Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Да, най-хубавото предстои  Hug

# 541
Сигурна съм, че в момента в който си гушнем бебчо ще забравим всичко, което ни е тежало или боляло Simple Smile
Нямам търпение за този момент Simple Smile

# 542
Абсолютно ще е така  Hug

# 543
Момичета, да ви се оплача и аз. Свекървата още от сега ме е захапала.  Shocked Много било мръсно у дома, много косми имало от кучето. Ама кога сме щели да изпразним бебешката стая, кога ще купуваме легълце и мебели, ама защо от магазина, а не на дърводелец да ги поръчаме  #Crazy  Само сме били говорели, нищо не сме вършили   #2gunfire  Абе хора, още не съм влязла в 5-тия месец, не ми се мисли до края как ще е. Добре, че мъжо не дава много много да ни се бърка, ама е решила да плаща мебелите за стаята и само дава зор. Накрая сами ще си купим всичко  #Cussing out

# 544
Наистина мъжката прегръдка е нещо много,много силно. За жалост от няколко дни оценявам още повече. Братовчедка ми загуби мъжът си внезапно. Човекът си играл с децата, отишъл до магазина и не се върнал. Сърцето не издържало. На 40 и няколко години. Съкрупи ме това. Плача от няколко дни насам.
И за това още повече ценя мъжът си. Просто ме боли само като си помисля, че някога мога да остана без нег ( не дай си Боже).
За това, нека им викаме, но нека и да ги ценим. Понякога и  минутата е ценна...

# 545
Оо, това е ужасно! Не искам да си го представям дори! Изпитвам физическа болка при мисълта, че мога да остана без него, затова гледам да си мисля точно обратното  Praynig
Босилечка, не знам как още не си се скарала с нея  Shocked Мен както ме тресе хормона сега, главно през устата, само едно такова чудо ми трябва, което е решило да "помага". Чак се учудвам, че са останали такива old school свекърви.

# 546
Мамии много сте изписали докато изчета всичкоо ... Сладурки. Включвам се. За РХ отрицателна за сега съм пускала само едно иследване казват му кумбс . Попринцип доктора може да ти го пусне да мине през каса. Но на мен ми дадоха само направление някво и си платих 35 лв във БОДИМЕД лаборатория . Иследването е окей и засега не произвеждам антитела срещу него. Други иследвания на този етап няма да се правят. След 2 месеца пак се повтаря КУМБС иследването и се следят нещата.

# 547
Добро утро  Hug

Сетих се, че в някоя от бременните темички имаше проблеми с венците, та ако някоя от вас страда да споделя. Моите венци по принцип са си чувствителни и лесно кървят, но сега по време на бременността беше станал някакъв ужас. След като си измия зъбите накапвам 4-5 капки тинктура от прополис и съвсем малко водичка и жабуркам. В интерес на истината от както почнах вече не кървят, но ако спра процедурата за няколко дена пак почват. Не е магическо изцерение, но определено много помага  Peace

# 548
  • София
В септемврийската тема го обсъждахме това. Минах на хомеопатична паста, с мека четка, мажа и с кокосово масло и пак има моменти да кървят. Май ще взимам и аз прополис.

# 549
Добро утро мамии  Hug . Проблема с тия венци май всички го имаме или повечето, също и косопада (след като родим живи и здрави ще е още по страшно с таз коса) newsm78 . Давайте идеи за тия зъбки, че не стъпвам при стоматолог от страх през бременноста .  Thinking

# 550
Проблем със зъбите засега нямам, но с косопада  ooooh!
Защо капе толкова тая моята коса ? При вас така ли е ?
Пък аз си мислех, че през бременността само расте като луда, без да падне един косъм  Laughing

# 551
Жани .. Цялата красота ни отива в бебчо 😂 . Истината е, че и по зле ще става с косата (Вчера видях позната, която има бебе на 1 годинка - косата и беше до кръста .... Красива, лъскава ... Щях да припадна като видях в какво състояние е. До раменете, защото се къса буквално, тъничка . ) Няма оправия май  ooooh!

# 552
Моята си капе нормално  Joy което в моите очи си е доста. Расте сякаш по-бързо, но за щастие останалите косми по тялото ми забавиха растежа си от 1-2 месеца насам  Blush Венците ми по едно време леко кървяха, но беше защото по погрешка си бях купила по-твърда четка за зъби, а ползвам много мека по принцип. Иначе сега за сватбата искам да си избеля малко зъбите, моите са от тези, които лесно се оцветяват. Мама е питала нейния стоматолог може ли, можело, но без ултразвука накрая. Сега остава тук в София да си намеря читав зъболекар, за толкова години тук все попадам на едни... ooooh! Та не искам пак при някой от тях, дори и само за почустване на зъби да е. Някое момиче от София с препоръка?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 09:44 от Кети*9

# 553
Пу-пу, аз с косата съм от късметлийките, на които обичайното количество космИ на ден, които трябва да паднат, силно намалява. В резултат, и с предната бременност, а сега гледам и с тази, косата ми се сгъстява. Докато не спрях да кърмя предния път, не започна да капе, а и след това не беше нещо кой знае какво косопадът.

# 554
Кети аз съм от Божурище, но не ги знам зъболекарите, не ми се е налагало за щастие освен минала година само веднъж. Преди 1 година бях на профилактика при един стоматолог около мол парадайс мисля, че беше . Трябва да проверя точно за адреса . Взимат си пари , но пък качеството и високо. Убедих се, че евтиното излиза по скъпо с всичко. Взе ми за преглед и 2 пломби 90 лв . Зъбния камък по спомен беше 60, но така и не стигнах до него щото забременях и ме хвана шубето пак  #Crazy Ще проверя за инфо и ще пиша .

Общи условия

Активация на акаунт