Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 168
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Пак за количките - че ще се следи за намаления, ще се следи, въпросът е да се знае коя е хубава. Ако си заслужава, бих я взела дори да не е намалена, все пак първо дете ни е, надяваме се поне на още едничко след някоя друга година та сега да вземем нещо, което ще изкара.
За първи път чувам да се изписват глобули без причина, ей така профилактично...  Rolling Eyes
Сънища и аз имам и то какви  Crazy Blush но още не сме се престрашили.. А като си помисля още колко време ни остава, живи и здрави  Crazy

# 436
Офф, сега се върнах да прочета, че за профилактично изписани глобули се пита. Не, профилактично не съм слагала, определено.

# 437
Като ви прочетох,че коментирате колички се заинтригувах и поразрових из сайтовете.Много си харесах количка "Мима" като дизайн и като всичко,но като видях цената.. #Crazy Как може бебешка количка на струва два бона и половина?!Ще се насоча към нещо по-бюджетно.Държа да е малка,маневрена,с цяла дръжка,да е 3 в 1 и да има всички екстри или поне най-важните.Но има време още да разглеждаме. Simple Smile
Относно сънищата,и аз си ги имам на моменти и също не сме се престрашили с ММ и сигурно до края няма.То колко остана. Sunglasses Уж дори не ми прави впечатление и нямам желание за интимности пък сънувам. Laughing

# 438
първите 3 месеца нямахме грам желание, може би от страх ... явно втория триместър хормона си казва думата Simple Smile

# 439
Аз не мисля да давам повече от 1000 лв за количка. А 2000 е просто абсурд!!

# 440
Първо 2000 лв. и горница не бих дала за количка, ако ще да вози и мен и бебето едновременно - за тази цел ще си купя кола. И втора имам много кофти позната Мима, за която ще се сещам всеки път като видя количката. hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Извинявам се, ако съм засегнала някой!
Да се похаваля от вчера започна обратното броене  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 441
  • София
Първо 2000 лв. и горница не бих дала за количка, ако ще да вози и мен и бебето едновременно - за тази цел ще си купя кола. И втора имам много кофти позната Мима, за която ще се сещам всеки път като видя количката. hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Извинявам се, ако съм засегнала някой!
Да се похаваля от вчера започна обратното броене  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дори напротив. Развеселяваш ни. Поне мен! Simple Smile

# 442
И аз 2000 лв. посмъртно не давам за количка. Честно да си кажа и 1000 лв. са ми много, нищо, че ни е първо детенце и искаме най-доброто, просто за съжаление няма да можем да си го позволим.
Като си помисля, че раждането в клиниката ми е 1600 лв. и умира всякакво желание в мен за 4 цифрена сума за количка.

# 443
И моето раждане ще е около 1000-1100 лв., ако раждам в болницата, в която се следя в момента и няма да купувам много неща, пък и няма смисъл от прекаляване. Количка за сега няма да купувам, колкото и да ми се иска да е новичка за бебето, ще ползвам от баткото. Понякога ми става криво, че това бебенце ще има малко нови неща в сравнение  с Павел, но пък в крайна сметка всички така сме пораснали, или поне аз и брат ми - с доизносване.
Ще купя нови чаршафи, шишета, биберони, дрешки за изписване и пелена/одеяло и евентуално помпа за кърма, защото не съм убедена, че уплътненията на старата са читави. Като цяло това ще е. Дрешки имам от Павел, дори и необличани.

# 444
Значи, само като си помисля за скъпа количка и се сещам как наши познати се изхвърлиха с безумно скъпа количка и накрая- детето на ръце ПОСТОЯННО! Не стъпваше в тази количка.

# 445
Раждането и моето ще е около хиляда лева с избора на лекар.
За количка и аз мисля макс хиляда,за кошара също няма да се изхвърлям много.По-важно е матрака да е хубав.
Ох,така ми се пазарува вече..Има толкова хубави неща за бебоците,че се разтапям.Нямам търпение да си гушкам вързопчето. Heart Eyes

# 446
Аз си харесах една още преди 2 месеца, модела е Наоми Плюс, 2в1 е, цвета е "Веронез", цената е около 750, та плюс кошче ще стане всичко около 850, което мисля, че е напълно нормално. Аз мисля да започна със списък какво ще ми трябва за сън, баня, хранене и така като идем в магазина всичко наведнъж да си вземем и да не се лутаме с избора.
Тази количка "Мима", да, дизайна е добър... и не разбирам много обаче на мен ми се струва, че летния кош ще е крайно нестабилен... в смисъл бебока като започне да стана по-активен имам чувството, че ще се тресе цялата количка и самия център на тежеста остава някъде във въздуха...  newsm78 незнам дали ме разбрахте  newsm78
Ние не сме спирали с интимностите, но се ограничаваме до 3-4 пъти месечно.  Blush

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 20:23 от Purplee

# 447
Повече от 1000 лв за количка и аз не бих дала, не ме разбирайте погрешно  Mr. Green Креватче съм си избрала вече, трябва да проуча въпросът с матраците. Помпа за кърма доколкото разбирам се ползва най-вече в началото и след това ако се оставя детето без мама за някакви часове или бъркам  newsm78 Засега си мисля за ръчната помпа на Avent, но мамите с опит може да споделят мнения  Blush
Раждането ми засега смятам да е в Майчин дом и по-скоро без избор на екип, след като посетя някой ден на отворените врати, ще имам повече яснота сигурно. Каквото и да избера за това специално, важното е да мине и да завърши добре  Praynig Heart Eyes

# 448
Предната ми помпа беше ръчната на Авент, сега пак ще заложа на нея. И шишетата и залъгалките ще са на Авент. Всички шишета са съвместими с помпата. Имам и контейнери от предния път. Аз лично имах много кърма и я ползвах дълго време.

# 449
Само да ви иажа, че Мима-та изглежда малка и симпатична, но е голямо дърво, дори и да ми я дадат без пари пак няма да я ползвам. Маккларънът така ме разглези, че такъв кютюк не бих бутала.
Опредвлено ще заложа на помпа Авент, както и ма възглавница за кърмене, а за зърната Лансинох...тези ще са ми задължителните покупки.

Общи условия

Активация на акаунт