Дисниленд Париж - тема 3

• 90 132
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София по рождение
знаете ли кой е парка с по-малко атракции

# 256
Моля ако някой може да даде малко информация:hibiscus:
Мо
Здравейте момичета,
и ние вече можем да се похвалим с резервация за края на март 2018 г.Simple Smile  Резервирахме 2 нощувки/3дни в Disneyland Hotel с включени 2 хранения дневно. Пътуването е подарък за РД на децата -  близначки на 6-години и бих искала да помоля за малко помощ за организацията :
-  Моля да ми препоръчате ресторанти, които да резервираме за вечеря. Мисля за обяд да си носим храна в раничките.
- Необходима ли е резервация за закуска? Мислех си да закусваме в хотела
- Моля да ми препоръчате атракции, подходящи за момиченца на тази възраст
Сърдечно благодаря на всички момичета, които са споделили ценна информация от пътуванията си и отговорят на въпросите ни!

# 257
  • Пловдив
Здравей, самоцитирам се за 6-годишните:
Цитат
Дъщеря ми беше на 6г, когато ходихме. Първите атракции, на които се качихме, бяха Чашките, Дъмбо и Пинокио. Естествено, че ѝ харесаха и беше много впечатлена... докато не започнахме останалите  Laughing

Любими са ѝ(изписвам ги горе-долу в класация):
1. Phantom Manor
2. Рататуи
3. Костенурките
5. Autopia
4. Buzz Light
6. Карибските пирати

След това вече Снежанка беше ужасно скучна, а Килимчетата и Количките в Студиата изобщо не ги отрази.
Срещи с принцеси, Мики Маус и т.н. също не искаше

Питър Пан при нас не работеше, но тя съжаляваше повече за Дървото на Робинзон.

За ресторанти: препоръчван ресторант е Plaza Gardens, но изборът за хранене е огромен, разгледайте в сайта
Ако нямате закуска в цената, предполагам, че ще ви трябва резервация...

# 258
Като четях старите теми някъде се споменава, че на резервацията има бар код и срещу него в хотела се получават билетите за парка и т.н. На моята резервация няма такова нещо - само номер на резервация? Нали не пращат нищо по пощата - защото аз резервирах през френския сайт и дадох измислен адрес.

# 259
Принтирай си имейла с номера на резервацията. Аз също нямам баркод.

# 260
Здравейте,
да пожелая за много години на всички, много здраве и късмет.

И да споделя... след големия енстусиазъм за предстоящото приключение и радостното очакване, миналата седмица паднах и си счупих крака Sad  Sad
Голяма трагедия, счупено сериозно, операция...  но вече минаха по-страшните работи, ще трябва да се оправяме.
И по темата - знае ли някой каква е възможността за отказ на резервация или промяната й за по-късна дата? Защото вероятността за тази дата да се оправя е малка...
Вече говорих със самолетната компания, оказа се, че ще ми върнат само половината от сумата :/ , но пак е нещо.

# 261
Когато сте правили резервоция са ви пратили или можете и на сайта да видите общите условия. Прочетете си ги и после можете и да звъннете.

# 262
Здравейте, имате ли представа колко скъпи са роклите за принцеса в Дисниленд или е по добре да си носим Thinking

# 263
  • Пловдив
Преди 2 години рокля на Елза, за 8 -год.възраст, беше около 35евро.

# 264
Според мен цените в магазините в Дисни са неоправдано високи. Не че не пазарувахме и ние, то като си с деца, няма как.

# 265
  • Пловдив
Наистина са страшно високи цените. Една малка плюшена играчка беше 20 евро, захарен памук 4евро, кариока с уши на мини -10 евро. Да не говорим за всички сувенири - чашки, химикалки, близалки, тефтерчета, магнити и т.н

# 266
  • София
Ние си носихме. Поръчах я преди това от Асда за 12 или 14 паунда. Хубави са им принцеските рокли.

# 267
  Здравейте. Обмисляме пътуване до Париж и престой в Дисниленд през априлската ваканция, преди да са пораснали прекалено децата. Малкия е на 11 години и в френската версия има намаление за него. Интересуваме дали има проблем, ако мейла е abv.bg .  Честох, че давате френски адрес, но телефона е с 359. Възмобно ли е да направят проблем на място. Ако ми се обадят,  френския ми не е особено добър, се притеснявам да не сгафя.  Моля за съвет правили резервация на френски. Вчера пробвах, но точно накрая ми изписа, че имам много отворени прозорци ( погледнах , бях затворила другите). Повечето варинати пробвах инкогнито , но дали не са засекли IP-то.

# 268
  • На планетата Земя
Никакъв проблем. Длъжни са да ви дадат френската оферта, щом искате. Това е Ваше право. Ако тръгнат да ви говорят на френски, отвръщате на английски и ще ви прехвърлят на английско говорящ служител.

# 269
Мейлът с който правих резервацията през френският сайт е abv, никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт