Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
И аз полудявам нощем, не мога да спя, неудобно ми е, тежко ми е, топло ми е, ставам до тоалетната...
Пийкок, ММ въобще го няма, в деня на + тест отпътува за чужбина и ще си дойде преди да родя най-вероятно...какво да ти кажа  Tired

# 526
Жабче, не ти ли е депресивно??
Аз вече рева от нерви и депресия. Никой не ме иска Sad

# 527
Депресивно ми е и още как , нервно и тегаво отвсякъде ми е.
Опитвам се да не се давам и да се държа, ама все по-често се сдухвам  Confused

# 528
Аз съм на приливи и отливи. В един момент се гледам в огледалото и рева  Rolling Eyes пък в другия си опипвам големите напращели гърди и се кефя  Mr. Green Само ако можеше и освен тях да не ми растат и дупето и бедрата щеше да е супер.  Laughing

Момичета, няма да ви казвам да не се сдухвате, защото си е напълно нормално. Освен всичко друго и хормоните не го правят по-лесно, а имаме още 5 месеца пред нас  Crazy Ще се справим със всичко, да знаете  bouquet

# 529
Аз знам, че ще се справя. Чакам това дете от години. Заради него минах през ада, буквално!  Тъпо ми е, че приятелите ми ме отбягват. Като бях онкоболна не се държаха така. Сега все едно съм прокажена. Не искам да е така. Искам да съм пълноценна. Никъде не ходим и съм тъжна. Чувствам се затворена и изолирана. Само на работа ходя, но и това скоро ще приключи и вече не знам с какво ще си запълвам дните...

# 530
Ще се самоцитирам...  Wink

Момичетата, които са си правили изследванията за антитела при Rh-, ще кажете ли колко пари беше?

# 531
Пийкок, ще се справим я, ние сме мъжки момичета  Hug
А приятелите ти явно не са ти чак такива приятели, за съжаление.
Кети, не съм пускала, понеже и двамата сме 0+ и не мога да съм ти полезна Hug

# 532
Ще се самоцитирам...  Wink

Момичетата, които са си правили изследванията за антитела при Rh-, ще кажете ли колко пари беше?
И ние сме Rh+ и двамата. Обади се направо в някоя лаборатория да питаш. Аз правя всички изследвания в Рамус - струва ми се по-евтино в сравнение с другите известни.

# 533
В книжката на моята лаборатория пише 38 лв

# 534
  • София
Кети, зависи къде изследваш - в Щерев ще е поне 50лв. Дано не бъркам де, ама такива спомени имам от приятелка, която роди преди няколко години.
Пийкок, аз също съм така. Приятелите тотално ме зарязаха, вече не съм интересна като съм бременна явно. ММ и той е все на работа. Добре че ме натиска вече да подпишем, че да има с какво да се занимавам. От година отлагам тоя пуст автограф, ама вече май няма накъде  Laughing

# 535
Момичета,много тъжно така.
Жанче,милата представям си какво ти е на такова разстояние от любимия човек. Hug Аз ММ все го тормозя и един ден ако го няма ще ми е много мъчно.
Иначе и аз не ходя кой знае къде,то и не мога много да излизам че ме хващат болките,а и гърба започна да ме наболява вече.
Чакали сме толкова време да станем майки,силни момичета сме и с всичко ще се справим. Hug

# 536
Благодаря ви, ще приготвя 40 лв за това, иначе мисля в Цибалаб да ги направя, защото точно до вкъщи имат лаборатория...
Момичета, искрено ви съчувствам за това с приятелите  Hug но както Жанчето каза, явно не са ви чак такива приятели за добро или за лошо. При мен по-скоро аз нямам време и сили да се виждам с тях, главно излизаме с приятели с деца с ММ. Най-близката ми приятелка е на друга вълна в момента и не я занимавам много, много с моите неща за сватбата и бебето, но ние с нея сме си така. Тя е сама, има си проблеми точно в това отношение и всички около нея вече се женим или бременеем, тя се радва искрено за нас, но не й е лесно, а и не може да е много съпричастна, малко са  й далечни тези неща.. Иначе се радвам на внимание от други приятели, с които не съм поддържала много редовни отношения в последно време. Звънят ми, пишат ми  Blush Относно външния вид се чувствам прекрасно и доста секси бих казала, като изключим зачатъците на разширени вени и болките в кръста, заради които се поклащам като пате някой път или се търкулвам от дивана/леглото, за да стана Crossing Arms ММ и той ме гледа с един такъв захлас, пу-пу-пу, чак си забравя мислите понякога и все е лепнат за мен, ма то гърдите ми толкова големи никога не са били (не че сега са мега, но за мен си е доста)  Joy А аз само го навиквам, милия  Cry Имам една позната, която скоро роди, нея ако я питаш всичко й е било наред, нямала изригване на хормони, изблици на гняв, болки в кръста и въобще някъде, спяла си е, абеее, приказка  Thinking като цяло е от тези сравняващите, дето все са над теб и мен лично много ме дразнят. Та дано не ви звуча така и аз като говоря  bouquet

# 537
Кети, екстра си звучиш  Hug
Стефи  Hug. Като цяло свикнах сама, но на моменти ми е много тъжно, особено когато няма с кой да споделя радостните и тревожните моменти и вълнения в този толкова важен за нас момент. Едно е да кажа по телефона, съвсем друго е да е с мен в кабинета и да преживява с мен тези неща...ама нейсе, и през това ще минем Grinning, добре че са майка ми и баща ми, та сега съм при тях, иначе съвсем щях да изперкам сигурно.
Само да е живот и здраве, другото после ще го забравим след срещата с малкото човеченце  Heart Eyes Hug

# 538
Тъкмо щях да питам как се справяш с всичко сама, Жанче, но добре, че родителите ти са наблизо. Иначе пазар, поддържане на къща и всичко останало сама... просто не знам как се оправяш  #Crazy А и наистина това, че точно в този период имаш нужда от любимия, дори просто за прегръдка, но важното е да сте добре с бебчето, после ще сте си цялото семейство  Hug Heart Eyes

# 539
Точно тази силна прегръдка е нещото, което най ми липсва...както и да си изкарам нервите на някой, защото на нашите сърце не ми дава Mr. Green
С всичко се свиква, такъв е животът. Гледам да се разсейвам и да мисля само занапред, когато ще сме трима  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт