Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 147
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм качила 1кг.за три дни.Тъй както не пълнеех изведнъж започнах да се окръглям.Но тумбака не е много голям,дори с по-широки блузки не си личи,а утре влизам в 20г.с
5, 6 и 7 месец се качва най-много. Според мен периоди на рязко качване се редуват с периоди на задържане на теглото. Няма често да ти се случва да качваш по 300гр. на ден, сигурна съм. Peace А и вече с течностите много варират кг. Понеже будувах от 4.30 до 7 часа, по едно време се премерих и бях 600 гр. над вчерашното ми тегло. Минах през ВЦ, успях да поспя 2 часа, пак минах през ВЦ и оп - нямаше ги 600-те гр. Laughing

# 511
Ако и таткото е - Rh няма страшно.

Ами не, положителна е той  Confused

# 512
Попи,аз се меря сутрин на гладно и жадно след като съм свършила работата във wc.Но и по този начин като се тегля теглото ми е варало +- някакви грамчета.,а сега три дни си е едно и също.Аз се виждам,че съм се поналяла ама то с тия торти дето ги ям как иначе. Laughing

# 513
 Laughing Ядеме торти и що пълнеем хихи. Момичета са ни е паднало ама не трябва да прекаляваме, щото утре ще ни е тегавел със смъкването  Confused Може и временно покачване да имаш ако задържаш вода .. Там варират килата с водата.  chef Peace Simple Smile

# 514
Десинце, по-добре е да си почиваш тогава и без проблеми до края. Simple Smile

Аз пък ям само солени храни... за сладко не се й сещам, а вчера като видях майка ми да яде шоколад и чак ми стана гадно... Ама и аз си качвам доста бързо... за последните няма и 7дни съм качила 1кг, а още не съм влезнала в 5ти календарен месец... т.е до сега съм +6 кг... не искам да си представям какво ще стане докрая  smile3555
Та от днес реших да се взема малко в ръце и да внимавам какво хапвам... а тъй като пия страшно много вода, може би по 3-4литра... реших да намаля малко нейното количество.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 15:16 от Purplee

# 515
Момичетаааа влизаме в 5 календарен месец Simple Smile очаквано тегло на бебчетата - 500гр . Имате още кръв,околоплодни води,матка .... Нормално е да качваме Simple Smile дори по-скоро не е нормално да не качваме килограми Simple Smile както се спомена вече - 5,6,7 май най-много се пълнее Simple Smile преполовихме си бременностите  bouquet

# 516
Напоследък пия страшно много вода,постоянно съм жадна.Прочетох,че около моите седмици 19-20 бебето пие по 400мл околоплодна течност на ден.

# 517
Момичетаааа влизаме в 5 календарен месец Simple Smile очаквано тегло на бебчетата - 500гр . Имате още кръв,околоплодни води,матка .... Нормално е да качваме Simple Smile дори по-скоро не е нормално да не качваме килограми Simple Smile както се спомена вече - 5,6,7 май най-много се пълнее Simple Smile преполовихме си бременностите  bouquet
Хм... аз пък четох, че е около 150-200грама  newsm78 В повече ми е информацията вече  Laughing Чета всичко за всякакви неща свързани с бременността.. мисля да си дам малко почивка!  #Crazy

# 518
Аз си правя един онлайн калкулатор и по него излиза,че моето на този етап трябва да тежи 300гр.и да е високо 16,5см.от глава до дупе.В 19г.с и 6 дни.

# 519
Може ли линк или поне какво да търся точно... че ми стана любопитно сега  Laughing

# 520
Не съм се изказала правилно Simple Smile очаквано тегло края на 5 месец 500гр 😂 Иначе в 19гс моето беше 240 . Значи колкото е расло 4 месеца ,сега за 1 ще го направи  Sick и как да не пълнеем . Кой знае какво ни чака този месец  hahaha

# 521
Може ли линк или поне какво да търся точно... че ми стана любопитно сега  Laughing
Заповядай. Wink
www.yourduedate.com

# 522
Заповядай. Wink
www.yourduedate.com

Ааааа 140 грама смеее  Joy Това е много яко  Joy
Важното е да сме добре, и ние, и те! Килограмите ще ги преборим и това е  Simple Smile
Симона така е, те сега започват да растат с бързи темпове, та как се очаква ние да не растем с тях Simple Smile

# 523
Момичетата, които са си правили изследванията за антитела при Rh-, ще кажете ли колко пари беше? Искам да си предвидя пари за взички изследвания, които ще си пускам на своя глава, за да не се охълцам в лабораторията  Mr. Green

# 524
Незнам вие как сте, но днес се чувствам като един огромен слон Sad
Всеки ден съм така.. огромна, кръгла. Пуфтя! Нощем се лигавя ( извинете ме), това никога не е било. Жега ми е. Хъркам. Няма нищо женско в мен Sad и секс като не правим и вече хич не се чувствам жена Sad мъжът ми само работи и няма време за мен...

Общи условия

Активация на акаунт