Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 158
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
А за шишетата Томи Типи имате ли отзиви? Доста ги рекламират и по разни английски сайтове периодично пускат прилични промоции на страхотни комплекти.

# 451
Оле, сега се сетих, че тази, която гледах е Нуна, не Мима.

# 452
Оле, сега се сетих, че тази, която гледах е Нуна, не Мима.
Те не са много по-евтини.
За зърната аз ще използвам Гармастан.

# 453
  • Varna
Е за Нуната не мога да се съглася. Аз съм с Nuna pepp luxx, малка, компактна, лека и с цяла дръжка, супер лесно се бута, много по лесно от Маклараните. Приятелката ми е с Макларън техно ХТ май се водеше и иска да я сменя с Нуна, защото е тежка и с една ръка е много трудно да се бута.

# 454
Моята количка е на КАМ, хич не съм доволна, но ще си карам с нея зимата. Видях и за шишетата Томи Типи.. от тях пък съвсем не съм доволна. Мисля да си поръчвам на МАМ, но трябва от чужбина, че тук са спрели да ги внасят.

# 455
  • Varna
Ich Bin в Фб има една група Памперси и детски стоки внос от Англия, че те вкарват на Мам разни неща и хубавото е, че са от Варна и може на място да си ги вземеш. Разгледай какво имат, ако не можеш да им поръчаш каквото ти трябва.

# 456
Момичета ,количката която искам - Quinny Buzz Extra 4 ,в български сайтове ми е 1280лв без кош за новородено (400лв)  ,а от Австрия ми я предлагат за 500€ + кош  #2gunfire

# 457
Аз пък ще подкрепя с две ръце шишетата Томи типи. Използвах ги с първото си дете, сестра ми също си взе на тази марка. Страхотни са. Пак ще заложа на тях, количката може би ще ми бъде секънд хенд.

# 458
Момичета ,количката която искам - Quinny Buzz Extra 4 ,в български сайтове ми е 1280лв без кош за новородено (400лв)  ,а от Австрия ми я предлагат за 500€ + кош  #2gunfire
Много колички тук са по-скъпи, а от Амазоните дори с доставката през превозвач - излизат чувствително по-евтино. Проблем е обаче гаранцията, защото тук не може да се ползва. Въпреки че на колички среден и висок клас едва ли нещо непоправимо може да се случи. Аз бях загледала Moodd и разликата в Амазон и тук е подобна. Но пък няма да влезе в асансьора и отпадна. Т.е. ще влезе, но бебето ще трябва да се вози самО с количката. Mr. Green В тази връзка, съвет към момичетата - премерете си асансьорите, за да не се чудите преди и след всяка разходка как да сваляте гуми, за да се побирате в асансьора. Peace

# 459
Как ви се струва това "тегло на рамката – 9,200 кг., кош за новородено– 4,550 кг., летен кош – 3,700 кг."?   newsm78

# 460
А момичета ... Тъй ,като наще бебета ще са си зимни и едва ли много ще излизат... има ли особена разлика между кош за новородено и кош за кола ? Тепърва разучавам тези бебешки подробности и може и термини да бъркам 😁 Мисълта ми е дали има смисъл да купя и двете неща при условие ,че повече ще пътуваме отколкото да излизаме на разходка в града

# 461
Кошът за новородено става и за кола.Затова мисля че столче за кола на този етап е излишно,а с коша може да си го местиш където поискаш. Simple Smile
За количка съм се насочила към по-леките 8-9кг ще е супер ако намеря,че съм малко слаботелесна.

# 462
Пххх това с количката ми се струва най-сложната част  Joy  но и най-забавната от подготовката за беба . Чак се замислям като приключа с нея какво ,ще ми запълва деня 😁

# 463
Симона, и аз бях така... до вчера когато не се спомена матрака  Simple Smile и сега съм в търсене на перфектния матрак  Grinning

# 464
Олееееее ,вярно че леглото е с матрак  ooooh! С какво легло си избрахте ? Аз сякаш се спирам на тези текстилните ... Нещо не възприемам дървените кошарки,като затвор са ми . На моята приятелка малкия имаше и двата варианта ,но от както започна да лази сам търсеше платнена си кошарка. Имаше нещо като вратичка с цип и както си играе на килима ,хоп пропълзява и си лягаше сам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт