Априлчета 2017г.

• 49 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Даянка, Кристална е права. И преди бяхме обсъждали за бебеносенето. Погледни в темата във форума, има информация за Вълшебен възел, където се предлагат слингове и ерго раници за пробване под наем на някаква символична цена за месец (слинговете мисля за около пет лв). Така или иначе това е доста добра опция човек въобще ако се чуди дали би искал да бебеноси.
Лили, не знам форумно ли синхронизиране правят бебешорите, ама моята е един ден нанка, на другия не може да се приспи въобще, и то обикновено с вашите  #Crazy. Засега в повечето случаи действа да я слагам на гърдите, обаче и на мен така най ми се доспива и ме е страх да не я изръся  Joy

# 121
  • София
Моя спи при мен. Толкова обича да се гушка и да се вре в мен докато спи. С мъжа ми мислим да го пробваме да спи в кошарата си,в която не е спал досега. Признавам си, че не ми се иска много.... Rolling Eyes  Blush
Тези дни покрай коментирането на слуз в акото реших да се загледам и установих, че имаме. Личната ни даде направление за изследване на акото. Някой изследвал ли е ако на толкова малко бебе. От памперса ли се взима, защото съм чувала за някакви колектори, които били много неудобни.

Със сина ми сме изследвали, но беше на 8 месеца. Иначе се взима от памперса и после се слага в хладилника, докато се занесе.
Сега малката има слуз, на 21 дни е, но педиатърката засега не казва нищо за изследване...чудя се, дали и аз да не пусна.. Thinking

# 122
  • София
Моят пък днес е бонбон! Вчера го оставих нахранен с баща му да се гледат докато аз скокна до мола, че съм гола голеничка, нищо не ми става. Да ама не-тамън паркирах и ааайде обратно, че посинял от рев. Та днес си ходихме в комплект,  а то бебе-мечта!Остави ме 3 часа да пазарувам, вече съм модерна, макар и дебела Party

# 123
Здравейте,ползвала съм билката клинавиче с баткото,но след третия месец.Преди това съм давала чай бебезан,чай от копър,чай от копър и анасон,капки еспумизан,капки инфакол,колийф,лефакс,нищо не помогна докато не навърши 6 месеца.Дай Боже при теб да е различно и да се овладеят коликите.
На бебка още е зелено акото,взехме проба за изследване,от памперса,чакаме резултата утре.

# 124
Оо момичета дано да нямат бебоците никакви проблеми с изследванията на акитата всичко ще е наред.
Моята мома пак я гони някъв ускорен растеж, голямо ядене голямо чудо, едва изкарва два часа, скоро няма да мога да произвеждам толква  baby_neutral
Да се похваля и аз днес забих ризки, дънчици, продавачката ме поизчетка каква фигура имам след раждане хаха сакън да не си тръгна от магазина  Joy  и как беше израза И мама е човек  Sunglasses  

# 125
Мами, какви памперси ползвате, на колко кг кой номер? Редувам на Памперс 1 (имам останали), и Пуфис 2, малкия е 4.5 кг някъде, и все пропускат 😦
Алиса,
Моите също са на Памперс- премиум кеър от 3кг до 6кг. Доволна съм. Издържат и нощем, около 5-6ч. Виж дали сте близо до долната или горната граница на кг, дадени за конкретния модел памперс, за да стегнеш добре- нито много хлабаво, нито много стегнато. Следи за стегнатостта около  крачетата и около кръста.

Успех!  Simple Smile

# 126
  • Пловдив
Така, така, и мама е човек без значение дали е тънка, дебела, спала, недоспала  Mr. Green Аз вчера ходих до Лидл и си взех нов сутиен за кърмене с плътни чашки. Предния ден в мола търсих нещичко за гардероба, но си тръгнах само с обувки.
Лили, сподели за лекцията, нещо интересно казаха ли?
На мен вчера ми беше труден ден с много плачене, сучене и носене на ръце. Успях да изляза с количката за два часа, но половината време беб само плачеше. Поне през нощта спа сравнително спокойно. Толкова за сега, че се събуди...

# 127
аз се бях засилили за лекцията, че дребосъчка се скъса от рев и като излезнах от входа вече спеше гадта...но не стигнах, направих си една среща пътьом и се отказах от лекцията.

и аз вчера се поднових с един сутиен тип потник, поднових и баткото с тениски и панталонки от лидл.

колегите ме изненадаха много приятно със подарък на бебка и за мен Simple Smile

# 128
Хахах аз като ви казвам че сме синхронизирани  Laughing моята успя да поспи само на лекцията .. цял ден или ревеше или устата и беше заета да яде  Joy  сега се смея но до 2 снощи се побърках, така и не разбрах какъв е проблема. Сега спи то се умори от вчера.
Лекцията беше интересна в часта за детските заболявания, какво да правим и да Не правим при определени ситуации. После обече беше за захранването на по големите деца и явно не беше интересна за беременните мами, общо взето те си говореха и нищо не се чуваше, имаше и ревлили бебета .. та с две думи не сте изпуснали много.

# 129
Не знам може ли да се научи,но определено на ръце мълчи,а в момента в който я оставя започва да пищи...ужас е
Даянка,
И ние сме така. Мами, какво е решението? Има ли такова?  newsm78 Rolling Eyes

# 130
  • София
Да не се похвали човек Confused Снощи се съдра да реве, за първи път не заспа навреме след банята, след което спа няколко часа, но като се събуди да яде към 2 и нещо рева до 3 и нещо ooooh! Главата ми е камбана!Тази сутрин пак реве, не може да се приспи, с 300 зора задряма в ръцете на мъжа ми и сега не смеем да го оставим-гушка го, дано поспи...

# 131
Да, ден с ден не си приличат! Ту са кротки и добри, ту не! Преди се хранеше на три часа, от няколко дни иска на по-често! Немислимо е да се разделим. Вчера ходихме на пазар, е то през това време се хранехме два пъти, а беше ял преди да тръгнем и като се върнахме пак. Направо ми е мъка как ще се справим като си заминат помощниците. На детската площадка с две годишно и бебе, което се буди само щом спре количката, не е никак лесно. Ние с мъжа ми само сравняваме колко кротко бебе беше дъщеря ни  Simple Smile Тя не беше спала при нас на спалнята, много рядко сме я приспивали на ръце .... ех, спомени. Казват, такива са момченцата, по-труднички, аз това си повтарям.

Аз не пера бебешките дрешки отделно, пера с ариел, не ги и гладя (само веднъж преди да родя). И от храна не се ограничавам никак, а за сладкото да не почвам, чееее..... нямам спирачки. А по темата с килограмите, не съм се качвала на кантара, но нямам много за сваляне, дрехите почти всички си ми стават. Кожата на корема е друга работа, все се надявам до морето септември да се поприбере.

# 132
Не знам може ли да се научи,но определено на ръце мълчи,а в момента в който я оставя започва да пищи...ужас е
Даянка,
И ние сме така. Мами, какво е решението? Има ли такова?  newsm78 Rolling Eyes
И ние сме така, щом я оставя почва да пищи, изобщо не е рев, а много целенасочено пищене направо ни се кара  newsm78 . Много добре знае че ще я взема аз или баща и като е вкъщи. Решението аз мисля че се израства , просто сега са мн малки и имат нужда да чуват пулса сърцето, звук, който са познавали от корема още и ги успокоява.

# 133
аз установих, че моята глезла спи чудесно навън. ще миткам по градинките явно...

аз пера детските дрехи отделно, не ги гладя (сори, ама не ми остава кога). малкото ще трябва да свиква с "микробите", ако иска да има що-годе читава майка. ама сега с тия рокли, които ми наподариха, май ще трябва да поприглаждам някоя и друга дреха, че то чак срамота ще е... Wink

# 134
Мами, какви памперси ползвате, на колко кг кой номер? ..
Алиса,
Моите също са на Памперс- премиум кеър от 3кг до 6кг. Доволна съм. ..
Успех!  Simple Smile

Забелязах, че пропускат след като е плакал и ритал известно време, и самия памперс се е разхлабил отгоре от това шаване...
Присъединявам се и аз към групата на ревливите..мисля, че скоро ще вляза в лудница...

Общи условия

Активация на акаунт