Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 158
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Не са много количките, на които кошът за новородено да става и за кола. Peace Примерно сега в темата за количките се коментира, че един такъв кош на Jane отеснява много рано. В нашата тема си спомням, че се включи бъдеща мама с Макларън? ако не бъркам, която беше доволна от такъв вариант. Иначе разликата е, че основната цел на коша за новородено е да е на количката и е максимално комфортен за дълъг престой, а столче/кошница/кош за кола са направени с оглед максимална безопасност по време на движение, но в общия случай не се препоръчва бебето да е в тях повече от 2 часа. Препоръчвам горещо темата в "На пазар". 36-то издание е, но момичетата са много наясно.

# 466
Е за Нуната не мога да се съглася. Аз съм с Nuna pepp luxx, малка, компактна, лека и с цяла дръжка, супер лесно се бута, много по лесно от Маклараните. Приятелката ми е с Макларън техно ХТ май се водеше и иска да я сменя с Нуна, защото е тежка и с една ръка е много трудно да се бута.
Този Макларън е 7,7 ,кг, а тази Нуна е 10,3 кг., няма как Макларъна да е по-тежка. Това са едни от най-леките, компактни и маневрени колички и някъде четох, че са най-продавани в световен мащаб. Искам 3в1 за една година, след това ще си взема летен вариант Макларън Heart
А Лансиноха го предпочитам освен защото ми действа вълшебно, но е и без отмиване.

# 467
Аз мисля да вземем две легла, едното ще си стой в спалнята, другото ще е сгаваемо, като го водим при бабите. Иначе се спрях на тези мултифункционалните, които след това стават на юношеско+бюро и шкафчета.  Peace

# 468
Аз мисля да вземем две легла, едното ще си стой в спалнята, другото ще е сгаваемо, като го водим при бабите. Иначе се спрях на тези мултифункционалните, които след това стават на юношеско+бюро и шкафчета.  Peace

И аз за сега съм на този вариант

# 469
Аз мисля да вземем две легла, едното ще си стой в спалнята, другото ще е сгаваемо, като го водим при бабите. Иначе се спрях на тези мултифункционалните, които след това стават на юношеско+бюро и шкафчета.  Peace

И аз за сега съм на този вариант

Еми за мен това е най-доброто решение, тези дървени легла варират между 400-500 лв, като имат шкафчета и повивалник, а сгаваемите между 100-200 лв.

# 470
  • София
Момичета, малко да сменя темата. Вие как се чувствате? Аз нямам абсолютно никакво усещане, че съм бременна. Нямам дискомфорти, а тези, които имам биха могли да бъдат от всичко. Не чувствам и бебо още и така дори няма какво да ме кара да съм сигурна, че сме двама.  newsm78

# 471
Нямам дискомфорти, а тези, които имам биха могли да бъдат от всичко.

Готова съм да се обзаложа, че дискомфортите ти не са от всичко, а са по-осезаеми баш заради бременността. Wink Не е задължително да се чувстваш кофти, а за бебо имай още малко търпение и ще започнеш да го усещаш. С първата бременност започнах да го усещам доста по-късно от сега и то след един разпит на приятелка, която ме светна, че тези потупвания са бебето, а не потрепване на нерв, както си мислех. Laughing Като изключим леките ритничета и контракциите, които ми се появиха тия дни, и аз нищо по-особено не усещам. И по-добре. Peace

# 472
И аз съм по същия начин, още от началото, само леко болки в кръста. Не съм го усетила още, но то си е и рано, но това не означава, че го няма или има проблем. Не се притеснявай и мисли позитивно  Peace

# 473
И аз нямам никакви бременни симптоми освен гадните контракции.
Самоназначих си Магнерот след като от Магнезиевия диаспорал не видях особена полза.Пак си имам болки,но по нарядко.
Ако питаш мен,по-добре нищо да не те боли.

# 474
Аз пак да се върна на количките. Видях, че чиполино имат намаление до края на май, а също и КАМ имат една от 1270 на 870 май 3в1 беше. Но модели не мога да кажа, даже и в магазините не съм ходила да ги видя но живо. ММ не дава, че много рано било Sad Иначе и той си призна, че му се пазаруват бебешки неща, но кракът ни не е стъпвал в магазин. Склони август да пазаруваме, иначе искаше чаак септември

# 475
Аз вечер съм зле.. тежи ми тялото, надути са ми краката и ми е тежко, независимо какво съм яла. Иначе през деня най- много киселини да имам..

# 476
Purplee, точно по същия начин разсъждавам за леглата, основното ми ще е дървено, преобразуващо се. Наши приятели имат и са много доволни. Иначе без сгъваема кошара няма как, освен при бабите и другаде като ходим пак ще си трябва, но не ми се иска тя да е и основна.
В петък бях на презентация на новите колички на Чиполино, ми не съм очарована, не е кой знае какво, че е и по-тежка, а с по-къс кош за новородено от Bass soft-а, на който съм се спряла.

# 477
Ехоо! Ето ме. Пиша кратко, че от телефон ми е гадно.
Аз съм от доволните от Томи Типи. Мисля отново да заложа на тях.
Количката от баткото е Hauck Malibu. Много лека и съм доволна. Още не съм я проверила как е, но ако още е добре ще ползваме нея.
Вчера много е преуморих и за пялърви път сериозно ме заболя кръста. Иначе се чувствам добре като цяло.

# 478
Моята приятелка ми каза, че гледала Чиполино Авеню и била много впечатлена, неочаквала от фирмата такова изпълнение. Ще я огледам и аз.
А, някой знае ли дали Закона за движение по пътищата позволява да се возят в кола бебета в зимното кошче или трябва задължително да е столче за кола? И то реално има ли проспособления за захващане с коланите?

# 479
Зимното кошче не става за кола според мен, точно защото няма как да се хване с колан

Общи условия

Активация на акаунт