Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Дааа, права си, качеството и сигурността са на първо място. На мен може би количката ще ми е най-трудна за избор, така че приемам мнения и съвети  Simple Smile

# 421
Много съм затруднена с тея колички ... Бях се спряла на quinny ,но сякаш сега съм на вълна abc design .... Вчера се влюбих в една Guess която беше на 680лв ,намалена от 900 ,но нищо не намирам за нея . Нито сайт ,нито коментари ... явно е някакво менте

# 422
И аз май съм на тема колички. Търся най-леката, маневрена и компактма 3 в 1. Вчера гледах Hauck London, изключително лека - 7,8 кг. с лятния кош, маневрена и евтина - 800 лв. Не ми хареса, че зимния кош е плитък, ниска е, а аз съм дълга и не се сгъва с летния кош. Набелязала съм и други, тепърва ще ги издитвам да ги побутам. Simple Smile

# 423
Момичета, за колички най-добре е да се набележат 1-2-3 модела и да се следи да намаления в големите магазини. Хиполенд скоро предлагаха 25%, преди това през април - 20% + ваучер на ст-ст 50/100 лв. за всеки 300/500 изхарчени, Комсед също бяха намалили тогава някои модели. Въобще за количка едни 20-25% намаление идват много добре.

# 424
Малко ще сменя темата, но да попитам - на някоя изписвал ли й е доктора профилактично вагинални капсули някакви? Защото на мен ми казаха да си слагам Силвержин. В този етап на бременността го предписвали.

# 425
Аз слагах Клотримазол 6 дни заради Кандида

# 426
Deborrah, сега - не, но с предната бременност - редовно. Не си спомням вече какви бяха, няколко вида съм слагала.

# 427
  • София
Аз в четвъртък ще ходя и чакам да ми изпише.Не се трае тази кандида. #2gunfireмного нахално нещо.

# 428
В понеделник пак ще взема секрет да види дали сме махнали моята..

# 429
Момичета, случва ли ви се да имате кафеникаво зацапване след секс/оргазъм? Гледам че на места пише, че е нормално тъй като матката е доста по-кръвоснабдена сега и няма място за притеснение, но пък на други места пише зацапване или кръв си е опасно!

# 430
Аз  с предната бременност след секс си имах направо кръв и лежах по седмица в болницата. Сега няма такива моменти на нежност у дома Simple Smile

# 431
Аз  с предната бременност след секс си имах направо кръв и лежах по седмица в болницата. Сега няма такива моменти на нежност у дома Simple Smile

То на там отиват нещата като гледам, но пък това си е още доста дълго време въздържание, не ме разбирайте погрешно, не съм нинфо, но пък като мине един период на суша после почват едни сънищаааа... ужас

# 432
  • София
АЗ с миналата бременност нямах проблем ,а не сме се спирали.СЕга прокървях веднъж после още  веднъж и сега малко пости. Joy

# 433
Няма нормално кървене/зацапване по време на бременност.

# 434
Не си нимфо , то си е нужда. Аз и сънища си имам и какво ли не. Но не съм се изкушила още толкова. Просто страх лози пази.

Общи условия

Активация на акаунт