Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя терминът на бременността и защо може да има разлика в него?
Какви са препоръките относно лазерната епилация по време на бременност?
Какво представлява втората фетална морфология и кога се препоръчва да се извърши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя терминът на бременността и защо може да има разлика в него?
Терминът на бременността се определя чрез различни методи, като например ултразвуков преглед или изчисляване от последната менструация. Разликата в термина може да възникне поради различни методи на изчисление, различни оценки от различни лекари или различни методи за проследяване на развитието на бебето.
-
Какви са препоръките относно лазерната епилация по време на бременност?
-
Какво представлява втората фетална морфология и кога се препоръчва да се извърши?
Втората фетална морфология е подробен ултразвуков преглед, който обикновено се извършва между 19-23 гестационна седмица. Този преглед позволява детайлно изследване на развитието на бебето и открива евентуални аномалии. Прегледът е важен за ранното откриване на проблеми и е част от редовните прегледи по време на бременността.
-
Как се извършва цитонамазката по време на бременност и защо е важна?
-
Какво представлява ДНК тестът и за какво се използва?
Ще се справим със всичко, да знаете

Относно външния вид се чувствам прекрасно и доста секси бих казала, като изключим зачатъците на разширени вени и болките в кръста, заради които се поклащам като пате някой път или се търкулвам от дивана/леглото, за да стана
ММ и той ме гледа с един такъв захлас, пу-пу-пу, чак си забравя мислите понякога и все е лепнат за мен, ма то гърдите ми толкова големи никога не са били (не че сега са мега, но за мен си е доста)
А аз само го навиквам, милия
Имам една позната, която скоро роди, нея ако я питаш всичко й е било наред, нямала изригване на хормони, изблици на гняв, болки в кръста и въобще някъде, спяла си е, абеее, приказка
като цяло е от тези сравняващите, дето все са над теб и мен лично много ме дразнят. Та дано не ви звуча така и аз като говоря
, добре че са майка ми и баща ми, та сега съм при тях, иначе съвсем щях да изперкам сигурно.
А и наистина това, че точно в този период имаш нужда от любимия, дори просто за прегръдка, но важното е да сте добре с бебчето, после ще сте си цялото семейство