Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 803
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
  • близо под тепетата
Някой от вас да знае от къде мога да купя готови захарни фигурки? Върти ми се в главата, че в Попимони на Кауфланд съм виждала в едни купички, ама май шоколадови бяха,не захарни Sad

ЧОЧКО

bouquet мерси, ще им звънна

С фигурките се сдобих  bouquet
сега тортата ми трябва  Joy 20 парчета. Сладкарката, с която бях говорила, взе, че се отказа...  Confused Някакви препоръки? Колега ми каза, че е доволен от Попимони, ама нещо много-много не ми се иска от тях, та съм ги оставила за краен случай.
Искам да е вкусна, шоколадова с лешници и крем брюле  Laughing  Чочко не са вариант. Захарно петле в Тракия също отпада, че не ми хареса предния път.

# 661
Попимони пък кое им харесвате не знам  Tired Много смотани са им тортите, колкото пъти съм пробвала по РД.
Още повече се чудя защо не си ги правите .. супер лесно е Simple Smile Ама това е една друга тема Simple Smile

Торти ми харесват от Фенси, яли сме на парче имат и цели мисля.. и Колекцията не са лоши.. някои модели на Неделята също.
Мон Шери също биват ..
Долче Мела до пожарната - прекалено са ми префърцунени и надценени, но не са лоши като цяло (майка ми много ги харесва, ама като е носила вкъщи леко се побутват  Mr. Green)
Всичко от сорта на Попимони, Чочко и подобни е блат със сметана и цвят... Но за бюджетни варианти толкоз  Rolling Eyes
Толкоз от мен за пловдивските торти  Laughing

# 662
  • Пловдив
Здравейте!

За да не отварям цяла тема, ще попитам тук, ако някой има инфо.
Търся къде в Пловдив мога да намеря бельото на Venera Style (Венера Стил, гр. Хасково). Нямат фирмен магазин, но все някъде ще има някой по-голям магазин за бельо, в който да предлагат и техни неща. Имаше един магазин до халите, но там вече не предлагат за съжаление.
А на всичкото отгоре фирмата няма нито сайт, нито онлайн магазин...  Tired

Моля, помагайте, само от техните сутиени и комплекти съм доволна, пасват идеално за жени с малка подгръдна и по-голяма чашка.  Mr. Green

Купувала съм преди 2 години сутиен на Венера, от едно магазинче на Иван Вазов 33 / някакъв търговски център беше, много не се заглеждам  Embarassed/. Витрината се вижда от улицата.

# 663
  • близо под тепетата
Попимони пък кое им харесвате не знам  Tired Много смотани са им тортите, колкото пъти съм пробвала по РД.
Още повече се чудя защо не си ги правите .. супер лесно е Simple Smile Ама това е една друга тема Simple Smile

Торти ми харесват от Фенси, яли сме на парче имат и цели мисля.. и Колекцията не са лоши.. някои модели на Неделята също.
Мон Шери също биват ..
Долче Мела до пожарната - прекалено са ми префърцунени и надценени, но не са лоши като цяло (майка ми много ги харесва, ама като е носила вкъщи леко се побутват  Mr. Green)
Всичко от сорта на Попимони, Чочко и подобни е блат със сметана и цвят... Но за бюджетни варианти толкоз  Rolling Eyes
Толкоз от мен за пловдивските торти  Laughing

Мон Шери и Долчето не ми харесват. Ще разгледам другите. Благодаря много!

# 664
magito1986, можеш да попиташ за такава торта и в сладкарница Светлана-99 http://programata.bg/?p=97&l=1&c=2&id=3106  Преди сме взимали торти за повод от тях и са ни харесвали, но вече си правя тортите сама и нямам скорошни впечатления.

# 665
  • Пловдив
Смело препоръчвам ето тази сладкарница - https://www.facebook.com/torti.bonbon/?fref=ts . Страхотни като вкус, мисля последно точно с шоколадови блатове и крем брюле поръчвах за РД на сина. Малка сладкарничка е, собственичката сама прави тортите, но там съм яла най-страхотните тулумбички и най-вкусната (за мен поне) торта Гараш.

# 666
Здрашейте, вчера от силния вятър се прасна вратата на терасата ни и стъклото стана на парчета. Дограмата е от дървените старите. Къде в ПЛовдив извършват такива ускуги за смяна на стъкло или пък вариант да дойдат на място, ако има такъв вид услуга.

# 667
  • Пловдив
Здрашейте, вчера от силния вятър се прасна вратата на терасата ни и стъклото стана на парчета. Дограмата е от дървените старите. Къде в ПЛовдив извършват такива ускуги за смяна на стъкло или пък вариант да дойдат на място, ако има такъв вид услуга.
Потърси "Ени глас" в Гугъл, че през телефона ми е трудно да пусна линк. Има и телефон за връзка.

# 668
До втора поликлиника има стъклар,Растор май се казваше фирмата.

Здравейте .От къде мога да купя дунапренов дюшек 80/190/10 на ниска цена ?

От магазин за дунапрен и да му ушиеш калъф.Някъде по Коматевско ( склад на Нани) ме бяха посъветвали в темата,но така и не стигнах до там.

# 669
  • Пловдив
В "Нани" продават и дунапрен и др. пълнежи и отделно калъфи.

# 670
  • Тра-ла-ла
Мисля, че съм мерила сутиени на Венера стил в магазин Za-Za. В този на кръстовището Победа/България.

В Za-Za не предлагат ли само тяхна стока?
Не. Имат различни марки - Lormar, leilieve, Sielei и още, които не помня.

# 671
Фирма за почистване да препоръчате? Трябва ми предимно за прозорци, по-точно за самата дограма че е много мръсна. Гледам че има разни ваучери но в описанието пише че мият само стъклата без дограмата, а на мен основния ми проблем е с нея.

# 672
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми розова вода за кулинарни цели. Идеи къде да търся?

# 673
Здравейте!
Насочете ме къде мога да намеря хубав часовник, за подарък на дама около петдесетте. Ценови диапазон 150-250 лв.
Не съм купувала часовник от около десет години.  Sad Разчитах на едно магазинче за часовници и бижута в началото на Капана, срещу Джамията, но ... вече там, такова няма.  Cry Погледнах на спирката от южната страна на тунела и в Халите, но нищо не ме спечели.
А ми е спешно.  За утре.  Embarassed

# 674
  • Пловдив
Магазин на Джулиани има в Мол Пловдив. Не знаех, че са затворили на Джумаята.

Общи условия

Активация на акаунт