Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се свържа с д-р Джинович?
Какво се случва след операция на хипоспадия?
Как мога да си запиша час при д-р Джинович в Сърбия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се свържа с д-р Джинович?
-
Какво се случва след операция на хипоспадия?
След операция на хипоспадия отоците постепенно намаляват, уринирането се нормализира и настъпва процес на възстановяване. Визуално пенисът придобива добре оформена структура. Възможно е да има едва забележим белег. Фистулите могат да бъдат забелязани по време на уриниране, ако започне да капе или тече от място, различно от отвора на уретрата.
-
Как мога да си запиша час при д-р Джинович в Сърбия?
-
Какви са правата на децата с увреждания след промените в началото на 2017 г.?
-
Как мога да проверя дали наистина изпратих съобщението си на д-р Джинович?
Има фистула, която докторът каза да мажем с йод. На въпроса ми защо се е получила толкова рано след операцията, той отговори, че мястото не е добре кръвоснабдено. Стенозата и фистулите са често срещани проблеми при лекуване на хипоспадия. Силно се надяваме фистулата да се затвори, но ако не се случи ще отидем за същата интервенция отново през март. Нямам никакъв проблем с комуникацията с Джинович. Отговаря трудно, но аз препращам емайлите си всеки ден. Звучи ми доста странно да не успявате да се свържете с него и затова да не отидете да се оперирате. И 5 пъти фистули да лекуваме пак ще съм убедена в перфектната работа на Джинович. Срещнахме с д-р Минова, за да направи урометрията и урографията преди операцията. Имам прекрасни впечатления от нея. Първият български урoлог с отношение към децата. Предразполага ги, общува с тях, мила е. Като хирург не мога да кажа, но като лекар по време на преглед е наистина чудесна. Разказах й какво ни се е случило в Пирогов, без да скрия нищо. Смятам, че е важно да получават обратна връзка. Тя видя пишката на сина ми и възкликна положително с думите "Д-р Джинович прави прекрасни пишлета". Успех на всички