в Халите към асансьора - там търси - поне фирмата е стара/от соца още/, иначе има много други фирми , ама какво е качеството не знам newsm78

# 680
Бельо на Венера съм купувала от Гранд, на първия етаж едно квадратно малко магазинче с два входа.

# 681
Здравейте,

За тортите да кажа, че поръчах за повод от сладкарница Буратино, останахме доволни и от вида и от вкуса.. и не са скъпи.. ако се интересуваш от повече информация - може и на лични.. Peace Peace

# 682
Може ли координатите на сладкарница Буратино публично ту, защото и аз се интересувам.

# 683
  • о`майна лунна нощ е
Намира в Изгрев, на гърба на блока на ул. "Злагорог" 24. Стара сладкарница е, знам я повече от 10 години. Собственичката работи в нея. Тортите, пастите и ролата са на народни цени, но като качество и вкус не отстъпват по нищо на префърцунените лъскави сладкарници. Ще потърся телефон, за да го постна тук. Цената на парче торта е 2 лв. /инфото ми е от една седмица, така че е актуално/. Вие казвате колко парчета да бъде и се смята крайната сума.
ПП - тук има координати, но не знам до колко е актуален телефонът.
https://www.business.bg/f-169100/buratino.html

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 22:25 от `ТуиГ

# 684
Да, `ТуиГ е дала страхотно обяснение.. точно така е, до преди месец това беше телефона, аз на него звънях, работи и събота до 16ч. Цените са точно както е описала и `ТуиГ , аз показах снимка на тортата, която исках, жената си я запамети и ми направиха.. доволна съм.. Peace Peace

# 685
Може ли координатите на сладкарница Буратино публично ту, защото и аз се интересувам.
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0 … rome&ie=UTF-8

Тортите са тип готов блат и кремче на прах, но са пресни, собственичката е уснихната и разбрана.

# 686
Идеи, мнения, препоръки, съвети и цени за майстор правещ мазилки на тераси? ☺

# 687
Момичета, благодаря ви за насоките за часовници! Справих се, избрах, купих. Simple Smile Искам да споделя, че в магазина на ул. Железарска, от където направих покупката, има голям избор, продавачът е собственика, направи ми впечатление, по-професионалното му и компетентно обслужвсне, а часовници, като тези в магазините на главната са с 25% по-евтини.

# 688
Къде в Хисаря може да се иде на басейн и ако може някакви ориентировъчни цени ?

# 689
Някой знае ли какви са цените на басейна на "Санкт Петербург"?

Общи условия

Активация на акаунт